Sabah 7'de kalkıyorum 8'de otobüs durağında oluyorum 1:30 saatte maltepeden 4. levente ancak gidebiliyorum allahtan 500T'ler var
Öğle yemeğini yediğim en erken saat 2-2:30 civarı
Akşam yemeğimi ? Oda ne ?
Eve geliş 9-10-11 Mesela bugün 10:20 de geldim gece atıştırması yaptım birazdan da yatıcam
okula gitmek için 6da kalkıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Night Wish
Şaka yapıyosun sanırım
Sabah 7'de kalkıyorum 8'de otobüs durağında oluyorum 1:30 saatte maltepeden 4. levente ancak gidebiliyorum allahtan 500T'ler var
Öğle yemeğini yediğim en erken saat 2-2:30 civarı
Akşam yemeğimi ? Oda ne ?
Eve geliş 9-10-11 Mesela bugün 10:20 de geldim gece atıştırması yaptım birazdan da yatıcam
ben yatmayı düşünmüyorum daha banyo yapıp biraz fear 2 oynicam
bende sabah 6 da bankadan para havale etcem bu gece uyumucam
işiniz var en azından.
2 yıldır işsizim
Valla hocam aranınca bulunuyo...
quote:
Orijinalden alıntı: KaNs3R
her sabah 5 te kalkıyom bu ne ya 7 de iş başı mı olur
Ben carrefourda çalışıyorum ve bizim reyon elemanları eğer sabahçı olurlarsa sabah 7 de iş başı yapıyorlar akşam 4,30-5-6-7-8 gibi değişiyor işe bağlı yani günde 10-12 saat çalışma dilimi.. (Bunların içinde ben 9 da geliyorum) bu arada toplam çalışmaları en fazla 10 saat oluyor ama markette durma sürenle bareber topalrsak 12-13 saat.
yanlız siz ne işinde çalışıoyrsunuz ve durumu nasıl maaşın nasıl sabah kaç akşam kaç orayı bir anlatırmısınız.
okula gitmiyonmu olm murat :S
sabahları erken kalkmak çok zor hele hele benim gibi sabah uykusunu hiçbir şeye değişmeyenler için bir işkence 9,00'da kalkıp 9.30 da işyerinde oluyorum
Erken kalkan erken yok alır..
Öğrenciyim, 6 da kalkıyorum kahvaltı etmeden evden çıkıyorum ve akşam eve yine 6 da geliyorum. Hayatımın baharı yollarda geçiyo
Üzülme kardeş bizde farklı değiliz.Sabah 6:20 kalkış.Ayda 3 defa 36 saat mesai.Yani 2 gece bir gün eve gidemiyoruz.Mesai yok,yemek yok,servsis yok.Üzerine söyleyecek söz de yok!
quote:
Orijinalden alıntı: Se_co
quote:
Orijinalden alıntı: KaNs3R
her sabah 5 te kalkıyom bu ne ya 7 de iş başı mı olur
Ben carrefourda çalışıyorum ve bizim reyon elemanları eğer sabahçı olurlarsa sabah 7 de iş başı yapıyorlar akşam 4,30-5-6-7-8 gibi değişiyor işe bağlı yani günde 10-12 saat çalışma dilimi.. (Bunların içinde ben 9 da geliyorum) bu arada toplam çalışmaları en fazla 10 saat oluyor ama markette durma sürenle bareber topalrsak 12-13 saat.
yanlız siz ne işinde çalışıoyrsunuz ve durumu nasıl maaşın nasıl sabah kaç akşam kaç orayı bir anlatırmısınız.
normalde 07:00 - 15:00 çalışıyorum ama salı günü 15:00 - 23:00 ı görmek istedim 16 saat çalıştım yani toplam ama genel olarak 8 saat günde.
stajerim ben servisteyim sagolsun barmen serkan abi eğitiyor barmenliğe adım adım ilerliyorum