Şimdi Ara

Ishade Sp Farm Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Penon Farm rehberi çok tepki çekti bende daha mantıklı olan Ishadeye çevirdim.

Ishade Farm ile Ong Farmın farklarını anlatarak işe başlayalım

Ong Farmın Özellikleri

- 22 lvl de yapılır. Lvl düşük olduğundan bolca lvl düşme ve geri lvl atlama olur. Buda zaman kaybıdır.
    - Mutlaka bir arkadaşınız olmak zorundadır. Yoksa taxi için çok yüklü miktarlarda para ödersiniz.
    - Sizi kasan kişide bot olması gereklidir. Eğer legit kasıyorsa 7/24 kasması imkansızdır.
    - hem kasan insanın bot kredisi, pot parası at falan gidip gelme parası gibi masraflar vardır.

Ishade Farmın özellikleri

- 41 lvl de başlar. lvl yüksek olduğundan fazla miktarda öl-kalk yapılmaz zaman harcanmaz.
    - Arkadaşınız olmak zorunda değildir. Para ödemek zorundada değilsiniz.
    - Sizi kasan kişi zaten bottur ve 7/24 oyundan çıkmadan kasar.
    - Kasan kişi istediği masrafı yapsın sizi bağlamaz.

Nasıl yapılır ?

çarımızı 41 lvl e kadar kasıyoruz. Kasarken skill düşürme görevi açık olursa daha güzel olur.
    32 lvl den sonra sadece mastery uplarsınız ve 90 tane görev itemi ile kolayca geri çekersiniz.
    Sonra Ishadelere gidin. Orda botları görüceksiniz. Boş olan birine Exp auto share , item disp pt atın
    kabul edecekler ve sizde kasacaksınız. bu kadar basit eğer lvl atlarsanız lvl düşeceksiniz
    ben en fazla 45 olmanızı tavsiye ediyorum.

Nerde BU Ishadeler diyen arkadaşlara; [Resim için FeteLin0 (Taylan) arkadaşımıza teşekkür ederiz ]

Ishade Sp Farm Rehberi

Not= burda daha önce penon farm vardı. Ama insanlar çeşitli görüşlerini sunduktan ve bende daha mantıklı bi yöntem bulduktan sonra değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyxxx -- 6 Temmuz 2008; 6:08:45 >

• herserverı bilemem fakat babelde penonlar gold botlarla dolu yada taxilerle kasıcak düzgün yer bulunmuyor.
  • Hashade,Ishade lerde de yapılabilir farm. Çabuk spawn oluyorlar. Birbirlerine yakın ve sık oldukları slotlar var.
  • Hoş rehber eline saglık
  • Rehber Güzle Olmuş Ellerine Sağlık
    Ben Ong Farm YapmadımWizard Charıma
    Şuan Wizard+Wizard Gidiyorum
    iLerde Yan Skill Açmayı Düşünürsem Belki Penon Farm Yaparım
    Birde işi kolaylaştırmak için 33"te skillerin lvlını uplamıyacaksınız kolay olsun diye
    42"yede taxi ile giderseniz güzel olur
    Birde konuyu açan kişi bi baştan göz atsa konuya harflerin yerleri falan değişmiş imlaları düzeltsen daha hoş olurdu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

Rehber Güzle Olmuş Ellerine Sağlık
    Ben Ong Farm YapmadımWizard Charıma
    Şuan Wizard+Wizard Gidiyorum
    iLerde Yan Skill Açmayı Düşünürsem Belki Penon Farm Yaparım
    Birde işi kolaylaştırmak için 33"te skillerin lvlını uplamıyacaksınız kolay olsun diye
    42"yede taxi ile giderseniz güzel olur
    Birde konuyu açan kişi bi baştan göz atsa konuya harflerin yerleri falan değişmiş imlaları düzeltsen daha hoş olurdu...

3-5 oynama yaptım. Uyardığın için saol

Yorumlar için herkese teşekkürler

• İdare eder ama emek verip uğraşmışsın...Ne diyelim hocam emeğe saygı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ii Nuker Build?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elbette level olarak belli bir noktaya ulasmis kisiler bu tur seyler deneyebilir ama ong farm olayini goren biri baska bir yerde ong farma yakin kapasitede sp farm yapmanin mumkun olmadigini anlar ...
    ong farmda olay cok farkli, spotta kastiginiz icin ne kasan ne kasilan hareketli olmak zorunda degil kasilan sabit bekliyor, kasan 5m capli bir cember icerisinde kasiyor yani yurume moba gitme durumu yok, hicbir mob onglar kadar hizli spawn olmuyor, ve en onemlisi hicbir mobu da onglar kadar hizli kesebilmek mumkun degil, alan vurusu yapan bir kasici her 5 sn de bir ortalama 3-4 mob kesiyor onglarda, bu hiza baska yerde ulasmanin mumkunu yok ...
  • Ayrıca 42 levelde degil min 43 levelde gidersen daha iyi verim elde edersin
  • @TuzsuzDELiBEKiR

çok doğru sölüyosun onglar çok çabuk spawn oluyor ve çok çabuk ölüyor
    çok çabuk öldürdüğünden dolayı insanlar bize kescek ong kalmıyor.
    5m lik alanda en az 1 ks ci oluyor.

Onglarda yer bulabilen varsa ong varm daha karlı
    ama yer bulunamadığından dolayı birde kesme hızının yanında düşme olayıda var
    insanlar kastıkları zamanın bir kısmınıda o lvl i düşürmeye harcıyor
    eğer res yoksa zaten düşürmek çoook zor

@FeteLin0

pek bişi farketceğini sanmıyorum
    ona bakarsak 44-45 lvl dede 43 den az sp gelicek ama o lvllerdede kasıyoruz

olsun 3-5 bişi yazdım hazırladım
    çeşit olsun diye . ong bulamayan bunu yapar.
    çok duydum şu lafı : onglarda kascak yer yok ki bizim serverde.
    onun içinde bi katkım olsun dedim

Yorumlar için teşekkürler

• en yüksek sp ve exp kendinden 11 levelde elde edebilirsin bu denenmiş ve kanıtlanmış bişey çok büyük fark olmaz ama doğru olan budur.
  • Sadece Yüksek Lwl Charın Yoksa Taxi ye Girmek Zorundasın Adam Onu Yapacağını Ong Taxide Kasılır O Daha Ucuz Yani Yüksek Lwl Charı Olmayanlar Bencedenemesin

Eline Sağlık Güzel Yapmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

en yüksek sp ve exp kendinden 11 levelde elde edebilirsin bu denenmiş ve kanıtlanmış bişey çok büyük fark olmaz ama doğru olan budur.

bende onu biliyorumda çok fark olmaz
    mesella ong farmda kasarken
    her 23 lvl e ulaştığımızda 22 ye düşmüyoruz
    27 de düşüyoruz genellikle
    ozman 26 dada ongda kasmış oluyoruz
    ong 33 lvl desek 7 lvl fark
    34 desek 8 lvl fark var aramızda

ama genede kasarken

burda 42-43 lvl arası 1 lvl in lafını yapmayalım lütfen
    aramızda 1 lvl in lafımı olur

farketse farketse 1000 sp kascağına 985 falan kasarsın

• ong farmında 22 levelde veya 23 levelde adam akıllı başlarsın 24-25 leveli geçtigin zaman düşersin 27 levele çıkmak çok yüksek olur
    http://forum.donanimhaber.com/m_22171786/tm.htm
    hycoprites derki
    quote:

NE ZAMAN LV DÜŞÜLMELİ ? EN HIZLI LV DÜŞME YÖNTEMİ

Partynizde bi cleric mutlaka bulunsun.Yada res yapan başka bir char. Partyden çıkmadan işinizi halledebilirsiniz. Bunları kısa yoldan yapmak için aracı programlar var fakat bunları burda vermem yasak. Sonuçta bot artık legal ama bunun için farklı bir program kullanmanız gerekir.Herneyse diyelim elle yapıyorsunuz bu cidden sıkıcı bi iştir.En fazla 25 lv e çıkın. Yukarlara çıkarsanız az sp gelir.Katil olmayın.Kazandıgınız splerden olursunuz.Kaybedeceğiniz az spdir ama partyinizde bir resser yoksa yapacagınız son iş bu olsun.

@pesimist
    orası gold farmer wizardlar tarafından işgal altında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 2 Temmuz 2008; 11:08:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

elbette level olarak belli bir noktaya ulasmis kisiler bu tur seyler deneyebilir ama ong farm olayini goren biri baska bir yerde ong farma yakin kapasitede sp farm yapmanin mumkun olmadigini anlar ...
    ong farmda olay cok farkli, spotta kastiginiz icin ne kasan ne kasilan hareketli olmak zorunda degil kasilan sabit bekliyor, kasan 5m capli bir cember icerisinde kasiyor yani yurume moba gitme durumu yok, hicbir mob onglar kadar hizli spawn olmuyor, ve en onemlisi hicbir mobu da onglar kadar hizli kesebilmek mumkun degil, alan vurusu yapan bir kasici her 5 sn de bir ortalama 3-4 mob kesiyor onglarda, bu hiza baska yerde ulasmanin mumkunu yok ...

Hashade, Ishadelerde de aynı şey geçerli. Tabi gideceği slotu bilene. Mobların çok sık olduğu bölgeler var. Onglar kadar hızlı spawn oluyolarmı bilemem ama hızlı spawn oluyorlar hareket etmene gerek kalmıyor. Onglar çoğunlukla dolu olduğu için alternatif olarak düşünülebilicek en iyi yer bence. (Neyse o kadar övmeyeyim sonra onglar gibi dolmasın)

• En mantıklı yer ong ama penonlarda da yapılabilir.Fakat hem maddi açıdan hemde zaman yönünden bir kayıp olur.Ve orası gold botlarla dolu.Ama yinede konu için afferem diyim sana
  • Rehberimiz Yoğun istek üzerine değişim geçirmiştir
    Yeni rehberi beğeneceğinizi umuyorum
  • O botu bulmakta ayrı mesele
  • o işaretlediğin yerden baska yerde yapsak ? kabul ederlermi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.