Şimdi Ara

Ong PowerFarm Rehberi-Kısa Zaman Çok Sp!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
39.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumda uzun zamandan beri sorulan, doğru cevapların alınamadığı, adeta bir sır gibi olan ong powerfarm rehberi !Tamamen kendi el yapımım olup + burada söylenenlerin hepsini denenmiştir.
    Rehberde kısaca nerelerde kasmanız gerektiği, iyi spotların neresi olduğu, skillerin kaç lv de bırakılacağı ve ne zaman delv ( lv düşme) yapılacağı bu işin püf noktaları vs..
    Şunu belirtmek istiyorumki 16 lv de yapılan bandit archerlardaki farmdan çok çok daha hızlı.1 haftada inanamayacağınız kadar sp yapabiliyorsunuz.Hem bunun için herhangi bir sox set veya silaha gerek yok.Size sadece gereken eğer kendi charınız ile kasmıyacaksanız bir miktar para.Günde saati 100k dan tutun 500 k ya çıkabilmektedir.Burda önemli olan, en yüksek lvi bulmak değil mobu en hızlı öldüreni bulmaktır.

    Özel Teşekkürler : mai_mai. Bu konuda usta bir insandır aslında kendisinin hazırlamasını isterdim ama sroyu bıraktığını ve artık sro için hiçbirşey yapmayacağını söyledi.

    NE KADAR SP'E NE KADAR ZAMANDA SAHİP OLABİLİRİM ?

    Gt + Sp ticket ile günde sadece 3 saat oynayarak yani ticketler açık iken 1 haftada 100 k sp yapabilirsiniz.Eğer 24 saat plv yaparsanız 1 ayda tahmini bir hesapla 1m sp ye bile ulaşabilirsiniz.Sp de sınır yoktur.90-100 capları içinde sp kasabilirsiniz.www.nivlam.com en büyük yardımcınız.Burdan size ne kadar sp gerektiğine bakabilirsiniz.İsterseniz bu lvde farmı bitirip 80 e kasarsınız biraz farmlı oldugunuz için kasmanızkolaylaşır.80 lv de 9 gap ile geri kalan splerinizi tamamlarsınız.

    NEDEN ONGLAR ?


    Hiç ongların bulundugu bölgede kastınızmı? Hem Çinde hem Avrupa'dada onglar bulunmaktadır.Fakat avrupada bulunun bölgelerinde çok hızlı spawn olurlar.Hatta hareket etmenize bile gerek kalmaz.

    KAÇ LV CHAR YETERLI OLUR ? HANGI BUILD SEÇİLMELİ?

    Bard-Cleric-Warlock Plv yapamaz
    1 Handed- Blader Plv yapamaz

    Yapabilicek Buildler( Çok İyi- İyi-Orta - Kötü)

    Wizard ( Bu alanda en iyisi)
    Nuker ( Wizarddan sonra gelen bu alanda en iyi build)
    Full Str Bowman ( Bu ilk ikisi kadar vuramaz fakat uzaktan vurabildiği için bir nebze diğer strlerin önüne geçecektir.- İyi)
    CrossBow- Alan skilli yoktur.Fakat yüksek lv bi rogue işini iyi yapabilir.Uzaktan vurabildiği için ve yüksek hasarlar verdiği için karnesine bir İyi.
    Full Str Glavie ( Orta. Çünkü uzaktan vurma gibi bir özelliği yok, bunun yanısıra sadece aoe yani alan skilleri bulunduğu için orta notunu almayı hak ediyor.
    Full STR 2Handed Warrior ( Bu alanda en kötülerinden.Yavaşlığı yüzünden kaybediyor.Maalesef kötüdür.Sadece verdiği hasarlardan biraz paçayı kurtarır)
    Full Str Dual Axe ( Bu nadir bulunan buildin alan skillleri mevcut.1 Handeddan daha fazla hasar veriyor.Ozaman biz buildimize orta verelim).

    SKILLERIN KAC LV'DA BIRAKILMASI GEREKIR ?

    13 levelde bırakmanız yetecektir. 22 Lv e ulaştığınız zaman 9 gap a ulaşırsınız.Ayrıca en iyi sp ve expi kendinizden 11 lv yükseklerden alırsınız.Onglar 33-34 lvdir.Bu yüzden 22 lv.

    ONGLARIN EN IYI SPAWN OLDUKLARI YERLER- Güvenli Bölgeler- Plv Yapılması Tehlikeli ve Zaman Kaybı Olan Yerler.

    Ongların düzenli olarak çıktıkları bölgeler vardır. Basit bir Paint çalısması.
    Kırmızı olan bölgeler 1. olarak tercih edeceğiniz bölgelerdir.Buralar hep doludur.Dikkat etmeniz gereken şey Plv yaptıgınız charların güvenliği olmalıdır. Charları güvenli bir tepeye götürebilirsiniz.Tepeler o bölgede çoktur.Özellikle dağlar güvenlidir.Köprünün oldugu taraf yani uçurum olan bölge %100 güvenli bölgedir.Yani birisi kasıtlı olarak size saldırmassa ölme riskiniz %1 den azdır.

    Mavi bölgeler 2. tercihiniz olmalı. Kırmızı bölgeler kadar verimli değildir , şayet kırmızı bölgede yer bulamazsanız burayı tercih edin.

     Ong PowerFarm Rehberi-Kısa Zaman Çok Sp!


    Kasılmaması Gereken- Spawnı Kötü Olan- Tehlikeli Bölgeler

    Resimdede görüldüğü gibi burda güvenli bölge kavramı yoktur onglar her tarafta gezmektedir.Lakin 10 lv atları onglara çok dayanamamaktadır.Size trace yapanları bir nebze koruyabilirsiniz aralarından birçogu ölür ve onları reslemek için vakit kaybedersiniz. Bu yüzden Mavi ve Kırmızı bölgeyi tercih edin.

     Ong PowerFarm Rehberi-Kısa Zaman Çok Sp!


    NE ZAMAN LV DÜŞÜLMELİ ? EN HIZLI LV DÜŞME YÖNTEMİ

    Partynizde bi cleric mutlaka bulunsun.Yada res yapan başka bir char. Partyden çıkmadan işinizi halledebilirsiniz. Bunları kısa yoldan yapmak için aracı programlar var fakat bunları burda vermem yasak. Sonuçta bot artık legal ama bunun için farklı bir program kullanmanız gerekir.Herneyse diyelim elle yapıyorsunuz bu cidden sıkıcı bi iştir.En fazla 25 lv e çıkın. Yukarlara çıkarsanız az sp gelir.Katil olmayın.Kazandıgınız splerden olursunuz.Kaybedeceğiniz az spdir ama partyinizde bir resser yoksa yapacagınız son iş bu olsun.

    PÜF NOKTALAR

    Eğer wizard seçerseniz 80 lv wizard olmasın.Sonuçta 65 lv de tek atıyor 80 lv de. Party lv ortalaması yükseldikçe gelen exp ve sp düşer.Partyde kendinizden düşükleri bulundurun.Eğer serverda iddiali bir guildseniz sizi öldürmeye çalışıcaklardır dolaylı yoldan.Bu yüzden kendinize bir bodyguard tutmanızda fayda var. Eğer plv yaptıgınız charların yanına yüksek lv bir char koyarsanız ve küçük bir olanda gezenmesine izi n verirseniz gelen ongların canını okuyacaktır.Diğer bir nokta ise partyde sürekli online birileri bulunsun.Dc olanları otomatik olarak partye alan birileri bulunması önemlidir.Ve aracı programlardan auto res ayarlarsanız sizi biri reslediği zaman otomatik olarak kalkarsınız.Bunlar önemlidir.Ve botunuzdan partyi otomatik olarak kabul etmeyi işaretlerseniz işiniz kolayın ötesinde olacaktır.Ayrıca sabit bir party bulmanız ve 24 saat online olabiliyorsanız 24 saat online bir party bulmanız sizin yararınızadır.

    HIZLI DELV İÇİN SCRIPT- TuzsuzDELİBEKİR- Luckyone tarafından

    quote:


    aslına bakarsanız pfarm olayının en zor bölümü lvl düşme kısmıdır...
    uzun ve sinir boozucu bir durumdur...

    TuzsuzDELiBEKiR arkadaşımızın hazırladığı bir script ile bu iş çok daha kolay bir hale geliyor...

    öncelikle aşağıdaki linkten programı indirip kuruyorsunuz...
    http://www.autoitscript.com/autoit3/downloads.shtml

    daha sonra masa üstünde yeni bir autoit script açıp sağ tıklayarak "edit" deyin...
    aşağıdaki kodları açılan pencereye yapıştırın...



    MsgBox ( 0, "PowerFarm Assistant", "Copyright by ReBorn - Hera") 
    $secim=inputbox("PowerFarm Assistant","Resser - LvLDown: resser 1 lvldown 2","1")
    $rslot=inputbox("PowerFarm Assistant","Res Skill Slotu: 1, 2, 3...0","1")
    $aslot=inputbox("PowerFarm Assistant","Auto-attack Slotu: 1, 2, 3...0","2")

    $msg = 0
    $i = 1
    While $i =1
    Global $Paused
    HotKeySet("o", "Pause")

    If WinActive("SRO_Client") and $secim = 1 then
    send($rslot)
    Sleep (3000)
    endif

    If WinActive("SRO_Client") and $secim = 2 and PixelGetColor(465,489) = 0x292429 then
    Send("{ENTER}")
    Sleep(1000)
    endif

    If WinActive("SRO_Client") and $secim = 2 then
    Send($aslot)
    Sleep(3000)
    endif


    WEnd
    Func Pause()
    $Paused = NOT $Paused
    While $Paused
    Sleep (400)
    WEnd
    EndFunc ; => Pause()




    bu işlemden sonra dosyayı save edip kapatın...
    oyundayken scripti çalıştırın...

    eğer charı res basmaya ayarlamak istiyorsanız "1", eğer lvl düşmeye ayarlamak istiyorsanız "2" yi seçin...
     Ong PowerFarm Rehberi-Kısa Zaman Çok Sp!


    burada res skillinizin bulunduğu slotu seçiniz...
     Ong PowerFarm Rehberi-Kısa Zaman Çok Sp!


    bu kısıma ise auto-attack skillinizin bulunduğu slotu yazınız...
     Ong PowerFarm Rehberi-Kısa Zaman Çok Sp!


    Eğer lvl düşen char iseniz...yakınınızda bulunan ve agresif olmayan bir moba tıklayınız...
    eğer res basan char iseniz res basmak istediğiniz diğer charı tıklayıınız...
    gerisini script kendi kendine halledecektir...

    ben 2 pcde denedim ve TuzsuzDELiBEKiR kendiside denedi sorunsuz çalışıyor...
    umarım işinize yarar...

    NOT: ekran çözünürlüğünüz 1024x768 olmalıdır ve bu işlem sırasında ekranda sro açık olmalıdır bot gibi oyun arka planda çalışırken script iş görmez...




    Alternatif Program

    Silkroadi sildiğim için ss ekleyemiyorum Kusura bakmayın.. Ama kabaca anlatmak gerekirse,
    Eğer chinese charınız varsa colddaki 12 lv de açılan '' Cold-Wave Arrest'' skilini açarsanız, işinizi çok daha rahat yaparsınız.Çünkü mobun yanına gidip vurmanız gerekmez uzaktan işinizi halledebilirsiniz..
    Eğer eu charınız varsa staff- wand vb kullanabilirsiniz..
    Ayrıca bot kullanmanız gerekmez, tek dezavantajı sizin öldüren mobun ölmesi, zaten oyuncular çoğunlukla afk dır, bazen gelip geçen rahatsız tipler olabilir ama ücra köşelerde bu işi yaparsanız sorun çıkmaz.. Pc de silkroad olsaydı size ss ile göstermeyi isterdim ama maalesef yok.
    Ayrıca bu programların her update olduğu zaman yeniden indirilmesi lazım, yoksa eski versiyonlar çalışmaz.

    Gerekli olan programlar ( %100 test edilmiş ve onaylanmış )

    Loader, oto res destekleyen, herkesin bildiği Testosteronehttp://recyfer.info/index.php/Testosterone#Loader. Auto buff tool auto res destekliyor ama, reslendiğiniz zaman otomatik olarak charı seçer. Bu durumda tam olarak saldıramazsınız. Bu yüzden bu lazım. Zaten siz istesenizde istemesenizde multi client için bu loader lazım olucak.

    Öncelikle pc de 2 tane client açtığınızı farz ediyorum..

    http://apbrt5000.nubecoder.com/download.php
    Auto Pot-Buff-Res Tool 5000

    Buradan programımızı indiriyoruz.. Bu program res charınızın olacak, farz edelimki kasan char. Zaten bir softmod sahibi iseniz ikinci bir programa gerek kalmaz. Ölen chara küçük bir alan ayarlarsınız, zaten auto training dediğiniz zaman reslendiğinde otomatik olarak saldırır. Ama eğer softmod yok ise şu programı indirmeniz lazım

    http://daskillz.nubecoder.com/download.php
    daSkillz

    Bu programda Delv olan charın, moba saldırmasını sağlıyacak.Biraz karışık biliyorum ama buda gereklidir.

    Şimdi herzamanki gibi kasan charı, kasılan charı açıyoruz.

    1-Auto PBR tool açılıyor.
    2-dASkillz açılıyor.
    3.Kasan charın eline reslemesi için bir wand veriliyor yada, chinese ise elinize birşey vermenize gerek yok
    4.Auto PBR de, Auto Buff bölümüne geliniyor gerekli ayarlar yapılıyor. Gerekli ayarlarda Herhangi bir res skilli istediğiniz slota koyun. Daha sonra Time Based Skill Cast Settings altında, F1-F2-F3-F4 hangisine koyduysanız seçin, ardından 0-9 res skillini koyduğunuz slot ve delay olarak '' normalde 30 yazar'' 1 yapın. Ve başlıyacağınız zaman Enable a tıklayın. Tabi yukardan resleyen charın ismini seçmeyi unutmayın.
    5.Delv olacak chara gelip komut yerine, yani konuşma penceresine /arc on yazmalısınız. Otomatik olarak res kabul eder.
    6.Blood onglardan dolu bir spot seçin. Tenha olsa iyidir.Gözünüze bir blood ong kestiridin.Saldırmadan sadece seçin. Daha sonra daskillz e geliP, aynı Auto PBR gibi ayarlayın.Yukardan charın ismini seçmeyi unutmayın. Eu lar için A ya basıp auto attack skilini kullanabilirsiniz. Chinese için ise Cold wave arrest kullanın.Yada dilerseniz auto attackda kullanabilirsiniz.

    İşte bukadar.Eğer aralıksız ölürseniz 1 lv düşmek 15 dk alıyor. 4 lv falan yani 26 dan 22 ye 1 saat falan alır. Ticketinize göre kendinizi ayarlayın...

    İyi şanslar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 28 Eylül 2008; 15:55:42 >







  • eline sağlık güzel paylaşım,
    forumda çğu kişinin zorlandığı bir konuydu... çoğu kişiye yardımı olacaktır...
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 16 Haziran 2008; 18:28:13 >
  • Başka bir (yabancı) forumda okumuştum, deneme şansım olmadı, deneyen arkadaş olur ve doğrulunu belirtirse eklersin.
    Kasan kişi 70Lv - Kasılan kişi 20Lv ise; 70 + 20 / 2 = 45. 45Lv bir ortalamayla onglarda daha az sp edinirsiniz.
    Kasan kişi 70Lv - Kasılan kişi 20Lv + 20Lv ; 70 + 20 + 20 = 110, 110/3 = 36. 36Lv bir ortalamayla daha fazla sp edinirsiniz.
    Ortalamanın kestiğiniz yaratığın Lv'ine yakın olması gerekiyor.
  • Güzel konu
    hyco yanlış anlamazsan sen cold-light nuker kasıyodun ne kadar sp biriktirebildin ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FeteLin0

    Güzel konu
    hyco yanlış anlamazsan sen cold-light nuker kasıyodun ne kadar sp biriktirebildin ?


    Ben yarıda bıraktım ne bileyim sıkıldım ve plv yapan adam farmını bitirdi diğerlerine güven olmuyor 85 k kastım ben 1 haftada sadece sp ticket ile.Oda günde 11 saat ile.80 de farmımı tamamlıyacağım.

    +Salih

    Bende aynısını belirttim rehberde en yüksek lvi bulmak problem değildir en kısa sürede öldüreni bulmak gerekir.64 Wizard-80 wizard gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 27 Mart 2008; 22:42:37 >
  • Çok güzel bi rehber olmuş, ellerine kollarına parmaklarına sağlık
  • Eline sağlık.. hiç alakam olmadığı bi konu.. bi blader a pw.lv. ne lazım ?
  • eline sağlık

    emege saygı.
    birazdan üst konuya editlenir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Flara

    Başka bir (yabancı) forumda okumuştum, deneme şansım olmadı, deneyen arkadaş olur ve doğrulunu belirtirse eklersin.
    Kasan kişi 70Lv - Kasılan kişi 20Lv ise; 70 + 20 / 2 = 45. 45Lv bir ortalamayla onglarda daha az sp edinirsiniz.
    Kasan kişi 70Lv - Kasılan kişi 20Lv + 20Lv ; 70 + 20 + 20 = 110, 110/3 = 36. 36Lv bir ortalamayla daha fazla sp edinirsiniz.
    Ortalamanın kestiğiniz yaratığın Lv'ine yakın olması gerekiyor.

    dogru.
    8'li party mantiginda party lvl ortalamasi denilen bir durum mevcut.
    bu lvl ortalamasi kesilen mob'dan ne kadar dusukse o kadar iyi sp alirsiniz.
    ong'larda kasacak olanlara yanlarina 1-10 lvl arasi char goturmeleri tavsiye olunur.
  • Güzel bir rehber olmuş İlke eline sağlık, yeni bir char açıp bu şekilde 300-400k arası bir sp toplamayı planlıyoruz arkadaşla,ne kadar sürede kasarız bilmiyorum ama sp sıkıntısı çekmeden rahat rahat güzel olucak.
  • Cok Güzel Olmus inşallah kısa bir zaman sonra bende başlayabilirim

    Ellerine Saglık
  • ben 24 lv ım onglarda taxi yaptırıyorum sizce daha başka bi yer varmı dahaii sp alabilecegim 9 gap varda..
  • su an test eden biri olarak bi iki ekleme yapayim ...
    partiye 10 lvl den dusuk oyuncu alirsaniz bir nevi ceza gibi algilayabilirsiniz parti level ortalamasini dusurme isini yapamiyor cok ezik charlar ...
    tam hesaplayamasamda sanirim 14 lvl den sonra etkili olmaya basliyor ...
    lvl ortalamasi dustukce puanda artistan cok belli sinir noktalari var ...
    mevcut kastigimiz parti uzerinden ornek verir isem ... kasici 64 lvl ... partide 3 tane 25 level ya da toplamlari 75 eden 3 kisi kasildiginda onglardan double puan alabilir iken blood onglardan normal puan aliyorsunuz (tabi bu bonuslu puanlar sadece parti yaratiklari icin gecerli onu da belirteyim) ... kasilan 3 kisinin toplami 72 oldugunda ise blood onglarda double puan vermeye basliyor ...
    yukarda anlattigim level olaylari bizzat gozlemlerim ...
    buradan cikardigim hesap parti ortalamaniz kestiginiz yaratigin levelinin 1 fazlasini gecmez ise parti yaratigindan cift kat puan aliyorsunuz ...
    Edit: daha acik ifade ile 34 lvl ong keserken parti ortalamaniz 34.99 ve altinda, 33 lvl blood ong keserken 33.99 ve altinda olmali ...

    level dusme hadisesinde de 22-25 araliginda durun demek mantik olarak dogru olmakla birlikte pratikte cok kolay degil ... ozellikle 7/24 kasmaya calisiyorsaniz oldukca hizli sayilabilecek sekilde lvl atliyorsunuz ... ornek vermek gerekirse 20 lvl %0.00 a yakin getirdiginiz char ertesi gun ayni saate kadar 27 lvl in neredeyse sonuna geliyor ... ve tek basiniza iseniz level dusme olayi cok zor ve sıkıcı bir hadise ... bir sekilde partide cleric olmali sizin disinizda clriginde lvl dusecegini hesap edersek en az 2 cleric gerekiyor bu is icin ... tamamen otomatize edilmis :) lvl dusme hadisesinde bile 27 den 20 ye dusmeniz 2 saati rahat buluyor hatta geciyor ...

    kisaca tek birey olarak bu isi yapmak oldukca zor ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuzsuzDELiBEKiR -- 28 Mart 2008; 0:58:53 >




  • Güzel konu güzel yorumlar...
    Gerçektende sp farm yapılacaksa Onglerde yapılmalı süper sp geliyor
    Bide bunun yanında Plus pre + sp ticet açarsanız 2 hafta 400 k sp den fazla alırsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 28 Mart 2008; 4:38:01 >
  • zaten sp farm yaptıkdan sonra böyle bi konu açmanı bekliyordum gerçekten çok yararlı olmuş
  • Ellerine saglık ;

    Party ortalaması konusunda 80 Lv birisi kasıyor diyelim .
    7kişi 13-14 Lv . Ong larda daha iyi mi sp alırlAr ?
    Ortalama yaklaşık , 22-23 Lv gibi geliyor .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: umbaba

    Ellerine saglık ;

    Party ortalaması konusunda 80 Lv birisi kasıyor diyelim .
    7kişi 13-14 Lv . Ong larda daha iyi mi sp alırlAr ?
    Ortalama yaklaşık , 22-23 Lv gibi geliyor .


    taxi yapılan kişi için 11 lvl fark uygundur
    taxi yapıyorsan mümkün olduğunca düşükten al bence
  • Çok Teşekkürler Hypocrites Bu konu hakkında çalışıcam demiştin umduğumdan çok daha iyi olmuş. Klavyene sağlık. İyi oyunlar bol sp ler
  • Lea PeterPan ne diyon gülüm sen tamam sen iste yeterki biz seni kasarız ama MOLOZ luk yapmanın bir alemi yok

    quote:

    Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

    Güzel olmuş,forumdan _AutoCad_ bana kasma teklif etti lavuk kasacak beni orada, Rehberide işime yarar SROya döneceğim tekrar tabiki botsmall farkıyla bir bota sahip olarak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.