Şimdi Ara

ısınan baskı balata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar debriyaj baskı balatam sıkışık trafikde yokuşdaysam eğer sanırım ısınıyor ve beni çok zorluyor,kavramada zorluk çekiiyorum bugün ilk kez birde şöyle oldu yine yokuşdaydım, sanırım ısınmıştı balata arabayı debriyajdan ayağımı çekip harekete geçirdikten sonra ayağımı tamamiyle debriyajdan çektiğimde kullananın hissedeceği bir ses veya artık bir titreşimmi anlamadım .tak tak diye hissedilen bir titreşim veya bir ses çıkıyordu yol boyunca devam etti sonra arabayı park ettim 1 saat sonra bindim trafikde bitmişdi ve debriyaj düzelmişti ses yok kavramada zorlanma yok, anlamadım bir şey nedersiniz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaslan11 -- 3 Mayıs 2007; 18:22:17 >

• gelen ses baskı baklatanın sesi, aracınız kaç km de , aşınmış olması muhtemel
  • üzerinde valeo baskı balat a vardı araştırdım orjinali luk muş değiştirdim baskı balatayı arada çok fark var aman siz olun üzerindeki baskı balatadan başka marka kullanmayın(yumuşaklık arttı kavrama düzeldi titreme yok gibi ....)
  • iyi olmuş kafanızdaki problemden kurtulmuşsunuz , araç ne marka ve kaç kilometredeydi size kaça maloldu bu iş?
  • debriyaj baskı balatalarını değiştirmek çok masraflımıdır acaba
  • evet megane 2001 için son fiyat işçilik dahil 370 dediler

8v olsaydı 270e mal olacakmışmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: bhe

evet megane 2001 için son fiyat işçilik dahil 370 dediler

8v olsaydı 270e mal olacakmışmış

servistemi bu kadar istemişler özel servis olsa biraz fiyat düşer herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baskı-Balata Değişimi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.