Şimdi Ara

ISIK SIZMASI VB NASIL ANLASILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar g2 şiparişi düştüm gg den yarın gelir büyük ihtimal
    nellerini kontrol etmeliym olü pixel felan nasıl yapıcam bi yardımcı olurmusunuz
    Teşekürler Şimdiden

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Işık Sızması Nasıl Anlaşılır?

Telefon ışıkları, ekran kapalıyken bile cihazınızın kenarlarından ışık sızdırabilir. Bu sızıntı, özellikle karanlık ortamlarda belirginleşebilir. Işık sızmasının birkaç nedeni olabilir:

• Üretim Hataları: Telefonun imalatı sırasında, ekran ile çerçeve arasında uygun bir sızdırmazlık sağlanmamış olabilir.
    • Kasadaki Boşluklar: Telefonun kasasında çatlaklar veya hasarlar olabilir ve bu da ışığın sızmasına izin verebilir.
    • Ekran Aşınması: Zamanla, telefon ekranı yıpranabilir ve ekran ile kasa arasında boşluklara neden olabilir.

Işık Sızması Anlama Yolları:

Telefonunuzda ışık sızması olup olmadığını anlamak için şu adımları izleyebilirsin:

• Telefonunu tamamen kapat ve karanlık bir odaya götür.
    • Ekranı arkadan bir el feneri ile aydınlat.
    • Işık sızmalarını ekranın kenarlarında arayın.
    • Telefonu hafifçe bük veya salla. Işık sızıntısı artabilir veya değişebilirse, kasada gevşeklik veya hasar olabilir.

Işık Sızmasının Etkileri:

Telefon ışık sızması, genellikle cihazın işlevselliğini etkilemez. Ancak bazı durumlarda şu sorunlara neden olabilir:

• Pil Ömrünün Kısalması: Işık sızması, cihazın pilini boşaltabilir.
    • Göz Yorgunluğu: Karanlık ortamlarda, ışık sızması göz yorgunluğuna neden olabilir.
    • Estetik Sorunlar: Işık sızması, telefonun görünümünü bozabilir.

Işık Sızması Çözümleri:

Telefon ışık sızması sorunu yaşıyorsan, aşağıdaki çözümleri deneyebilirsin:

• Telefonu Tamirettirin: Işık sızması, profesyonel bir teknisyen tarafından onarılabilir.
    • Muhafaza Kullanın: Telefonunu çizilmelere ve hasarlara karşı koruyan bir muhafaza kullanmak, ışık sızmasını önlemeye yardımcı olabilir.
    • Garanti Kapsamını Kontrol Edin: Telefonun henüz garanti kapsamındaysa, üretici cihazını ücretsiz olarak onarabilir veya değiştirebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hiç karşılaşan olmadımı
  • 3845#*802# tuşlucan HW Device Test var oradan LCD Testten bakacaksın.
  • karanlık bir ortamda ekran ışığı yanıyorken telefonu eğik pozisyonda tut ve yavaşça çevirerek içeriden çerçeve ile ekran arasında ışık geliyor mu veya bir açıklık var mı ona bak....programla falan onu anlayamazsın .....
  • google gorsellere ısık sızması yazsanız zaten dırek olarak ne oldugunu anlardınız
  • -Ölü piksel
    -Kulaklık girişi

En son sim kartını takıp ahizenin sesini kontrol et aklıma bunlar geldi.
  • telefon elime gelmiştir oh be yarın denicem hepsini tek tek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Işık sızması normal mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • distribitör telefon aldıysan allah yardımcın olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

distribitör telefon aldıysan allah yardımcın olsun :D

yok ithalatçı oyunda 39-40 derece oldu ıyımı kotumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

quote:

telefonun garanti firması ne ? ordan anlaşılır distribitör mü değil mi . yada lg nin sitesine gir orda online destek var . orayla konuş telefonumun lg türkiye garantisi altında mı değil mi öğrenmek istiyorum de . senden imei no ister bakar söyler...bu sıcaklarda 40 derece olması normal . biz bile kaç derece oluyoruz telefon 40 derece olmuş çok mu :D
    ben sabah akşam online oyun oynarım ısınma normal benim için ( eternal warriors 3 - dark avanger - kritika )....

• quote:

quote:

quote:

telefonun garanti firması ne ? ordan anlaşılır distribitör mü değil mi . yada lg nin sitesine gir orda online destek var . orayla konuş telefonumun lg türkiye garantisi altında mı değil mi öğrenmek istiyorum de . senden imei no ister bakar söyler...bu sıcaklarda 40 derece olması normal . biz bile kaç derece oluyoruz telefon 40 derece olmuş çok mu :D
    ben sabah akşam online oyun oynarım ısınma normal benim için ( eternal warriors 3 - dark avanger - kritika )....

intellicell garantili aldım gittigidiyordan cepport satıcısından ama aparat gelmedı sasırdım arayıp sorucam zaten lg turkıyeye bı baktım dıst garantılı
    ilk intelliye o yapmazsa diste götürüm :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

intellicell garantili aldım gittigidiyordan cepport satıcısından ama aparat gelmedı sasırdım arayıp sorucam zaten lg turkıyeye bı baktım dıst garantılı
    ilk intelliye o yapmazsa diste götürüm :D

o firmayı biliyorum . millet ucuz diye ordan alıyor ondan sonra şikayetvar.com da oku oku bitmiyor şikayetleri . servis zaten sadece istanbulda . telefonu gönder gelsin derken haftalar bazen aylar geçiyor . birde telefonu yapmıyorlar yada daha kötü halde gönderiyorlar . üstüne birde utanmadan para istiyorlar . işte Distribitör böyle birşey . o yüzden kime sorsan alma der . Sen dediğim gibi LG nin sitesinden müşteri hizmetlerine sor eğer sormadıysan . belki bi umut garanti verirler ... LG Türkiyenin servisleri 10 numara ve neredeyse her ilde var....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.