Şimdi Ara

İşitme cihazı ile askere gidebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba büyüklerim;1995 doğumluyum ve şu zamana kadar askerlik muayenesi için evime kağıt gelmedi.Benim arkadaşlarımının kimilerine geldi.Kimilerine ise gelmedi.Hatta benden önce muayene oldular bile...Ocak ayından beri kağıdın gelmesini bekliyordum.Ama büyük ihtimalle yarın Askerlik şubesine gideceğim.Benim size bir kaç sorum var.Öncelikle askerde gözlük takanlar vardır diye biliyorum.Ama hiç işitme cihazını takanları duymadım.Benim işitme cihazım kulak içi olduğu için gözle pek görülecek bir şey değil.Görülürse de görülsün.Sonuçta herşeyden önce sağlık gelir.

İkinci sorum ise kullaklarım yüzünden muaf olma gibi bir durumum yok değil mi?Bu hastalığın tedavisini araştırdım.Ama tedavisi yok.Çocukken doğuştan bir hastalık geçirdim.Sol kullağım neredeyse hiç duymuyor diyebilirim.Yani her şey sağ kullağımla duyuyorum ve anlıyorum.Örnek vermek gerekirse;%20 sol kullağımla duyuyorum.%80-%90 ise sağ kullağımla duyabiliyorum.Sağ kullağımı kapatırsam.Sol kullağımla milleti dinlediğimde ise kendimi Fransa'da hissediyorum ve bunun içinde azda azar yemedim milleten.Bu yüzdende cihazı takmam gerekiyor.Cihazımı taktığım zaman ise herşeyi rahat bir şekilde anlıyorum ve duyabiliyorum.Dediğim gibi sadece sol kullağım duymuyor.

Üçüncü sorum ise muayene için herhangi bir tarih var mı yok mu?Yani yarın gitsem direk muayene olabilir miyim?

Ve evet askere gitmeyi çok istiyorum.Belki evet dediğiniz gibi pişman olabilirim, ağlayabilirim de ama yinede hayat hakkında tecrübeli olacağıma inanıyorum.Zaten burada yaşıyorum da ne oluyor?Her gün aynı şeyi yaşamaktan insan bıkıyor.

• İşitme cihazına sorun çıkartmıyorlar. Takanlara rastladım. Hatta sen söylemesen bile anlayacaklarını sanmıyorum. Ama yinede sen sağlık sorunun olduğunu söylersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burokko -- 25 Aralık 2014; 0:36:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.