Şimdi Ara

Işık Üniversitesi'ne servisle gidip gelecekler buraya bakın bi !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygun fiyata bir servis bulduk. Eğer yeterli sayı sağlanırsa aylık 150 lira civarında bir ücretle seyahat edeceksiniz. İlgilenenler mesaj atsın.

• o yol her gün çekilir mi yahu, hem de ne güzel kampüsü var.
  • evler çok uygun evlere bakın cokda guzel evler bulursunuz uygun fıyata .
  • İSTANBUL FALAN DEMEYİN oraya şile yahu onun yerine bursa fln yazsaydınız ya da yalova.Çok zor her gün ders gör sonra geri gel uzun iş hem mental olarak hem de fiziksel olarak yorulacaksınız benim ünide altunizade de ben ona bile uzak diyorum gelecek sene de dragosa geçecekmiş deniz yolu yok mu oraya.
  • Arkadaşlar, bilgisi olanlar vardır diye soruyorum..

Maltepe Üniversitesi'nin kampüsü çok mu kötü-ulaşması zor biyerde? Avrupa yakasından gidip gelmek hayal mi? Yoksa Anadolu yakasında kalarak rahat bir şekilde gidip gelinebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

Arkadaşlar, bilgisi olanlar vardır diye soruyorum..

Maltepe Üniversitesi'nin kampüsü çok mu kötü-ulaşması zor biyerde? Avrupa yakasından gidip gelmek hayal mi? Yoksa Anadolu yakasında kalarak rahat bir şekilde gidip gelinebilir mi?

Anadolu yakasında oturan biri için ulaşılabilir bir yerde. Ben FDD'nin kampı nedeniyle orada kaldığımdan biliyorum. Avrupa yakasından gelmek zor olabilir ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

Anadolu yakasında oturan biri için ulaşılabilir bir yerde. Ben FDD'nin kampı nedeniyle orada kaldığımdan biliyorum. Avrupa yakasından gelmek zor olabilir ama.

Tamam teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasinist

İSTANBUL FALAN DEMEYİN oraya şile yahu onun yerine bursa fln yazsaydınız ya da yalova.Çok zor her gün ders gör sonra geri gel uzun iş hem mental olarak hem de fiziksel olarak yorulacaksınız benim ünide altunizade de ben ona bile uzak diyorum gelecek sene de dragosa geçecekmiş deniz yolu yok mu oraya.

Şehir üniversitesini kazandınız galiba?
    Avrupa yakasında Bakırköy civarlarında oturuyorsanız Bostancı deniz otobüsü ile gidip oradan Cevizliye geçebilirsiniz...
  • quote:

kampüs süperde karşı taraftan gelmek biraz kasar tabi. ama anadolu yakasında gayet rahat sayılabılır ulasımı maltepeden ring servisler kalkıo ayrıca normal servisleride var...
  • O yol servisle gidilmez dostum,Taksimden shuttle ile bir saat sürüyor.Haftanın 5 günü o yola dayanır mı insan
  • Anadolu yakasinda ( dudullu ) ikamet ediyoruz. Istanbul da hangi okula 1 saatten daha az vakitte gidebilrsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla
    Anadolu yakasinda ( dudullu ) ikamet ediyoruz. Istanbul da hangi okula 1 saatten daha az vakitte gidebilrsin ?

Olay okula bi saatten az veya fazla vakitte gitmek degilki,gunde min 2 saatini yola vermektense,yurt ev vb. gibi imkanları degerlendirmek.yoksa gidersen problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

kampüs süperde karşı taraftan gelmek biraz kasar tabi. ama anadolu yakasında gayet rahat sayılabılır ulasımı maltepeden ring servisler kalkıo ayrıca normal servisleride var...

Anladım teşekkürler.

• şunu da söylemek gerek galiba maltepe ve ışığın servisleri var ama paralı geçen sene maltepe nin servisi avrupadan ortalama 3 bin tl civarındaydı .Kampüste çok uzakta maltepenin güzel olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.