Şimdi Ara

İŞE GİRDİM SİZCE NASIL ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uguRnB

günde 64 ytl az para değil.. yaşın için çok uygun hatta daha iyisi şamda kayısı..

günde değil 4 günde 64 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

günde 64 ytl az para değil.. yaşın için çok uygun hatta daha iyisi şamda kayısı..

İyi oku. Aylık 128 YTL...
  • 8 günde 128 ytl...

İyi rakam gibime geliyor. Hayırlı olsun.

O sınıf arkadaşını gören arkadaş da moralini yüksek tutsun, ben de her gün minimum bir trible whooper dublex seçim alıyorum ama kimseyi hor görmem, estağfurullah o nasıl bir laf o nasıl bir düşünce. Eğer sınıf arkadaşımı orada çalışırken görsem gider hemen konuşurum, hatta kendim utanırım sus pus olurum. Beni yanlış anlamasın, kendisini küçük görmediğimi anlasın diye kelimeleri binbir zorlukla seçer öyle konuşurum. Hor gören aslında kendisi küçülür unutmayın. Çalışmak ayıp birşey mi? Ben çalışanları, kendimden üstün bile görürüm. Sizi birkaç şımarık yıldırmasın. Amaçlarınızın uğrunda araçlardır bunlar sadece. Moralinizi üst seviyede tutun arkadaşlar lütfen.
  • çalıştığım yerde hafta sonu çalışanlar 310 ytl alıyo ama sigorta yok ama yemek var ben part time çalışıyorum ve 410 alıyorum haftanı 6 günü saat 1730 2230 arası
  • Bende Ateşin bizi çagırdıdı yerde işe girdim Agustos ta falan işte

İlk zamanlar güzen geliyor ama sonra emeğine değmdiğini anlıyorsun

bende Üniv Son sınıftayım ama tabi PARA OLMADAN GİTMİYOR

Sana sunu soyleyeyım kendını ezdırme yanı agır abı havalarında ol ben aha 3 ay olacak sadece 30 DK tepsı topladım 1 kerede tubalate paspas attım bende -1 ay sonra gırıp lobı ye mahkum olanlarvar ama

HERKES sunu soyluyor EMEGINE DEGMIYOR sen normal calısansın delı gıbı calısırsın yedıgın her seyı yazarlar ama kendılerı yayla yavrum ye ıc en ufak seye bıle dıkkat edıyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Mc Donald's da işe girdim (Hamburgerci) part time yani sadece hafta sonları çalışıcam ve aylık 128 lira para vericekler malum össye hazırlanıyorum.Ailem bundan iyisini bekleme dedi 17 yaşındayım ve sigortamı başlattılar bana 18 puanlık bilet vericekler ona göre ordan istediğimi yiyp içeceğim bu ortalama şu oluyor bir adet en kral menu yanında çayı tatlısı vs vs. gibi seçenekler.

Sizce nasıl yav fiyat pek içime sinmedi ama ailem bundan iyisini bekleme dedi sonuçta 2 gün çalışıcaksın dediler yorumlarnızı bekliyorum sorularınız olursa söyleyinde yarın gidip sorayım yarın ilk iş günüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carmelo_Anthony -- 26 Ekim 2007; 16:05:35 >

• günde 16
  • Günde 8 saat haftada 16 saat çalışıyorum cumartesi ve pazar günleri işte.Öğrenciyim hafta içi dersaneye gidiyorum ve bazı ihtiyaçlarım oluyor doğal olarak bizimkilerde maddi olarak sıkıntı içindeler bu da benim canıma artık tak etti bi şey alıcam mesela bizimkilerde para yok e benim bi yerden gelirim yok alamıyorum.Ama bu iş sayesinde herhalde daha iyi olacak her şey artık bana paspas mı attırırlar posta mı atarlar bilemem ama mecburum çalışmaya başka seçenek sunmuyor ortam bana

Yorum yapanlarada ayrıca teşekkür ederim fikir edinmiş oldum.
  • Fuar, kongre gibi organizasyonlara eleman arayan kurumlar var. Genelde üniversite öğrencileri seçiyorlar.
    Bir arkadaşım okuldan ötürü part time böyle bir yerde çalışıyor. Günde 35 YTL alıyor ama mesai nerdeyse yarım gün. Anlattığına göre eğlenceliymiş.
  • hayırlı işler kardeş
  • istanbul gibi büyük bi şehirde isen çok daha iyisini bulabilirsin..

ben istanbul da sadece haftasonları 2 gün çalışarak ayda en az 400 lira kazanıyorum..

nasıl mı..

reklam ajansları.. haala birçoğu eleman alıyolar..

ajansları gezip başvurursan belki sende işe alınırsın ve part time larda günlük üzerinden maaş alabilir sin.. maaşşlarıda günlük 40 liradan başlayıp 100 liralara kadar çıkabiliryorlar..

mecidiyeköy civarı bir çok ajans var..:)
  • Düşüncen güzel, hem okuyup hem çalışmak ve ailene yük olmamak. Sigortalı bir iş ayrıca. Maaş biraz düşükte olsa boş zamanını değerlendirmek, harçlığını çıkartmak açısından çok iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

mek danılsın tavuk burgeri var yiyen varmı bilmiyorum zuhaha çalışan kız osmanlıda geliyor bu tavuk burger diyo ağzına vurcakdım 2 tane fındık varmı diyorum o ne diyo fınfık lahmacun at bakıyım 2 tane diyorum bey efendi bizde lahmacun yok diyor

• cacık bi iş ailenin parasal sıkıntısı yoksa derslerine çalışsan daha iyi olur
  • Dünyanın en fazla ezilen işçilerinden biri olmuşsun. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

cacık bi iş ailenin parasal sıkıntısı yoksa derslerine çalışsan daha iyi olur

Günde 8 saat haftada 16 saat çalışıyorum cumartesi ve pazar günleri işte.Öğrenciyim hafta içi dersaneye gidiyorum ve bazı ihtiyaçlarım oluyor doğal olarak bizimkilerde maddi olarak sıkıntı içindeler bu da benim canıma artık tak etti bi şey alıcam mesela bizimkilerde para yok e benim bi yerden gelirim yok alamıyorum.Ama bu iş sayesinde herhalde daha iyi olacak her şey artık bana paspas mı attırırlar posta mı atarlar bilemem ama mecburum çalışmaya başka seçenek sunmuyor ortam bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

cacık bi iş ailenin parasal sıkıntısı yoksa derslerine çalışsan daha iyi olur

Günde 8 saat haftada 16 saat çalışıyorum cumartesi ve pazar günleri işte.Öğrenciyim hafta içi dersaneye gidiyorum ve bazı ihtiyaçlarım oluyor doğal olarak bizimkilerde maddi olarak sıkıntı içindeler bu da benim canıma artık tak etti bi şey alıcam mesela bizimkilerde para yok e benim bi yerden gelirim yok alamıyorum.Ama bu iş sayesinde herhalde daha iyi olacak her şey artık bana paspas mı attırırlar posta mı atarlar bilemem ama mecburum çalışmaya başka seçenek sunmuyor ortam bana

parasal sıkıntı varsa çalış tabii ailene destek olamn iyi bişey

• Sigorta baslangıcın gerceklesmıs senin icin cok onemlı bu
    ilerde anlarsın degerını
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaZAaRa

istanbul gibi büyük bi şehirde isen çok daha iyisini bulabilirsin..

ben istanbul da sadece haftasonları 2 gün çalışarak ayda en az 400 lira kazanıyorum..

nasıl mı..

reklam ajansları.. haala birçoğu eleman alıyolar..

ajansları gezip başvurursan belki sende işe alınırsın ve part time larda günlük üzerinden maaş alabilir sin.. maaşşlarıda günlük 40 liradan başlayıp 100 liralara kadar çıkabiliryorlar..

mecidiyeköy civarı bir çok ajans var..:)

ajanslar derken mankenlik gibi mi

yanlış anlama soruyu ciddi olarak soruyorum. tip falan olması gerekiyor mu? tam olarak ne iş yapıyorsun biraz anlatabilir misin?

fuarlarda, kongrelerde çalışmayı düşünüyorum ben ama sistemleri nasıl hiç bilmiyorum. birkaç siteden bakıyorum şimdi bu konularda da bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim...

• 2 gün ama en yoğun 2 gün.Bu firmalar böyle.Müşterininde kanını emer yanında çalıştırdığı emekçilerinde kanını emer posasını çıkarana kadar çalıştırır.
  • Allah kolaylık versin sana.Umarım her şey iyi gider.Bi sorun çıkmaz iş yerinde.

Örnek insan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.