Bildirim
İshal oldum yardım edin :(

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yardım _____________________________ -
Bol bol su iç
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ne ayranı ishal olunca muz yenir , kahve içilir , gazoz veya haşlanmış patates de olabilir , bu dördünü birden yaparsan beton olur beton. -
limon+Türk kahvesi
ye_____________________________ -
bir çay tabağına kahve koy üzerine limon sık ve çay kaşığı ile onu ye. Ciddiyim ertesi gün iyi olursun. _____________________________ -
Çiğ kahve ile limonu karıştır bir iki çay kaşığı yut. Arkadaşın dediği gibi beton olur beton
EDIT : Oha 14 saniyeyle kaçırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanyus -- 19 Temmuz 2012; 18:56:38 > -
Leblebi ye. Ertesi günü kabız oldum diye konu açarsın. _____________________________ -
Annen yangına körükle gitmiş kardeş _____________________________
Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir. -
nabak senin mokunu _____________________________ -
montla s........ _____________________________ Işık Üniversitesi
Mimarlık -
Türk kahvesini kaşıklayacaksın,üzerine limonu sıkacaksın.Ağzına atıp,su ile yutacaksın. _____________________________ -
fruko+leblebi+haşlanmış patates 1-2 güne geçer _____________________________ -
Arkadaş kolanın içine aspirin atıp iç diyo doğrumu bu _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Nouvelle
bir çay tabağına kahve koy üzerine limon sık ve çay kaşığı ile onu ye. Ciddiyim ertesi gün iyi olursun.
Ertesi güne bile kalmıyor hocam.2 saate tamamdır._____________________________ -
bı cay tabagına kuru türk kahvesini dök sonra üzerine limon dök o böyle çamur gibi olucak karıştır biraz top top yapıp suyla beraber yut
Asprin+kola da olabilir , geçmiş olsun dikkat et_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
Ne ayranı ishal olunca muz yenir , kahve içilir , gazoz veya haşlanmış patates de olabilir , bu dördünü birden yaparsan beton olur beton.
taşı deler mi?_____________________________ Once,there was only dark.If you ask me,the light is winning -
kahve+limon yap ya da kuruçay yut 1 tatlı kaşığı _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare
quote:
Orijinalden alıntı: Nouvelle
bir çay tabağına kahve koy üzerine limon sık ve çay kaşığı ile onu ye. Ciddiyim ertesi gün iyi olursun.
Ertesi güne bile kalmıyor hocam.2 saate tamamdır.
Yalaaan . 2 gün yaptım gün içinde haşlanmış patates yedim . Kekik suyu içtim . 4 günde zor geçti_____________________________ -
Kola + naneli mentos ilk mentosu ye hemen kola iç hiç bir şey kalmaz _____________________________
Benzer içerikler
- kayıp kimliğimi buldum ne yapmalıyım
- aşk bodrum'da yaşanıyor güzelim sözleri kime ait
- lades kuralları
- hasta güvercin nasıl iyileşir
- mükemmel nesli
- prompt mühendisliği
- deprem güvenlik bilgileri
- yeşil nasim
- havadan su üreten cihaz
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X