Şimdi Ara

Arkadaşlar bi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar pcyi win 10 a çevirdim ekran kartlarında sıkıntı olunca 8.1 e döndüm kurulum bittiğinde klavye ve fare çalışmadı başka fare taktım ekran klavyesiyle girdim wifi sürekli sınırlıda kalıyor bu yüzden driver atamıyorum ip adresindemi sıkıntı var arkadaşlar vede klavyede sıkıntı var galiba
     Arkadaşlar bi yardım lütfen Arkadaşlar bi yardım lütfen Arkadaşlar bi yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3. Kez açışım hicmi yardimci olan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preyze -- 11 Ağustos 2015; 9:19:06 >
  • preyze kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım windows 10 daha yeni çıktı. Yükseltme ve geri döndürme işlemleri sırasında çıkan hataların çözümünü kimse tam olarak bilmiyor. Sana cevap gelmemesi normal yani.

Önemli dosyalarını yedekleyip. Temiz bir kurulum yapmanı öneririm.

Netten bir senin kullandığın bir windows 7 sürümü bulup indirip onunla temiz bir kurulum yapmanı öneririm.

Windowsunun orjinal anahtarını ise internetten indireceğin anahatar öğrenme yazılımları ile bulabilrisin. Anahtarını öğrenip not ettikten sonra Widnows 7 kurulumuna başlarsın.
  • Benim pc normalde win 8 nete girmiyor kardeşim girse bende cevirecegim içinde bir sürü dosya var ondan formatliyamiyorum dns adresindemi yoksa ip demi sıkıntı var

• Hocam birisi ip ve dns adresini verse bi bakalım olacakmi

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.