Bildirim
İŞE BAŞLADIM CANIM SIKILIYO LA

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Herkes senin gibi iş bulabilse keşke. Nerede işe girdin, ne yapıyorsun ? Mayış ne kadar ? -
Aklima bu geldi
https://vine.co/v/hvuLDbHwPVB/embed
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerede ne kadara çalışıyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu
Aklima bu geldi
la bu yine telefonla konuşuyor ben onuda yapmadım bi annemi aradım
konyada oto yıkama makineleri üreten bi firmada pazarlamacı olarak bugün işe başladım . ama pazarlama gezerek değil oturarak yapıyorumyarın şirket telefonu verecekler onunla arayan müşterilere ürünleri anlatacagım pazarlık yapıp satacagım , haftada 1 defada sattıgımız ürünleri sattıgımız yerlere götürecegim . türkiye geneline ürün satıyoruz ....mayış ilk ay düşük 1,000lira başladık yola gittiğimz de harçlık filan olacak . 2 aya kadar maaş netleşir tam olarak ... @halil442 @Xenical
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 19 Eylül 2013; 14:17:46 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Black Raven
quote:
Aklima bu geldi
konyada oto yıkama makineleri üreten bi firmada pazarlamacı olarak bugün işe başladım . ama pazarlama gezerek değil oturarak yapıyorumyarın şirket telefonu verecekler onunla arayan müşterilere ürünleri anlatacagım pazarlık yapıp satacagım , haftada 1 defada sattıgımız ürünleri sattıgımız yerlere götürecegim . türkiye geneline ürün satıyoruz ....mayış ilk ay düşük 1,000lira başladık yola gittiğimz de harçlık filan olacak . 2 aya kadar maaş netleşir tam olarak ... @halil442 @Xenical
Hayirli olsun hocam üniversite okudun mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: halil442
quote:
quote:
Aklima bu geldi
Hayirli olsun hocam üniversite okudun mu?
hukuk 2. sınıf terkim . şuan iktisat okuyorum açıktan açıktan3. sınıftayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
-
Benim de sürüyle işim var ama uyumak istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma
Benim de sürüyle işim var ama uyumak istiyorum.
vallaha benimde uykum var zaten bi işte yok ,iyice bastırdı yemeği de yeyince uyku -
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasin350
/>
http://forum.donanimhaber.com/m_81487024/tm.htm
İYİ OLDU LA BU ,CANIMIN SIKINTISINI ALDI
-
Gereksiz neden konu açıyorsunuz?http://forum.donanimhaber.com/m_81487024/tm.htm -
patronun birazdan çıkarıp masaya vurcak ve tüm sıkıntını gidercek merak etme sen -
quote:
quote:
vallaha benimde uykum var zaten bi işte yok ,iyice bastırdı yemeği de yeyince uyku
Sen şimdi işe girdin sana ayakkabı kıyafet filan lazım çık gel doğançantaya çay ısmarlayayım diyecektim ama bugün merkezde değilim. Yine de gidip çayını içebilirsin tabi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
patronun birazdan çıkarıp masaya vurcak ve tüm sıkıntını gidercek merak etme sen
adam ankarada ben konyadayım onu nasıl yapacak -
quote:
quote:
patronun birazdan çıkarıp masaya vurcak ve tüm sıkıntını gidercek merak etme sen
adam ankarada ben konyadayım onu nasıl yapacak
namık kemalin bi fıkrası var. dünyanın en uzun penislisine padişah kızını vercekmiş.yarışma tarihi gelmiş meydanda yarışmacılar toplamış ölçüyorlarmış 30 santim, 40 satim , 50 santim.sonra bi gölge düşmüş meydana.batıdan bir cisim yaklaşıyormuş.oda ne bir penis. ucunda bit not. merhaba ben namık kemal şuan viyanadayım 3 güne ordayım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 19 Eylül 2013; 14:54:56 >
-
quote:
quote:
quote:
vallaha benimde uykum var zaten bi işte yok ,iyice bastırdı yemeği de yeyince uyku
Sen şimdi işe girdin sana ayakkabı kıyafet filan lazım çık gel doğançantaya çay ısmarlayayım diyecektim ama bugün merkezde değilim. Yine de gidip çayını içebilirsin tabi.
ayakkabı var ama alacam bi tane daha fiyatları ne civarda köseli ayakkabıların
-
quote:
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Dockers, dexter in günlük ayakkabıları indirimde 80 civarı. Köseleler de aşağı yukarı o kadar. Ama sana tavsiyem kesinlikle spor ayakkabı. Doğançanta nın bütün patronları spor giyer. Hepsi de diyor ki eskiden normal giyerdik sporun rahatlığına alışınca çıkarası gelmiyor insanın.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Dockers, dexter in günlük ayakkabıları indirimde 80 civarı. Köseleler de aşağı yukarı o kadar. Ama sana tavsiyem kesinlikle spor ayakkabı. Doğançanta nın bütün patronları spor giyer. Hepsi de diyor ki eskiden normal giyerdik sporun rahatlığına alışınca çıkarası gelmiyor insanın.
spor var aslında ama işte köseli giyeyim diyorum ,
Benzer içerikler
- gözümün içinde bir şey yok ama batıyor
- digiturk sanal kumanda android
- hipnoterapi yaptıranların yorumları
- balkona baykuş gelmesi ne demek
- istanbulda arabada sevişilecek yerler
- bim para sayma makinesi markası
- ets2 türkiye haritası
- moonwalker ayakkabı
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X