Şimdi Ara

İskandinav mitolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler iskandinav mitolojisiyle ilgili kitaplar arıyorum bilgilendirici veya hikaye tarzı kitaplar olabilir. Önerebilir veya gönderebilirseniz çok iyi olur

• the right hand of evil kullanıcısına yanıt
    Çok sağolasın hocam şu iskandinav mitleri kitabı ilgimi çekti hem ucuzmuş. Bi ara alayım okuyunca değerlendirmemi buraya yazarım
  • Yararlı olabilir bende ilgileniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPoine

Çok sağolasın hocam şu iskandinav mitleri kitabı ilgimi çekti hem ucuzmuş. Bi ara alayım okuyunca değerlendirmemi buraya yazarım

Rica ederim.

İnceleme yapabilirseniz fayadalı olur gerçekten.
  • http://www.idefix.com/kitap/bulfinch-mitolojileri-ciltli-thomas-bulfinch/tanim.asp?sid=A0E0HTD31M7M33ZRQXRT
    Bulfinch Mitolojileri - Thomas Bulfinch

Bu kitabı arkadaşım okuyor ve çok övdü. İnternette baktığım yorumlar da olumlu. Ben de bu ara mitolojiye merak saldım önceden de okumuşluğum var ama bu kitap epey kapsamlı. Yunan ve iskandinav mitolojileri ile Kral Arthur efsanesine yer veriyor. Aklında bulunsun fiyatı benim için şu an biraz tuzlu. İkinci el ya da daha uygun fiyata bulabilirsem alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 8 Eylül 2013; 0:47:49 >

• Mr. Crowley kullanıcısına yanıt
    İyi bir kitaba benziyor ama dediğin gibi fiyatı biraz fazla. Daha uygun fiyata bulursan bana da haber ver hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ragnarök: Tanrıların Alacakaranlığı'nı okuyabilirsin Ne çok ne kötü diyebileceğim bir kitap okunabilecek düzeyde. Küçük bir kızın kitabı okumasıyla başlıyor kitap.yavaşdan iskandinav mitolojisini aşılıyor yazar ara ara sıkılabilirsin. tanrı isimleri onun oğlu baldor vs. içeriyor diyebilirim.Loki(Lokinin üstüne odaklanılıyor tabi),Thor,Odin, karakterler hakkında detaylı bilgi vermesede kitabın sonunda savaş anlatılıyor. .yavaşdan iskandinav mitolojisini aşılıyor yazar. ''Neden savaşıyor Loki ve tanrılar ? , bunu anlayabilirsin kitabın sonunda.''
  • İngiliz edebiyatı okuduğum için Mina Urgan'ın kitabını almıştım ben. Epeyde bir okumuştum baya bir faydası olmuştu okulda. Şimdi İngiliz edebiyatı ne alaka diyeceksin ama içinde anlattıklarının çoğu, özellikle Anglo Sakson bölümlerinin çoğu yani kitabın başındaki bölümler iskandinav ülkerini ve onların tarihini anlatıyor sayılır. Diğer bölümler pek ilgini çekmez eğer edebiyata pek merakın yoksa. Dili de oldukça akıcı. Hem edebiyata hem germen kavimlerini merak ediyorsan okumanı öneririm. Runik Alfabe vs hepsiyle ilgili şeyler bulabilirsin içinde. Ama yine de tam aradığın tarzda bir kitap değil. Belki ilgini çeker diye söyledim.

http://www.idefix.com/kitap/ingiliz-edebiyati-tarihi-ciltli-mina-urgan/tanim.asp?sid=P1J8WNPOQE0EVOSXSQQU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan0nur -- 8 Eylül 2013; 15:52:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.