Şimdi Ara

dershane ilk gün ne yapmalıyım yarın gidiyorum(GİTTİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum arkadaşlar 2. senem bu 8.sınıftan sonra ilk defa dershaneye gideceğim. nasıl davranmalıyım? ilkgün nasılsa sonrasıda öyle gidermiş. öneri bekliyorum. moonwalk yaparak gir amuda kalkarak gir demeyin.bu arada muhtemelen en son sınıfta olacağım çünkü Sınıflar LYS puanına göre sıralandı. ben LYS ye kendi bölümümden girmedim.

şimdi yatıyorum sabah kalkınca konuya bakıcam ve önerilerinizle sınıfa gireceğim

Sabah erkenden kalktım dediğiniz gibi sınıfa en erkenden girecektim ki yarı yoldan tekrar geri döndüm alışkanlık ne kalem ne defter aldım yanıma sap gibi çıkmışım dışarı. döndüm kalemi defteri aldım. hemen baktım hangi sınıftayım en sondamısım zaten 3 sınıf var. baktım sınıf full dolmuş en arkayı kestirdim gözüme geçerken günaydın dedim. oturdum yanımdakine Sa dedim. Cool bi şekilde takıldım hatta edebiyatta metin okurken hoca bu kadar soğuk okuma be azcık kelilmeri vurgula dedi. sonra zil çaldı. çıktım çatıya sigara yaktım. sınıftakiler muhabbet ettikce bende katıldım olaya fransız kalmamaya çalıştım. buda böyle bi anıydı işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metamfetamin Elması -- 25 Eylül 2012; 15:36:19 >

• up
  • Fermuarını açık unutmuş gibi yap fermuarın açık kalmış diyen ilk kız sana vericek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deme demişsin ama demeden olmaz. Moonwalk yaparak gir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en arka sıralarda otur ve cool ol kardeşim. ama arkadaş pek bulamassın çünkü orda kesinlikle öncededn arkadaşı olan ve aynı sınıfta olanlar vardır. onlar sınıfı eğlendirir ama bu senin için daha iyi ders çalışsırsın bende mezunum 2 ekimde başlıyo bizim geç başlatıyoklar
  • Sınıfa erken git (mümkünse en erken). Gelen herkesle rahat bi şekilde tanış.Kızlarla tanışmak için başta isim faslını geç okulunu sor nerden geliyo falan. Rahat ol gülümse ama hiç takmıyomuş gibi davran. Cool ve sempatik olmayı aynı anda başarırsan tipte varsa götürürsün.

Yok lan şaka sen moonwalk yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 24 Eylül 2012; 23:38:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.