Şimdi Ara

İski yüzünden okula gidemiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni işten geldim bir baktım suları kesmişler. Tuvalete gidip yola çıkmam lazım , bu yükle gidemem okula . Bir gencin bağrındaki eğitim aşkını kestiğin suyla söndürdün !

Asus - CROSSHAIR V FORMULA-Z 990FX DDR 3 2400MHz+ (OC) -- AMD FX-8150 3.6ghz @ 5.0 ghz -- Kingston HyperX Genesis 16gb DDR3 1600mhz -- ASUS DCII OC R9 290X 4096mb 512-bit ---Samsung EVO 250GB --Seagate Barracuda 1Tb+2Tb+1Tb 64mb Cache Sata2--- Aerocool Strike X ST Hot Swap HDD Slotlu Case -- AMD FX Liquid Soğutma -- XILENCE Modular Series 1200W R3 Power 1200W 80plus Psu -- Samsung BX2350 23'' Wide Screen LED LCD Monitor -- 2tb WD Media Center Elements

• Bizim burada da bir hafta keseceklermiş bakalım ne yapacaz

Orijinalden alıntı: Solenzara

Bazen banada oluyor.Terlemişim leş gibi kokuyorum.Ya duş alacağım ya çıkmayacağım.Millete ter kokusu çektirmektense kalıyorum evde.

Bu da oluyo bazen . Sözde mega şehir . Haftada 1 su mu kesilir ?

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Bizim burada da bir hafta keseceklermiş bakalım ne yapacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cn.gates -- 12 Ekim 2011; 16:02:14 >
  • şerefsizler dün akşam 9 da gelcek dediler bu sabah baktım öğlen birde gelcekti şimdi baktım akşam 8 de gelcekmiş. çoluğunuzdan çocugunuzdan çıksın istanbuldan alınan vergiyle 5 tane balkan ülkesi kalkınırdı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.