Şimdi Ara

İskenderun'da öpüşen çifte kimlik soruldu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
2
Favori
9.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tecrübe17

    Sizin anlamadığınız nokta şu: Ben adamın günahına karışamam tabi ki. Dinimiz de bunu öğütlüyor . Dinde zorlama yoktur diyee. Ama ulu orta herkese açık bir alanda cinsellik kapsamına giren öpüşme olayını izlemek zorunda değilim. Rahatsız oluyorum bu durumdan. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı olmadıgı için uygulamayı doğru buluyorum.

    Bende savunmuyorum ulu ortada öpüşmeyi git evinde ne yaparsan yap fakat ne benim karışmaya hakkım nede sizin var. Herkesin birşeylerden rahatsız olduğu şeyler vardır. Burası ne Suudi Arabistan nede orta doğu ülkesi Herkes yaşamına saygı duymalı.
  • bunlar için olay şu kadını dövebilirsin haktır ama öpüşemezsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk061


    quote:

    Orijinalden alıntı: UML

    Sokakta öpüşen görmek istemiyosan sana da sınır kapıları açık, en yakında İran var mesela

    Demokrasilerde çoğunluğun istediği olur. O yüzden size

    Demokrasi siyasal yönetimle ilgili o yönden yanlışın var. Ayrıca çoğunluğun ne istediği konusunda elimizde net bilgi de yok. Kanunda böyle bi suç yok, teşhircilik ve umuma açık yerde cinsel ilişki suç kapsamında.

    Videodaki şahıs çoğunluk adına mı kimlik istiyo diye de sorarım. Kimlik sormak kolluk kuvvetlerinin görevi, öyle her kafasına esen kimlik çıkar diyemez.




  • Çok abaza gördüm de bu kadarını görmemiştim
  • konunun din ve ahlakla ilgili olmadığını yazımın başında belirttim.yazının hiç bir yerinde de ahlak veya dine dayalı bir cümle kurmadım. eğer bana hukuk çerçevesinde sunabileceğiniz bir argüman varsa dinlemeye hazırım, ki olmadığını üslubunuzun seviyesizliğinden hakaretlerinizden ve kavramları saçma sapan içi boş olarak kullanmanızdan çıkarabiliyorum.herhangi bir tartışma kültürünüz maalesef yok olmasını dilerdim. ayrıca bana sorun da demedim, hukuk dedim sadece.kendi din ve ahlak anlayışımı da hiç bir cümlede dile getirmedim. hakaretleriniz sizinle kalsın eğer olurda kanunlarımız değişir bu davranışlar suç unsuru olmaktan çıkarsa ben o zamanda onu savunurum siz merak etmeyin.böyle önyargılarla işinize geleni kabul edip, işinize gelmeyeni kabul etmemekle olmaz. marifet bütün hukuksuzluklarda aynı duruşu sergilebilmek,hukukla kalın çünkü herkese lazım.
  • Bu seviyeye cevap bile vermeyeceğim her cümlenizden cahillik akıyor, her şeyin serbest olmasını hak ve özgürlük olarak görüyorsunuz diyecek laf yok. Birazcık okuyun sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman git sokak ortasında sevgilinle birlikte ol sonra biz laik çağdaş demokratik ülkede yaşıyoruz hangi devirdeyiz diye havlayın.

    Ben sizi öyle ahlaksız bir şekilde görmek zorunda değilim.

    Ayrıca kız kardeşin de aynısını yapsa belkide hastanelik edersin.

    Bu özgürlüğün de iyice suyunu çıkarttınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk061


    quote:

    Orijinalden alıntı: Baelros

    Isteyen istegi yerde opusur kime ne ki? Begenmiyorsaniz kafanizi cevirir gidersiniz. Oyle biri bana denk gelse o kaskini da, kamerasini da, motoru da adama orada monte ederim. Twitter'da yazan birini gormustum, siir gibi doverim diyordu. %100 katiliyorum ve aynisini yapacagimi garanti ediyorum. Siir gibi doverim yeminle. Abi bir daha vur, bir daha vur diye yalvartirim.

    Yahu o kadar din gitmis ahlak gitmis vs diyorlar. 38 gunluk bebege tecavuz edenlere, Ensar Vakfi'na, engellilere tecavuz edip beraat edilenlere neden kimse ses cikarmiyor?

    Adamla kadinin yaptigi sey suc degil, sonucta kadini cirilciplak yatirip sevismiyor, sadece opuyor. Avrupa yada ABD yada baska modern bir ulkeye gidin ve oyle mudahale edin, bakin ne yapiyorlar. Simdi bunlar kadinin halka acik alanda bebegini emzirmesine de karsi cikarlar. Neden? Adam sag elinden baska biriyle iliskiye girmemis ki, kadin nedir bilmiyor. Acikta ayagini gorse oradan bile tahrik olan bir hayvan kitlesi var. Yok hayvan demeyeyim, hayvanlar bile bu Arap seviciler kadar asagilik degiller.

    Tamam sensin, kralsın, yaparsın ama dur hele bir soluklan evlat.

    Kafanı çevirir gidersin diye bir şey yok. Bu ülkede örf var adet var gelenek var. Sokak ortasında öpüşmek ne kadar kolay yahu size göre? Ne kadar yozlaşma yaşamışsınız siz öyle maşallah. Yarın öbür gün sokak ortasında sevişen kız kardeşini görünce sende kafanı çevirir gidersin o zaman, ha nasıl olur by_dangerous?

    Avrupa ya da A.B.D'den bize ne ? Edepsizlik ve hayasızlık konusunda örnek alacağımız yer A.B.D ise vay zaten bizim halimize.

    Bunu kafanıza sokun kardeşim. Burası A.B.D değil. Sokak ortasında rahatça sevişmek istiyorsan sınır kapıları sizin gibilere sonuna kadar açık. Biz örf ve adetlerimize bağlı olarak yaşamak istiyoruz. Yozlaşmak istemiyoruz.

    Sağ el ile ne alaka ? Laf olsun da torba dolsun. Sokak ortasında sevişmek ile bunları görmüş olmanın ne alakası var ? Çok aciz durumdasınız. Yapmayın, etmeyin. Ayrıca Ensar vakfına laf etmediğimizi nereden biliyorsun ? Bu neyin yaftalaması ?

    Birincisi kimsenin ailesine onusuna bunusuna laf edemezsin ülkenin örf adeti var diye bir birey ona uymak zorundada değil buna kimsede karışamaz hür hak ve iradesi var

    İkincisi sen ona bakıp yozlaşıyorsan zaten akıl sağlığın ve dengen yerinde değil yozlaşmaya çaıksın demektir çok bilmiş bilmiş konuşup insanı sinir etmeyin aciz olsan sensin hemde acizinde acizi milletin kardeşine karısına laf atıcak kadar




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.