Şimdi Ara

İsem Yayıncılık'tan alışveriş yapmayın, rezalet.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yayınevinin sitesinden 98 TL'lik kitap alışverişi yaptım ve 14 gün sonra kargoya verildi. Ben siparişin 10. gününde iptal etmek için aradım fakat müşteri hizmetlerine bağlanmak için önümde "tam 100 kişi" vardı. 1 saat 10 dakika bağlanmayı bekledim 7 kişi kala hat kapandı. Bir sürü mail attım ve sosyal medyadan mesaj attım fakat kimse umursamadı.
    Sonunda kargoya verdiler fakat ben başka yerden çoktan almıştım kitapları. Kapıda kabul etmedim geri döndü kargo. Utanmadan SMS atmışlar iadeniz kargo ücreti düşülerek yapılacaktır diye. Şimdi de 11 gündür paramın iade edilmesini bekliyorum fakat ne gelen var ne giden. 14 gün dolduğunda iade edilmezse hukuki yola başvuracağım.

    Sonuç olarak asla bulaşmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kargo ucretini kesme haklari yok mesafeli satis yonetmeliginde cok acik hukum var size ekstra hic bir bedel yukleyemezler hatta kargo ucreti odediyseniz onu da iade etmek zorundalar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazz48

    Kargo ucretini kesme haklari yok mesafeli satis yonetmeliginde cok acik hukum var size ekstra hic bir bedel yukleyemezler hatta kargo ucreti odediyseniz onu da iade etmek zorundalar.
    Sözleşmede fatura kesiminden sonraki iadede kargo ücreti alıcıya aittir yazıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r.H kullanıcısına yanıt
    Onlar istedigini yazsin Tuketici Hakem Heyetine basvurup kargo ucretini alabilirsiniz kanun veya yonetmelige aykiri maddeyi sozlesmeye yazmasi hic bir sey degistirmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kitap satislari hakkinda farkli kurallar olabilir ama kitabi alip fotosunu cekip iade etme falan olabilir mesela o yuzden siz yine de bi arastirin ben genel kuraldan bahsettim kitap farkli olabilir yanlis bilgi vermeyeyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazz48

    Kitap satislari hakkinda farkli kurallar olabilir ama kitabi alip fotosunu cekip iade etme falan olabilir mesela o yuzden siz yine de bi arastirin ben genel kuraldan bahsettim kitap farkli olabilir yanlis bilgi vermeyeyim
    Ben de öyle düşündüm hocam, sonuçta roman v.b bir kitap alıp 1 2 günde okuyup iade edebilir insanlar. O nedenle kargo ücreti alınıyor kitap iadelerinde. Önceden yanlış kitabı alıp iade ettiğimde de ödemiştim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.