Şimdi Ara

işi bilen arkadaşlardan yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler barda kızla bakıştınız ama belli sıradan bakışma değil sürekli göz göze geldniz.kızı yanımıza davet ettik tanışma faslı oldu diyelim devamında ne yapılması ne yapılmaması lazım bar çıkışında ne yapılmalı ne teklif edilmeli. bunu sadece cinsel olarak düşünmeyin yalnız kızla muhabbeti ilerletmek amaçlı soruyorum lütfen yardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hemen konudışına girip konu açman lazım kız hakkında

• Barda tanistigin kizla cinsellik disinda bi sey olmaz gec onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak_1987

beyler barda kızla bakıştınız ama belli sıradan bakışma değil sürekli göz göze geldniz.kızı yanımıza davet ettik tanışma faslı oldu diyelim devamında ne yapılması ne yapılmaması lazım bar çıkışında ne yapılmalı ne teklif edilmeli. bunu sadece cinsel olarak düşünmeyin yalnız kızla muhabbeti ilerletmek amaçlı soruyorum lütfen yardım.

Barda kizla tanisiyorsan devamini da getirebilirsin.

Normal konusacaksin. Neden burdasin nerden geldin, en cok hangi ickiyi seversin, ne okuyorsun, calisiyor musun, ne burcusun falan filan iste.

Cikista da ya onun evine gidersin ya da alip kizi eve getirirsin. Sansini dene. Gelmezse telefonunu al.

Barda tanisilan kizla ciddi dusunulmez diye bir sey yok. Bakma sen buradakilere. Kizin karakterine bagli bu tarz seyler

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    ben de o yüzden direk cinselliğe bağlamadım ha olacaksa olur o ayrı ama direk abaza gibi cinselliğe girilmez. bardan çıktık tatil beldesi bodrumdayım eve ya da otele gitmek direk cinsellik çağrıştırıyor başka neler yapılabilir

• normalde insanlar alkol aldıktan sonra gecenin ilerleyen saatlerin de çorbacıya gider ama sen kahve içmeye davet edebilirsin.
  • kızın muhabbetimden hoşlandığını gecenin desvmında bi yerlerde sohbet etmek istedğini nasıl anlarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • barda yanına davet ettigin kızla sevgili olamazsin arkadaslık olayini da gec. o gece biraz cebin yanar. ama bu islerde iyi isen mutlu sonla bitirirsin.
  • onurmaurer kullanıcısına yanıt
    peki bu durumda kızın niyeti nedir o ne planlamıştır kafasında?

• quote:

bu kadar saf olamazsın?
    hocam kusura bakma pek başıma gelen şeyler değil böyle ortamlarda da sürekli bulunmuyorum bu yüzden yardım istiyorum

dün barda bi kız vardı birkaç kere göz göze geldik zaten tam karşımda duruyordu önce yan duruyordu sonra karşıma geçti . ben sadece kendi kendime gelin güvet olmak istemiyorum. kızın hoşuna gittiğini ge onun da tesadüfi değil de benim gibi kestiği nasıl anlarım?

• quote:

ben de o yüzden direk cinselliğe bağlamadım ha olacaksa olur o ayrı ama direk abaza gibi cinselliğe girilmez. bardan çıktık tatil beldesi bodrumdayım eve ya da otele gitmek direk cinsellik çağrıştırıyor başka neler yapılabilir

Sen kizla evlenmek mi istiyorsun ?

Bodrumdasin. Bardasin. Kizla tanisacaksin. Ama konuyu cinsellige getirmek istemiyorsun.

Ben kitlendim.

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    hayır sonu cinselliğe giderse gidecektir zaten de ben oraya giden yolu abazanca olmadan geçmek istiyorum ;) kızın niyeti o olmayabilir ya da ben yanlış anlamış olabilirim bundan nasıl emin olurum? kız barda duruyorsa illa verecek mi yani?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.