arkadasım benim babam yatalak hasta haliylede ishal durumlarında cok zor durumlar oldugundan benim ona kullandıgım bi yöntemim var cok işe yarıyo kimi zaman bende kullanıyom
1. kolanın içine aspirin at iyice erisin asidi kacmadan içmeye basla 2. muz ye muz kabız eder adamı 3. bitter cikolata ye oda kabız eder adamı
denenmiş ve hiçbir yan etkisi yoktur
Alıntıları Göster
Haşlanmış patates ye.
Keçi boynuz yee bnimde oldu geçmişti
quote:
Orijinalden alıntı: karizmajosef
arkadasım benim babam yatalak hasta haliylede ishal durumlarında cok zor durumlar oldugundan benim ona kullandıgım bi yöntemim var cok işe yarıyo kimi zaman bende kullanıyom
1. kolanın içine aspirin at iyice erisin asidi kacmadan içmeye basla 2. muz ye muz kabız eder adamı 3. bitter cikolata ye oda kabız eder adamı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: karizmajosef
Kola mı
quote:
Orijinalden alıntı: fenerista
quote:
Orjinalden alıntı: karizmajosef
Kola mı
Alıntıları Göster
en etkili çözüm haşlanmış patates diye biliyorum diğer yazılanları bilemem
quote:
Orijinalden alıntı: elif1907
en etkili çözüm haşlanmış patates diye biliyorum diğer yazılanları bilemem
Alıntıları Göster
çay direk kesermi ben bu vakayla ayda 3-4kez uraşıyom cinnet geçircem
quote:
Orijinalden alıntı: Akin_Tr
çay direk kesermi ben bu vakayla ayda 3-4kez uraşıyom cinnet geçircem
Alıntıları Göster
Herkes kulaktan dolma bilgilerle bir şeyler yazmış ama şu açıklamayı yapmakta fayda var:
Su ve tuz kaybını önlemek için bu ikisini almanız gerekir. "Hiçbir şey yemezsen ishal da olmaz" düşüncesi cahilliktir, ishal çoğu zaman bakteriyeldir o yüzden yediklerinizin midede kalmasını sağlayacak iki besin vardır o da patates ve muz. Haşlanmış patatesi tuzlayıp yerseniz şahane, ilaç falan gerekmez.
Ha ilaçlık bir ishal varsa tek doz Reflor aynı gün içinde çözümdür.
quote:
Orijinalden alıntı: tayfun808
Herkes kulaktan dolma bilgilerle bir şeyler yazmış ama şu açıklamayı yapmakta fayda var:
Su ve tuz kaybını önlemek için bu ikisini almanız gerekir. "Hiçbir şey yemezsen ishal da olmaz" düşüncesi cahilliktir, ishal çoğu zaman bakteriyeldir o yüzden yediklerinizin midede kalmasını sağlayacak iki besin vardır o da patates ve muz. Haşlanmış patatesi tuzlayıp yerseniz şahane, ilaç falan gerekmez.
Ha ilaçlık bir ishal varsa tek doz Reflor aynı gün içinde çözümdür.
Alıntıları Göster
1 Bardak sade soda icine 2 tane tam limon sıkıp iç hiç bişe birakmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: KORPE
1 Bardak sade soda icine 2 tane tam limon sıkıp iç hiç bişe birakmiyor
Alıntıları Göster
yaw 2 senelık konuyu nıe hortlatıonuz?
quote:
Orijinalden alıntı: ReaperVR
yaw 2 senelık konuyu nıe hortlatıonuz?
Alıntıları Göster
Yeniden ishal olan vardır belki diye :D
quote:
Alıntıları Göster
Amcamın öğrettiği bir taktiği yazıyorum.Bazı arkadaşlar değinmiş ama ilave olsun.Kuru çayı bir kase yoğurda katarak yiyin.Hem yenilebilir bir şey olur hem de çay vücuttaki suyu çeker.1-2 denemedden sonra bir şey kalmaz.Tecrübe ile sabittir
quote:
evet evet ishalim ben hemde bi dolu bi boş olandan pzts ishal salı normal çarşamba ishal perşembe normal cuma ishal cumartesi 1.05 kadar düştü bugun iyi beslendim :D olmucam inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: losttime35
quote:
evet evet ishalim ben hemde bi dolu bi boş olandan pzts ishal salı normal çarşamba ishal perşembe normal cuma ishal cumartesi 1.05 kadar düştü bugun iyi beslendim :D olmucam inşallah
Reflor, 250 mg 10 kapsül olandan 2 tane atın bir şeyiniz kalmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Harvey Dent
quote:
quote:
Reflor, 250 mg 10 kapsül olandan 2 tane atın bir şeyiniz kalmaz.
Alıntıları Göster
arkdaslar ishalim geçti saygılar...cok hos bı rengıde vardı bu arada nasıl cozdumude dıleyene anlatabılırım....
quote:
arkdaslar ishalim geçti saygılar...cok hos bı rengıde vardı bu arada nasıl cozdumude dıleyene anlatabılırım....
Muz yiyin ondan sonra karnınız ağrır fakat ishal yapamazsanız karnınız ağrırsa ya dinlenin yada uyuyun geçene kadar
quote:
Orijinalden alıntı: Burhan
çabuk ve etkili bişey istiyosan bir avuç kuru çay yut. sonra 3 gün tuvalete gitmezsen karışmam.. yok uğrasmam öyle şeylerle diyorsan eczaneye git streptomagma istiyorum de..
konuyu hortlatmış gibi olacağım ama elimde hiç bir imkan yoktu ve bunu denedim gerçekten işe yararsa duacınım hocam
quote:
Orijinalden alıntı: company94
quote:
çabuk ve etkili bişey istiyosan bir avuç kuru çay yut. sonra 3 gün tuvalete gitmezsen karışmam.. yok uğrasmam öyle şeylerle diyorsan eczaneye git streptomagma istiyorum de..
konuyu hortlatmış gibi olacağım ama elimde hiç bir imkan yoktu ve bunu denedim gerçekten işe yararsa duacınım hocam
Yaradı mı bari?
quote:
quote:
quote:
Yaradı mı bari?
Alıntıları Göster
kahve + limon = keser sapı
quote:
quote:
quote:
Yaradı mı bari?
denenen herşeyi denedim yaramadı hocam.En son acil e gittik orada doktor hap yazdı onu içtim 1 gün sonra geçti.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sarapci
sımdı papatya cayı ıctım bıraz duruldu eger sabah devam ederse hemen ıshal ılacı alıyorum gecenın bu saatınde yardımcı oldugunuz ıcın sagolun ama su kuru cay olayını anlamadım ben bıraz daha detay anlatabılırmısın
valla bende tam bilmiyorum küçükken babam sayesinde öğrenmiştim bir avuç kuru çayı yutuyorsun ve ishal kesiliyor. bunun yanında kahve + limonda işe yarar yemek kaşığına kahve koy ama malzemeden çalmadan üzerine bolca limon sık sonra yut bir kaç kaşık tavsiye ederim bununda yanında gazoz aspirinde bilinen bi yöntem.
Alıntıları Göster
yanlız kahve yutmak her babayiğidin harcı eğil hlede türk kahvesi :) şahsen ben yutamıyorum