Şimdi Ara

İŞİ BİLEN birilerinden öneri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp Pavilion G6 kullanıcısıyım, ve bu fan olay bıkkınık getirdi ve yeni pc arayışındayım.

Pc'de istediklerim;

Laptopu daha çok oyun amaçlı alıcam, oyunlarda en az ısınma göstericek marka pc istiyorum
    Ekran kartı çok önemli en iyi ekran kartı hangisi modeldir , en saglam oyunu açıcak ekran kartı hangisidir?
    15.6 boyutlarından vazgeçemem
    Grafik işlemcisi 128 bit olması daha mı avantajlı ve bu fiyata varmı 128 bit varsa önerin...

Bütçem 1500 civarı

Eğer Önerilecek Bir Pc Yoksa bile, Laptop seçerken dikkat etmem olmazsa olmaz diyeceğiniz noktaları yazın beni bilgilendirin

• Takip. Benim bulabildiğim v580c var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma problemini laptopta çözemezsim :) En iyi yapabileceğin şey üst düzey notebook cooler alman.
    şu anki laptop unun özellikleri neler ?İşini göremiyor mu ? Yani illa başka bi laptop mu alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrYrlmz

Isınma problemini laptopta çözemezsim :) En iyi yapabileceğin şey üst düzey notebook cooler alman.
    şu anki laptop unun özellikleri neler ?İşini göremiyor mu ? Yani illa başka bi laptop mu alacaksın

cihazım çok güzel özellikli o kısımda sorun yok ama fazla ısınmasından dolayı kaldırabilecegi oyunda bile kasmalar yaratıyor.

ben soğutucu kullanmayı hiç sevmiyorum o yüzden en az düzeyde ısınan laptop arayışı içindeyim
  • BerkK. kullanıcısına yanıt
    Sen cihazın fanını temizle işlemci ve ekran kartı macununu kaliteli bir macun ile yenile ısınmadan dolayı kasma problemi biter.

Ama illaki laptop alacam diyorsan Lenovo v580c 1500 tl'ye alacağın en iyi notebook

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-v580c-59-392191-notebook-urun10842.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcdd4242 -- 16 Mart 2014; 21:18:20 >
  • tcdd4242 kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkK.

Hp Pavilion G6 kullanıcısıyım, ve bu fan olay bıkkınık getirdi ve yeni pc arayışındayım.

Pc'de istediklerim;

Laptopu daha çok oyun amaçlı alıcam, oyunlarda en az ısınma göstericek marka pc istiyorum
    Ekran kartı çok önemli en iyi ekran kartı hangisi modeldir , en saglam oyunu açıcak ekran kartı hangisidir?
    15.6 boyutlarından vazgeçemem
    Grafik işlemcisi 128 bit olması daha mı avantajlı ve bu fiyata varmı 128 bit varsa önerin...

Bütçem 1500 civarı

Eğer Önerilecek Bir Pc Yoksa bile, Laptop seçerken dikkat etmem olmazsa olmaz diyeceğiniz noktaları yazın beni bilgilendirin

Dikkat etmen gerekenler konusuna gelirsek, çok oyun oynuyorsan öncelikle ekran kartı iyi olmalı.nVidia larda 740m, AMD lerde ise HD 8750m oyunlar için başlangıç seviyesidir. Bu ekran kartları piyasadaki her oyunu oynatır. Ama her oyunu ultrada oynatır mı, orasını bilmem. Yani bu ekran kartlarının altındakileri kesinlikle tavsiye etmem.
    İşlemci kısmına gelirsek, i5 3230m altındakilerinden yüksek performans alamazsın. RAM için 4 GB normalde tüm işini görür. Ama fazlasından zarar gelmez. HDD içinse oyun, film arşivi falan yapmayacaksan 500 GB yeterlidir. Normalde SSD olmasının faydası çoktur, ama 1500 tl bütçeyle SSD bulman zor.
    Anlattıklarıma uygun laptop örneği verirsem

http://m.teknosa.com/ProductDetail.aspx?productID=125032670&CatalogCode=_BILGISAYAR

Bu uygundur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

Sen cihazın fanını temizle işlemci ve ekran kartı macununu kaliteli bir macun ile yenile ısınmadan dolayı kasma problemi biter.

Ama illaki laptop alacam diyorsan Lenovo v580c 1500 tl'ye alacağın en iyi notebook

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-v580c-59-392191-notebook-urun10842.html

Arkadaşın verdiği link de olabilir. Ama FreeDos olması sıkıntı yapabilir

•  İŞİ BİLEN birilerinden öneri bekliyorum

kulandıgım laptobun özllk. bunlar sizce iyi mi ? (daha detaylı özellikler nerden bakılıyor bulamadım) bilginiz varsa söyleyin onuda paylaşıyım
    Ekran kartı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

Ekran kartı nedir ?

İŞİ BİLEN birilerinden öneri bekliyorum

...
    Everest programı ile bak burada göstermez

Aygıt yöneticisinden bak. Daha kısa bi yol. Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları.. Şeklinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.