Bildirim
İŞİD'e Para ve Silah yardımı kesilirse!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Türkiye'nin işide yardım ettiğini düşünmek Nasıl bir aklın ürünü anlayamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi partiye oy verdin konu sahibi -
quote:
Orijinalden alıntı: Amillian
quote:
Orijinalden alıntı: Sakalsız mümin
O zaman MİT tırları kime gitti? Ahmet Davutoğlu Bayırbucak Türkmenlerine gönderdik derken AKP'li Yasin Aktay ÖSO'ya gönderiliyor dedi. Öyleyse hangisi yalancı? Ayrıca madem IŞİD'e gönderilmiyor, o zaman neden tırları durduran savcılar ve il jandarma komutanı tutuklandı?
Öso'nun içinde Türkmen savaşçılar var bildiğim kadarıyla. Mit tırlarını durduran savcılar cemaatçi olabilir, ve ayrıca devletin gizli bir işini sızdırdıkları için olabilir. Bu suçtur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Omisis046
quote:
quote:
O zaman MİT tırları kime gitti? Ahmet Davutoğlu Bayırbucak Türkmenlerine gönderdik derken AKP'li Yasin Aktay ÖSO'ya gönderiliyor dedi. Öyleyse hangisi yalancı? Ayrıca madem IŞİD'e gönderilmiyor, o zaman neden tırları durduran savcılar ve il jandarma komutanı tutuklandı?
Öso'nun içinde Türkmen savaşçılar var bildiğim kadarıyla. Mit tırlarını durduran savcılar cemaatçi olabilir, ve ayrıca devletin gizli bir işini sızdırdıkları için olabilir. Bu suçtur.
Başka ülkenin teröristine yardım göndermek daha büyük suçtur.
İşid den ele geçirilen bölgelerden Türkiye den giden tıbbı yardımlar çıkıyor.
Terörist besleyeciler den tiksindik.
-
Ne büyük ülke olmuşuz ya hu! Her yere yardım, para, silah gönderiyoruz. Farklı bir çok konuda memleketi küçümsedikçe küçümseyenler, bu memleketin aleyhine bir şeyler olunca elimizin her yere uzanabileceği kadar güçlü olduğumuzu ispat eden paylaşımlar yapıyor. Ne yaman çelişki.. -
G20 zirvesinde Putin açıkladı şuan bu masada ışid e maddi ve silah desteği yapanlar var dedi Türkiye'yi kastetti.
Zaten Tırlar dolusu silah ve Mühimmat PKK ya gidecek değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN
G20 zirvesinde Putin açıkladı şuan bu masada ışid e maddi ve silah desteği yapanlar var dedi Türkiye'yi kastetti.
Zaten Tırlar dolusu silah ve Mühimmat PKK ya gidecek değil.
Ne tirmis icinde ne kadar silah varsa bitmek bilmiyor arkadas! Oradaki amerikan jiplerini toyotalarida Turkiye gonderiyor degil mi?
Bir seyler atiyorsunuz ama inalanilacak bir seyler atinki millet inansin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sırf geçenlerde amerika ve ingiltere kargo uçakları ile güya yanlışlıkla malzeme bıraktı işid'e neler döndüğünü kim bilebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Exnuc
Ne büyük ülke olmuşuz ya hu! Her yere yardım, para, silah gönderiyoruz. Farklı bir çok konuda memleketi küçümsedikçe küçümseyenler, bu memleketin aleyhine bir şeyler olunca elimizin her yere uzanabileceği kadar güçlü olduğumuzu ispat eden paylaşımlar yapıyor. Ne yaman çelişki..
yani teröriste gönderilen tıbbı yardımla büyük olduk he mi?
tavuğu fedaa et sonra kaz beklerken çık canlı yayına kandırmışlar bizi de gibi birşey.. ? -
Doğru söylüyorlar, Türkiye Zaman'ında yardım yaptı işide. Esad'a karşı savaşıyorlardı çünkü işlerine geldi tabi. Sonra büyüdüler bunu tahmin etmediler tabi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Amerika dahil Batı ösoyu desteklerken o tırların ösoya gittiği açık değil mi ?
Işid e yardım eden 40 tane devlet var. Ve bu devletlerin halklarıda tıpkı sizin gibi düşünüyor "bizmi ışid e yardım yapıyoruz"
Halklar bunu bilmez bilseler zaten hükümetleri düşer darbeler olur. Bunu sadece devleti yönetenler bilir.
Türkiye işidi besliyormuş
Ben de diyorum 80 ülke koalisyonu neden IŞİD'i bitiremiyor. Meğersem biz el attığımız için, bizim tırlarımızın desteğiyle IŞİD bitmek yerine güçleniyormuş. -
Esad'a karşı savaşan herkese yardım yapılıyor buna ışid'de dahil.
quote:
Orijinalden alıntı: Exnuc
Ne büyük ülke olmuşuz ya hu! Her yere yardım, para, silah gönderiyoruz. Farklı bir çok konuda memleketi küçümsedikçe küçümseyenler, bu memleketin aleyhine bir şeyler olunca elimizin her yere uzanabileceği kadar güçlü olduğumuzu ispat eden paylaşımlar yapıyor. Ne yaman çelişki..
Evet çok güzel yerlere el uzatıyoruz.
DAEŞ o kardeş IŞİD ne ya karıştırmışsın sen örgütleri !!11!!!1
-
Isida silah gittimi bilinmez ama söyle bir durum var suriyenin kuzeyinde oluşan kürt bölgesi bizi rahatsiz etmeye başladı çünkü pkk orda bir devlet kuracak hâle geldi..
firsat bu firsat pkk ile savaşan isida bir takim destekler saglanmis olabilir.dunyada öyle bir algi oluştu ki sirf isid ile savaşıyor diye pkk özgürlük savascisi ilan edildi.hatta Türkiye pkkya silah versin tarzi saçma sapan seylerde gündem oldu.batiyada bunu daha şimdi anlatmaya calisiyoruz.
hangi türkiye ve ışid bu bahsettiğiniz?çünkü defalarca yazıldı söylendi bizim için pkkda ışidde terör örgütüdürdendi, hatta gittik kafalarına bomba yağdırdık hala anlayamadıysanız aynı dünyadaki türkiyeden ve ışidden bahsetmiyoruz olsa olsa "paralel" evrendeki sizin türkiyenizden bahsediyoruzdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 21 Kasım 2015; 15:07:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
hangi türkiye ve ışid bu bahsettiğiniz?çünkü defalarca yazıldı söylendi bizim için pkkda ışidde terör örgütüdürdendi, hatta gittik kafalarına bomba yağdırdık hala anlayamadıysanız aynı dünyadaki türkiyeden ve ışidden bahsetmiyoruz olsa olsa "paralel" evrendeki sizin türkiyenizden bahsediyoruzdur.
Yaptığı katliamlara d0nyada en çok sevinenlerin akp liler olduğu işid.
Benzer içerikler
- en rahat meslekler
- elif can yetim
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- barzani"nin türkiye"deki şirketleri
- nur tuğba aktay boşandı
- drone uçurmak yasak mı
- youtube premium fiyat
- telefon kayıt ücreti 2025
- 5080 fiyat
- iphone şebeke sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X