Şimdi Ara

Isınmak için klima alacağım yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum. Sonunda bu kışı sobasız geçirmek için klima almaya karar verdim.Bütçem en fazla 1750-1800 civarı.
    Mitsubishi SRK 25 ZJ-S Inverter Klima klimada karar vermiş gibiyim ancak kafam biraz karışık çünkü bu klima gerçekten ısıtma konusunda nasıl net bilmiyorum.
    Oturacağım odadan kısaca bahsedeyim. Güney doğu cephesinde her iki taraftada pimapen var. 2 Katlı bir evin 2. katındayız. çatı var ancak sac. Alt katta aynı odada soba yanacak. Odada 1 adet lcd ve 2 yetişkin bir bebek olacak. 10 mtkare odamız. Balıkesirde ısınıabilir miyiz. Birde farklı bir model tavsiyeniz varsa alabilir miyim?
    Kesinlikle alacaklarım şu markalardan biri olacak.

Mitsubishi
    Toshiba
    Daikin
    Sharp

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkes_1982 -- 1 Kasım 2012; 11:24:13 >

• sana tavsiyem arkadaşım salon tipi klima alırsan daha fazla verim alabilirsin http://www.karsilastir.com/U14984/King-K6400-Duo-Fresh-9000-Btuh-Portatif-Klima-A-Enerji
  • o klima salon tipi değilki, portatif sorunlu tip klimalardan.
  • Arkadaşlar sonunda karar verdim ve klimayı internetten beyazstore.com dan aldım. Dün montajı yapıldı. Isıtma konusunda çok verimli diyebilirim. Bakalım fatura konusu ne olacak. Klima çok sessiz çalışıyor. Performansı gayet iyi. Bu arada iklimsada aynı klimanın diğer modeli sonu P olan kampanyaya girmiş. Ben 1766 tlye aldım iklimsada şu anda 1720 tl ye düştü. Ama benim aldığım klimanın fiyatı iklimsada hala 2640 tl. Bu arada takip konusu biraz kötü olsada beyazstore.com u tavsiye ederim. Sağlam bir site kargo ücreti de yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.