Bildirim
İşinizde Mutlumusunuz ? Maaş , Kaç Saat Çalışıyorsunuz ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bir eczanede yardımcı eczacılık yapıyordum. Haftada 66 saat çalışma sonucunda beynim yandı istifa ettim. Türkiye'de hayat çok zormuş cidden. -
Staj yapıyorum, kölelikde denilebilir. -
Fabrikada perde işlerinde çalışıyordum 8 saat ayakta olduğum için dün ayrıldım. Ankara'da daha uygun bir is arıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
işimde mutluyum. iş yerin demir başı konumunda olduğumda bana iyi davranıyorlar. patronlarla abi kardeş yakın arkadaş gibiyiz.
aldığım maaş """asgari X 3 = ... """
mesai başlangıcı 8 ama benim uyanma saatim 8 veya 8:15 işe genelde 8:30 da gidiyorum. mesai bitişide 6:30
edit : mesleğim grafiker
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavzerturk -- 14 Kasım 2014; 16:31:53 > -
09:00 - 17:15 çalışma saatleri. 2500 TL maaş. Haftasonu tatil. Çalışan sayısı az olduğu için aile ortamı var. Gayet memnunum.
Başka bir işte başka koşullarda 3000 almaktansa burda kalmayı tercih ediyorum.
Not: Yazılımcıyım. -
Mesleğimi sevmiyorum, Türkiye'de yapılacak iş değil çünkü... Çok çalış az kazan... Muhasebecinin ne kadar çok çalıştığı ve ne kadar önemli bir iş yaptığını ancak onun yokluğunda anlarsınız. Bu meslekte ünvan elde etmek için bir doktor kadar çok okuyup, sınavlar veriyoruz ama bir doktorun ayda kazandığı parayla muhasebecinin kazandığı para arasında dağlar kadar fark var...
Çalışma şartlarına gelince; haftada 5 gün, 09:00-18:00, bir saat öğle molası.
Para 4500 TL, yol yemek parası yok. SGK primi tam maaş üzerinden yatıyor, emeklilik için önemli... Çoğu işyeri yüksek maaş verse de düşük SGK primi ödüyor, çalışan o ay eline geçen paraya bakıyor ama geleceğinden çalınan parayı gözü görmüyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: Kediseven
Mesleğimi sevmiyorum, Türkiye'de yapılacak iş değil çünkü... Çok çalış az kazan... Muhasebecinin ne kadar çok çalıştığı ve ne kadar önemli bir iş yaptığını ancak onun yokluğunda anlarsınız. Bu meslekte ünvan elde etmek için bir doktor kadar çok okuyup, sınavlar veriyoruz ama bir doktorun ayda kazandığı parayla muhasebecinin kazandığı para arasında dağlar kadar fark var...
Para 4500 TL, yol yemek parası yok. SGK primi tam maaş üzerinden yatıyor, emeklilik için önemli... Çoğu işyeri yüksek maaş verse de düşük SGK primi ödüyor, çalışan o ay eline geçen paraya bakıyor ama geleceğinden çalınan parayı gözü görmüyor...
4500 maaş hafta sonu tatil ama zirlama aglamaya devam... Birde beyimiz kendini doktorla kiyaslasmiş hem kel hem fodul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ülkenin %70 i asgari ücretle geçinirken hemde haftanın 6 günü 9 10 saat çalışan bir gün izni olan bayramlarda seyranlarda tatil nedir bilmeyen yurdum insanı dururken 4000 tl gbi rakamlara çalışan hemde haftanın 5 günü çalışan insanlar bu şartları beğenmiyor ya, işte o zaman anlıyorum insanoğlunun masum olmadığını...
evet kardeşim bende emlakçıyım aylık gelirim ayda 10 bin. istedigim zaman gidiyorum istedigim zaman cıkıyorum istedigim zaman bana tatil.1 hafta gelmesem kmse bana neden gelmedin demez.
yukarıdaki anlattığım doyumsuz insanlara istinaden paylaşıyorum gelirimi. çatlayın ulan -
quote:
Orijinalden alıntı: Kediseven
Para 4500 TL, yol yemek parası yok. SGK primi tam maaş üzerinden yatıyor, emeklilik için önemli... Çoğu işyeri yüksek maaş verse de düşük SGK primi ödüyor, çalışan o ay eline geçen paraya bakıyor ama geleceğinden çalınan parayı gözü görmüyor...
Gözün doysun mu desem yoksa Belanı mı arıyosun desem ?
-
Meslegimi ilk gunden bu yana severek yapiyorum, su anda projenin sonuna gelindigi icin biraz slkklnim sadece. Rahat batiyor diyebiliriz Yeni proje yeni problemler yeni mucadeleleri iple cekiyorum ama iste projenin basindan beri burda olan, gecmisi bilen, isletmeyle ve isverenle iliskileri iyi olan adam olarak cakildik kaldik burda
Maas idare eder. Euro bazinda 4 haneli turk lirasi bazinda 5 haneli. Guzel iste yasiyoruz bi sekilde Allah'a sukur.
-
Gümrük müşavirliğinde stajerim sabah 9 akşam 5-6 haftada 5 gün iş 300 lira alıyorum 300de yemek için aylık 600 :)
5bin lira alan müşavir bile işi beğenmiyor ama -
300 törkiş lira ,öğrenci,mesai saatleri 17:00-21:00 saatleri arası haftanın 4 günü sadece.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Belediyedeyim ne diyeyim aksama sabah 8 oglen 12 1 aksam 4 5 gibi cik git gelsin caylar gitsin kahve boslari rahatim Allaha sukur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mavzerturk
işimde mutluyum. iş yerin demir başı konumunda olduğumda bana iyi davranıyorlar. patronlarla abi kardeş yakın arkadaş gibiyiz.
aldığım maaş """asgari X 3 = ... """
mesai başlangıcı 8 ama benim uyanma saatim 8 veya 8:15 işe genelde 8:30 da gidiyorum. mesai bitişide 6:30
edit : mesleğim grafiker
Fazla icli disli olma bi mesafe koy para konusunda sknti cikar ilerde ben yasadim
Sabah 8 aksam 7 saat 10da 5 dk mola ogle molasi sadece yarim saat hafta sonu tatil aldigim para 900 + agi 85 lira 985 lira toplam sizce iyimi kalip atölyesinde calisiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
300 törkiş lira ,öğrenci,mesai saatleri 17:00-21:00 saatleri arası haftanın 4 günü sadece.
bende böyle bir şey düşünüyorum acaba nerede çalışıyorsun yerel bir mekanmı -
Türkiye'de işinden mutlu olan insan görmedim ben.Bende onlardan biriyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural
Türkiye'de işinden mutlu olan insan görmedim ben.Bende onlardan biriyim.
İşiniz nedir
Şu anda hala öğrenciyim başta belirteyim.Yazları staj haricinde çalıştım.Bu yaz bütün yaz çalıştım denir. 26 hazirindan başladım 10 eylülde iş bıraktım.Çalıştığım yer Bim'di ve yazlık bir mağazaydı. İnanılmaz zorlandım ama sonraları alıştım.Detaylara gelirsek 72 kilodan 62 kadar düştüm.Zor bir iş aç kalmak istemiyorsan gel çalış mantığı var.Pardon mantık dedim zorunluluğu var.Tam bir kapitalist bir iş. Yükselmek istiyorsan okul ünvan önemli değil sadece deneyim önemli yani bölge sorumluları normal işe başlayan kişiler.Süresi ve gidişat tam belli olmaksızın 3 seneye de bölge sorumlusu olursununuz 10 seneyede, belkide hiç olmazsınız.En önemlisi bölge sorumlusu olma hakkı kazanmış kişiler nerden geldiklerini bilmeden çalışanları ezmesidir.Sadece para odaklı bir kuruluştur.Sabah 9 da başlar akşam üstü 5 - 6 arası çıkardık.Hiç boş duramazsın hep ayaktasın ve hep mal acıyor kasaya bakıyorsun.Ama 5 dk kenarda durursan laf oluyor.Niye çünkü Türkiye'de kimsenin almadığın bir maaşı alıyorsun ya hakkını vermelisin.Ayrıca bir ara bölüm gireyim.Malları hiç kaliteli değildir ve ucuz olduğunu nerden cıkarıyorsunuz şaşırıyorum.Karşıyaka'dayım şuan burdaki Carrefour'da bile daha iyi ürünler daha ekonomik fiyatlı.Her neyse konumuza dönelim.Hayatımda bir daha yaparmıyım? büyük konuşmayım ama çok zorda kalmadıkça yapmam. Kendi köyümde kendi toprağımı eker mahsülünü beklerim.En azında o mahsülü beklemek bile bana mutluluk verir.Böylece halkımız anlamasa da onların hakkını yememiş olurum.Daha yazıcaklarım çok ama burdada kısıtlamalar çok fazla olduğu için bir uyarı cezası daha almak istemiyorum.
Benzer içerikler
- toptan ayakkabı alıp satmak
- banyo gideri su yavaş gidiyor
- bir kızla nasıl konuşulur
- kulak arkası lenf bezi şişmesi
- tarihi geçmiş krem kullanılır mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X