Yüzbaşı
16 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 39 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar. Lg televizyon kulaklık jack girişinden sesi alıp, ses sisteminin front kısmına taktığımda ses sisteminin left right center kanallarından ses alabiliyorum. Ses sisteminin üstünde front, rear, ve sub için ayrı ayrı jack girişleri var. Televizyona Rear left ve right kanallarından ses alamıyorum. Ama üçüne birden girmem mümkün değil çünkü tvden tek jack geliyor. Rear ve sub kısmına jackı taktığımda ise hiçbir kanaldan ses alamıyorum. Laptoptan front aldığımda ise 5 kanaldanda ses veriyor, Rear ve sub'dan ses vermiyor. Televizyonunda sıkıntı var diyecek arkadaşlar için ise İphone 6s'e bağladığımda da aynı sorunla karşılaşıyorum. Çözümünü bilen arkadaşlar veya fikri olan arkadaşlar, bir yorum yaparsa sevinirim. Teşekkürler.
Ses Sistemi Jack ve Tos Girişleri:
Merhaba arkadaşlar. Telefonumun ekranı kırılması sebebiyle yaklaşık 1 hafta önce telefonumun ekranını telefoncuda değiştirttim. O zamanlar sorun olmuyodu ama dün bi sıkıntı yapmaya başladı. Sıkıntıda şu : Telefonun power veya home tuşuna bastığımda siyah ekran ışıklanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.5 dk boyunca beklesemde sürekli tekrar etsemde aynı oluyor. 5-10 dk sonra ise tekrar denediğimde görüntü geliyor. Telefonumda ney bozulmuş olabilir ? Ekran flexinden şüpheleniyorum sizce bundan olurmu ? Başına böyle bi olay gelipde onarmış arkadaşlar bilgilerini söylerlerse sevinirim. İyi forumlar
Konu silinebilir
Merhaba arkadaşlar. Telefonu yaklaşık 1 sene önce telefoncudan ikinci el aldım. Temmuza kadar genpa garantisi devam ediyor. 2 gün önce bu sorunu fark ettim. Telefonumun köşelerinde vuruklar mevcut. Sizce telefonumu appstoreya getirsem değişim alabilir miyim ? Yoksa genpaya gönderip yaptırsam mı ? Tecrübeliler yardım ederse çok memnun olurum. İyi forumlar
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi iPhone 5'te küçük çaplı bir fiyasko sayılacak kilit tuşu problemleri mevcut. Dizayndan ötürü şuanda binlerce kişinin telefonunda değişim oldu.

Bugün, bu problem benim telefonumda da oldu ve paylaşmak istedim. 16 gb ip5 kullanıyorum. Telefonun kilit tuşunun sol kısmına basarken telefon algılamasına rağmen, sağ kısım algılamıyor. Apple Store, sağolsun anında sorgusuz sualsiz değişim yapıyor. Ama benim telefonun garanti genpa olduğu için tuşu değiştirip gönderiyorlarmış. Telefonumu appstore'a mı yoksa genpayamı götürsem diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

Sorun tam olarak şöyle :
http://www.youtube.com/watch?v=mJCWclKl9_4
Merhaba arkadaşlar. 11. sınıf web tasarım okuyorum. Veri tabanı organizasyonu hocamız herkese bir konu seçmesini istedi bende sahibinden.com'un sadece otomobil bölümünü aldım. Veri tabanının tablolarını oluşturup , ilişkilendireceğim sadece . Ama aklıma nasıl yapacağım konusunda fikir gelmiyor. Alt alta o tabloları açıp nasıl ilişkilendiriyoruz ? Yardım edebilecek arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var .
----
Merhaba arkadaşlar. Babam bir araba alacak bunun için sizden öneri almak istiyorum. 55 Bin tl bütçemiz var bu parayla özellikle hatchback , yarı otomatik veya otomatik bir araç almak istiyoruz. Araç dizel olmalı. Model ise 2002'nin altını düşünmüyoruz. Golf 6 1.6 tdi dsglerde biraz vites yavaşlığı var , caddylerde aynı bu özelliği babam istemiyor. Golf 7 de bu kayma düzeltilmiş ama fiyatı yüksek. Sizden tavsiye almak istedik. Önerilerinizi bekliyoruz
Öncelikle başlığa baktığınız için sağolun. Benim iphone 5'im varda eskiden beri hoşuma giden bb 9700 vardı. Şimdi iphonemi satıp bb almak istiyorum. Bu kasadan hangisini önerirsiniz ? Teşekkürler
Gümrükten yeni bir nissan pickup d21 aldık. Araç bir kaç gün içerisinde silkelenme ve düşük rölantide gitme sorunu var. Arabayı bir kaç servise gösterdik kelebek diye bir şeyi var dediler , aldık taktık ama hala devam ediyor. Sanırım ayarını yapmadığımız için ama bir sormak istedim. Bilgili Arkadaşlar ilgilenirse çok iyi olur. Bu arada araba nissan terrano 2.4 benzinli motoru var. Aracada tüp takmadık. Cevaplarınızı bekliyorum , teşekkürler.
Hakkında
Meslek: Vardiya Zabiti
İlgi Alanları: Bilgisayar, Trabzonspor, Fotoğrafçılık, Otomobil
Forum İmzası:
OnePlus 5 6&64 GB
AUDİ A3 8PA 2.0TDİ DSG
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
BMW
Mobil cihaz
OnePlus
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PS4
Takım
Trabzonspor
TV
Sony
Ses Sistemi
Logitech
Kulaklık - Amfi
Beats Audio
Formula 1
Sauber
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 954
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 7.895 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.