Şimdi Ara

İŞE GİRDİM SİZCE NASIL ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde böyle burger king mc donalts filan az para verirler ama iki gün için yüzküsür fena deil hayırlı olsun
  • bu yaşta çalışman tabi ki iyi ama

madem össye hazırlanıyormuşsun haftasonları ders çalışarak geçirebilirdin

dikkat et ömür boyu orda çalışmak zorunda kalma
  • hem öss hem iş zor olur be hacı
  • quote:

Orjinalden alıntı: COCONOT

bizim arkadaş play station 3 almak için girdi geçen ay köpek gibi çalıştırıyolarmış para mara da biriktiremiyomuş ben dedim sen kafayımı yedin a.q yum play station 3 için değermi o dedi canım feda hakkatende canı feda oldu

anlatım tarzına bittim kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

2 gün ama en yoğun 2 gün.Bu firmalar böyle.Müşterininde kanını emer yanında çalıştırdığı emekçilerinde kanını emer posasını çıkarana kadar çalıştırır.

Bütün iş yerleri böle her işveren sömürmeyi düşünür eskiden Türkiye böle değildi ama yabancı firmalar Türk firmalarıda kendine benzetti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

Orjinalden alıntı: COCONOT

bizim arkadaş play station 3 almak için girdi geçen ay köpek gibi çalıştırıyolarmış para mara da biriktiremiyomuş ben dedim sen kafayımı yedin a.q yum play station 3 için değermi o dedi canım feda hakkatende canı feda oldu

anlatım tarzına bittim kardeş

• quote:

Orjinalden alıntı: throlll

bu yaşta çalışman tabi ki iyi ama

madem össye hazırlanıyormuşsun haftasonları ders çalışarak geçirebilirdin

dikkat et ömür boyu orda çalışmak zorunda kalma

Umarım bu sene össyi kazanırımda dediğin gibi olmaz.
  • Ext.dan yol parası ödemiyeceksen hayırlı olsun.
  • Bende düşünüyorum part-time iş.Ama Burger falan değil..

D&R , Megavizyon da falan çalışmış olan varmı

quote:

Orjinalden alıntı: KaZAaRa

istanbul gibi büyük bi şehirde isen çok daha iyisini bulabilirsin..

ben istanbul da sadece haftasonları 2 gün çalışarak ayda en az 400 lira kazanıyorum..

nasıl mı..

reklam ajansları.. haala birçoğu eleman alıyolar..

ajansları gezip başvurursan belki sende işe alınırsın ve part time larda günlük üzerinden maaş alabilir sin.. maaşşlarıda günlük 40 liradan başlayıp 100 liralara kadar çıkabiliryorlar..

mecidiyeköy civarı bir çok ajans var..:)

Bu nasıl olyuor tam olarak ? Yani duymuştum falan ama ..Öyle t-shirt veriyorlar reklam için .sONRA para alıyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Mc Donald's da işe girdim (Hamburgerci) part time yani sadece hafta sonları çalışıcam ve aylık 128 lira para vericekler malum össye hazırlanıyorum.Ailem bundan iyisini bekleme dedi 17 yaşındayım ve sigortamı başlattılar bana 18 puanlık bilet vericekler ona göre ordan istediğimi yiyp içeceğim bu ortalama şu oluyor bir adet en kral menu yanında çayı tatlısı vs vs. gibi seçenekler.

Sizce nasıl yav fiyat pek içime sinmedi ama ailem bundan iyisini bekleme dedi sonuçta 2 gün çalışıcaksın dediler yorumlarnızı bekliyorum sorularınız olursa söyleyinde yarın gidip sorayım yarın ilk iş günüm

kardesım senı keklıyo la elın amerıkanı

aylık 128 mı one ole

dekı mudurune ben sana 128 werıyım gıt kıcına don al de

ben "tonemeıster" lık yapıyorum haftada ıkı gece gıdıyorum aylık 1000 ytl alıyorum

senle dalga gecmısler wala calısma bence

• Sigorta olması çok iyi ilerde değerini anlıcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Bende düşünüyorum part-time iş.Ama Burger falan değil..

D&R , Megavizyon da falan çalışmış olan varmı

quote:

ben istanbul da sadece haftasonları 2 gün çalışarak ayda en az 400 lira kazanıyorum..

nasıl mı..

ajansları gezip başvurursan belki sende işe alınırsın ve part time larda günlük üzerinden maaş alabilir sin.. maaşşlarıda günlük 40 liradan başlayıp 100 liralara kadar çıkabiliryorlar..

Bu nasıl olyuor tam olarak ? Yani duymuştum falan ama ..Öyle t-shirt veriyorlar reklam için .sONRA para alıyorsun

Evet cvp yok mu

• Nefret ediyorum bu Mc donalds burger king filan falan şerefsizlerinden. İnsanların kanını emen keneler
  • hayatı öğrenirsin çalış... hafta sonları para harcamamış olmanda + bir kardır senin için
  • Kaşıkla verip kepçe ile alan firmalar
  • Evet çalışmak iyi gelir.Bakalım şu hazırlık parasını çıkarmak için biraz da isteklerim var tabi 5-6 ay Part-Time çalışacağım ama nerede ?
    İstanbula gelince Taksim 'e bakarım artık ilk iş ne var n yok
  • Yaw Bu mc donaldlara gittigimizde başvuruyu nereye yapıcaz ordaki garsonlara " iş başvurusu nereye yapılır" diye sormak istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PIERzig

Yaw Bu mc donaldlara gittigimizde başvuruyu nereye yapıcaz ordaki garsonlara " iş başvurusu nereye yapılır" diye sormak istemiyorum

oralara gidecegine yaakkabı boya daha iyi

aklıma dövüş kulubü geliyor

sen önce gidip garsona halinden memnunmusun nasıl iyi kazanıyormusunuz cok yoruluyor musunuz patronlar serefsizmmi müsteriler zengin züppesi ukalalar mı diye sor

sonra karar ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfx2601 -- 1 Kasım 2007; 9:12:40 >

• sigorta işi iyi olmuş ama .

Ödedikleri ücret bence az.

Hafta Sonu en yoğun geçen zaman dilimi.

Ve en azından günlük 20 YTL verseler 2 x 4 = 8 gün

20 x 8 = 160 YTL vermeleri lazımdı ama hiç yoktan iyidir.
  • quote:

nasıl mı..

Nasıl oluyor bu ?? Yani daha fazla bilgi alabilirmiyim ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.