Şimdi Ara

İskelet Gramer Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz 5 adımda İngilizce konusunda 4.adımda İskelet gramer yöntemini önerdim.
    Uzun süre emek verip kullandığım bir yöntemi sizlerle paylaştım.
    Bu yöntemi şuan aktif olarak kullananların yorumlarını ilgili konuda yeterli sayıda göremedim.
    Konuda daha çok nasıl yapmalıyız üzerine sorular geliyor.
    Şuan bu yöntemi uygulayan arkadaşların yorumlarını(detaylı şekilde) bekliyorum.
    Lütfen bu konuda yorumlarınızı buraya yazın.Bu konuda bir karar vereceğim.

• Valla hocam bana tek tek konuları netten yazmak düzensiz geldi belli bir düzen olması için murat kurtun kitabını aldım.şuan 3. Bölüm 30. Bölümdeyim 30 haziranda başladım(29 haziran gecesi) bittikten sonra şu grammeri bitirmek istiyorum 500 küsür sayfa hedefim max 20 günde bitirmek üni öğrencisi olduğum için ve yaz tatili olduğu için çalışma süresi sıkıntım yok şimdilik bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendi çalışma yöntemimi yazayım doğru veya yanlış belki bir faydası dokunur birilerine. 23 haziran'da şupdf dosyasından söz bölüklerini çalışmaya başladım ve 30 haziran'a kadar tekrar ettim. Siz 3 saat önermiştiniz ama ben öyle yapmadım onun yerine kaç saatte bittiği farketmeksizin(genelde 2 saat 15 dakika sürdü ortalama) bu pdf dosyasını baştan sonra bitirme şartı koydum kendime.Bugün yani 1 temmuzdan itibarende çalışma şeklim şu olacak Dersimizingilizce'den 2 saat gramer çalış(en baştan başlayarak tabi)+konularla ilgili test çöz ve 1 saat buraya konusunu da açmış olduğum gelişim oxford dil öğretim ansiklopedisine çalış bunu siz önermemiştiniz hatta ek çalışma yapmak dil öğrenmenizi yavaşlatır demiştiniz ama ben dersleri inceledim(ses dosyaları+pdf dosyaları var) ve az çok faydası olacağını düşündüğüm için böyle yapacağım biraz denedikten sonra belki sadece gramer'e yönebilirim. Bundan sonra da Cbc dosyalarına geçmeyi düşünüyorum.

• hocam beni zaten biliyorsunuz bende dersimizingilizce den devam ediyordum sizin yeni konunuzu bekliyorum açıkcası. Geçen yorumda da yazmıştım. Gramer konuları toplu bir şekilde olduğunda çalışması daha kolay oluyor. Ayrı ayrı olunca gramer konuları benim için sıkıntı oldu..
  • Hocam ben de detaylı bir şekilde yorum yapmıştım bu konuda.Hem konuyu arastirip hem de çalışmak zor oluyor.Kaynak bulmakta sıkıntı çekiyorum.Bulduğum siteleri beğenmiyorum ve hiçbiri tam anlamıyla yeterli olmuyor.Bu konuda hemfikirdik zaten.Ama sabit bir kaynak olması daha iyi konuya calisma kısmında(bu yüzden dersimiz ingilizceyi benimsemiştim).İnternetten erisebilcegimiz kaynakları onermeniz çok iyi oluyor benim açımdan.Mobilden çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok kararsızım. şu anda dersimizingilizce intermediate grammer konularına çalışıyorum. günde 6-7 konu rahat bitiyor bu kadar hızlı ilerlemem normal mi? eksik yaptığım birşey mi var? konuyu çalışıp soruları çözüyorum daha önce bilmediğim konuysa attığınız 2 siteden örnekler çözüyorum. böyle giderse 1 ay sonra advanced bitmiş olacak ve ben 1-1.5 ayda grammeri bitirmiş olacağım. bu kadar hızlı olması normal mi? babamın boğaziçi hazırlıktan kalan welcome to english 4-5-6 kitapları var. bu grammer konuları bittikten sonra o kitapları çalışıp cbc derslerine öyle mi geçsem acaba çok kararsızım.
  • Konuları anlayıp uygulayabiliyorsan sıkıntı yok.
    Gramerden sonra cbc çalış farkı görürsün zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gramer Kitapları Tavsiye
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Konuları anlayıp uygulayabiliyorsan sıkıntı yok.
    Gramerden sonra cbc çalış farkı görürsün zaten.

Gramer derslerinde nereleri not almamızı önerirsiniz? Ya da yazmak yerine evernote uygulamasına not alsak hem telefon hem pcden ulaşıp zaman kaybı olmadan not alırız, daha iyi olmaz mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.