Şimdi Ara

İskurun yazilim test uzmanligi kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 16 gundur bu kursa gidiyorum bi hocadan haftada 1 gun algoritma , bir hocadan 2 gun c# visual studio 2010, bi hocadan 1 gun veritabani sql server, bi hocadan da bir gun html dersi alip kod yaziyoruz basit programlar yapiyoruz zor algoritmalar yaziyoruz arayuzler olusturuyor donguler kuruyoruzda sonunda sizce bi ise yararmi bu kurs yoksa mazide tatli bir ani olarakmi kalir umudumu yitirmesem bilisim sektorunde bu kadar kisitli bilgi ile bir ise baslayabilirmiyim dersiniz. Herkese iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi geceler

• C# alanında geliştirirsen kendini güzel bir iste çalışabilirsin. İş ilanlarına bakarsan C# yazılımcilari çok aranıyor bu ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel Hayvan -- 20 Kasım 2012; 0:29:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIME BANDIT

C# alanında geliştirirsen kendini güzel bir iste çalışabilirsin. İş ilanlarına bakarsan C# yazılımcilari çok aranıyor bu ara.

Bize nedense programi catir cutur kullanmak yerine uzun uzun kodlar yazdiriyorlar mesela visual studio da bi buton koyulacak dimi orada buton var tikla gelsin yok butonu kodla olusturuyoruz onun genisligini kodla yaziyoruz yerini kodla belirtiyoruz vs vs sanirim balik vermek yerine balik tutmayi ogretiyorlar mesela dreammawer varken html de dunya kadar kod yaziyoruz temeli ogretiyorlar ama biliyorum demeye cekiniyorum yani is veren gorsele bakmazmi o da bizim calismamiza kendimizi gelisirmemize bagli sanirim tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: snnoslm

quote:

Orijinalden alıntı: TIME BANDIT

C# alanında geliştirirsen kendini güzel bir iste çalışabilirsin. İş ilanlarına bakarsan C# yazılımcilari çok aranıyor bu ara.

Bize nedense programi catir cutur kullanmak yerine uzun uzun kodlar yazdiriyorlar mesela visual studio da bi buton koyulacak dimi orada buton var tikla gelsin yok butonu kodla olusturuyoruz onun genisligini kodla yaziyoruz yerini kodla belirtiyoruz vs vs sanirim balik vermek yerine balik tutmayi ogretiyorlar mesela dreammawer varken html de dunya kadar kod yaziyoruz temeli ogretiyorlar ama biliyorum demeye cekiniyorum yani is veren gorsele bakmazmi o da bizim calismamiza kendimizi gelisirmemize bagli sanirim tesekkurler

Dreamweaver ve visual studioda dediğin gibi kod yazmadan bile cogu şeyi halledebiliyorsun ama bu seferde kodları tam ezberleyemiyor insan. Aslında birşeyler yaparken olabildiğince kod yazmak daha iyidir bence. Çünkü başka bi gün bir yerde bir uygulama editlemek durumunda olunca bu pc de dreamweaver yok nasıl butonu koyucam ben şimdi diye düşündürür bu durum :) ama kurslarda genelde ilk zamanlarda full kod yazdırırlar dediğin gibi. Daha sonraları programdan çok faydalandirmaya başlarlar. Klasiktir zaten bu durum.

• Umudunu yitirme kursa saldir diyorsun yani hadi bakalim onerin icin tesekkurler yalniz bir sey ogrendimki matematik yoksa programcilik hikaye gibi Allahtan cabuk kavriyorum ama yinede bu isin temeli matematik gibi tesekkurler

• Yapacak daha iyi bir isin yoksa kursa devam et. Uygulamaları yaparken de yapmıs olmak icin yapma ileride ekmek kapın olacakmıs gibi calıs. Gerci yazılım ve bilisimle alakalı bir lisans ya da on lisans diploması olmadan ozel sektorde sansın dusuk olabilir ama kendini olabildigince gelistirmeye bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Yapacak daha iyi bir isin yoksa kursa devam et. Uygulamaları yaparken de yapmıs olmak icin yapma ileride ekmek kapın olacakmıs gibi calıs. Gerci yazılım ve bilisimle alakalı bir lisans ya da on lisans diploması olmadan ozel sektorde sansın dusuk olabilir ama kendini olabildigince gelistirmeye bak.

Tavsiye icin tesekkurler elimden geldigi kadar takip etmeye calisiyorum 10 gun raporlu olmama ragmen ayagimi surte surte gittim kursa insallah bir seyler kapariz kendimizidd yeteri kada gelistiririz cidden ekmek olarak calismak isterim bu arada isletme unv mezunyyum acik ogretim yani diplomam cop

• bende bilgi işlem destek uzmanı adı altında açılan kursa başvurdum 22sinde katılım mülakatı var bir şekil yolumuza bakacağız. sanada kursta başarılar
  • Tesekkur ederim git bence ellerinden geleni yapiolar ogrenmen icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.