Şimdi Ara

IŞİD'den Atatürk ve Erdoğan'a Ağır Hakaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Irak ve Suriye'de terör estiren IŞİD, Türkçe yayınladığı videoda, Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır suçlamalarda bulundu.

"TÜRK HALKINI SATTI"

Türkiye'nin IŞİD'e karşı Washington'la yaptığı işbirliği de Türk halkını satmak olarak nitelendi. Elinde silahı ile aksansız şekilde Türkçe konuşan militanın kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Videodan bazı bölümler şöyle:

"TÜRK HALKINA LAİKLİĞİ DAYATTI"

"Kemal Atatürk geldi ve Türk halkına dinleri inkar etmelerini ve laikliği dayattı. Daha sonra hain Erdoğan gelerek, Allah'ın şeriatıyla hükmetmedi. Amerika'yı, Yahudileri, Haçlıları, ateist PKK'lıları, Atatürk'ün laik dostları olan Özgür Suriye Ordusu'nu ve mürted ajanları olan sahavatı dost edindi.

"TÜRKİYE'Yİ IRKÇI PKK'YA VE HAÇLILARA SATTI"

Evet hain tağut Erdoğan, Türkiye'yi ırkçı PKK'ya ve Haçlılara sattı. Türkiye topraklarını PKK ve PKK'nın dostları olan Özgür Suriye Ordusu'na açarak, Şam topraklarındaki müslümanların katledilmesine neden oldu.

Şam'daki müslümanları öldürmek ve ateist PKK'lılara yardım için Türkiye'nin üslerini haçlılara ve uçaklarına açtı. Sizi haçlı Amerika'ya köle yapıp bütün değerlerinizi sattı."

http://m.sondakika.com/haber/haber-isid-den-ataturk-ve-erdogan-a-agir-hakaret-7608812/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o nasıl bir haber şekli ben mi anlamadım adamın sesini vermemişler arada bir iki kelime vermişler onlarda gayet düzgün madem türkçe söyledi niye spiker yorumluyor bırak izleyelim

edit:ayrıca videoyu açmadan adamların yüz belli açınca sansür var ne kadar gereksiz bir sansür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 19 Ağustos 2015; 17:14:15 >
  • yahu bunların heh bu iyi dediği birileri varmı ya merak ediyorum. kendilerinden başka herkes kötü yaramaz.

yalnız israile en ufak gider yaptıklarını görmedim ne iş?
  • Mağara sıcaktı galiba bu olay gündemden düştü artık biraz daha hızlı açın şu konuları zaten açıldı. =)
  • Erdoğan hakkında bazı konularda haklılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedikleri doğru.
  • Dreiunddreißig kullanıcısına yanıt
    rahatlık teper bizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erdoğan için söyledikleri kabul edilemez bir durum elbetteki. Müslüman öldürmekten öteye gidemeyen güya müslüman olup müslüman eleştirme gafletinde bulunan müslüman olmayanlar tarafından oluşturulmuş bir topluluk o yüzden bu tür absürt açıklamaları kale alınacak bir durum değildir.
  • Adamlar harbi sünni.
  • Tayyip için dedikleri doğru , ama Atamızı bizim ülkemizdeki bazı vatandaşlarımız gibi onlar da anlayamamışlar.
  • ilginç.tayyip konusunda haklılarsa aynı mantıkla diğeri hakkındaki de doğru yazmıştım silinmiş.adamlar onun kurduğu laik cumhuriyeti devam ettirdi demiş yani o konuda haklıysa otomatik olarak diğerinde de haklı oluyor.ceza da alırım bak şimdi ben o mesaja.birine istediğini diyebilirsin öbürüne sümme haşa.yav şaka gibi bu forum yeminle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 19 Ağustos 2015; 19:25:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.