Şimdi Ara

Borçlarım Yüzünden Evden Atıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Borçlarım yüzünden evden ailem evden kovdu. İkametgahı evden aldırmamı istiyorlar. İcra konusunda sıkıntı olmaması için. Arkadaşımın evine ikametgahı aldirsam icra durumunda ona sıkıntı çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ev bwnin üstüme idi babam benim evimde kalıyordu ama icra benim evime gelmişti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bırak eşyaları Arkadaşını bile götürürler.

• Bir aile değilsiniz karı koca anlamında

İcra memurun yada icranın avukatı , ilk sorucağı şey eşyaların faturası olacaktır .

Not avukat değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suratsızadam -- 6 Mayıs 2025; 9:7:47 >
  • teoride birşey olmaz sonuçta kanun'da artık ev eşyasının haczedilemeyeceği belirtilmiş. Ancak pratikte icra memuru da kıllık yapabilir o zaman arkadaşımın evi burada yaşıyorum dersiniz yapacak birşey yok. Çoğu zaman içeri dahi girmiyorlar zaten.

• İkametgahı arkadaşınızın evine aldırdığınız zaman resmi adresiniz sistemde orası gözükeceği için haciz işlemi için oraya gelirler. Ziynet eşyası bulunursa haciz edilebilir. Yani sinek küçük ama mide bulandırır. Hiç arkadaşın başını yakmayın derim. Aileniz gidip ikametgahınızı sildirdin nüfustan, bizimle yaşamıyor görüşmüyoruz diye. İkametiniz yoksa para cezası alıyorsunuz sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yıllardır evden çıkmadım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.