Şimdi Ara

İşbank İşCep 10 tl Maxipuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
5.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mail geldi. Kişiye özel kampanyaymış. Maillerinizi kontrol edin

İşbank İşCep 10 tl Maxipuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 22 Mayıs 2013; 1:33:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sabah bakicam ssagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da gelmiş
    bakalım nasıl bişey
  • umarım bende de vardır
  • Bizede anca penis büyütücü reklamı gelir
  • bana gelmemiş
  • İşCep'i bir zamanlar kullandım; ama şimdi aktif değil. Bana da gelmemiş; ama beklemedeyim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denizbank 20TL Hediye Bonus
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim gibi her saat kullanan adama gelmez ki. Gelse keşke
  • bugün uygulamayı ilk defa yükledim. biraz önce bana da mail geldiğini gördüm.

ek olarak, işlem dediği tam olarak ne oluyor? altın hesabıma alım yapsam olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfitter

bugün uygulamayı ilk defa yükledim. biraz önce bana da mail geldiğini gördüm.

ek olarak, işlem dediği tam olarak ne oluyor? altın hesabıma alım yapsam olur mu?

Olur. Ben misli.com'a 1 tl attım bu da işlem sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 21 Mayıs 2013; 1:12:19 >
  • Ben sürekli işcep kullandığım için banada gelmemiş şansa bak :)

• bendede yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: crossfitter

bugün uygulamayı ilk defa yükledim. biraz önce bana da mail geldiğini gördüm.

Olur. Ben misli.com'a 1 tl attım bu da işlem sonuçta

Ben 3 ayrı işlemde 60 lira attım, ses yok =D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Bizede anca penis büyütücü reklamı gelir

üye olduğun yerlere dikkat etmeli, b r z z ... anladın sen onu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

beni es geçmişler MUTAF
  • ben işcepten borsa yapıyorum.. benden anca komisyon alsalar.. daha 3 kuruş faydalarını görmedim..
    komisyon oranlarıda astronomik.. aracı kurumlar 10000de 4 veya 2 .. ama işbank 1000de 2

yani 50000 liralık bir kagıdı alıp sattıgınızda işbank 100 lira alırken, 100 lirada satarken toplam 200 lira kesiyor..
    aracı kurumlar toplamda 40 lira hatta bazıları 20 lira en kısa zamanda bırakıyorum bu işbankı..
  • Devamlı kullanıyorum. Havale lira gonder al hesaba bak vs. Lakin tık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozyet -- 21 Mayıs 2013; 9:34:50 >
  • aktif kullanıyorum, hatta bu mesajı görmeden önce diğer hesabımdan eft yaptım kredi kartımı ödedim kontör yolladım filan.

ama bize yok tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

ben işcepten borsa yapıyorum.. benden anca komisyon alsalar.. daha 3 kuruş faydalarını görmedim..
    komisyon oranlarıda astronomik.. aracı kurumlar 10000de 4 veya 2 .. ama işbank 1000de 2

yani 50000 liralık bir kagıdı alıp sattıgınızda işbank 100 lira alırken, 100 lirada satarken toplam 200 lira kesiyor..
    aracı kurumlar toplamda 40 lira hatta bazıları 20 lira en kısa zamanda bırakıyorum bu işbankı..

onbinde 4 verenlerde başka birşey vermiyor ama rezalet bir atyapı,geç iletilen emirler müşteriye hiçbir bilgilendirme yok işine gelirsen komisyonumuz bu hizmetimizde bu diyorlar ama..

herşey komisyon değil hocam..tecrübe edince anlıyorsunuz..hizmette çok önemli..o yüzden sırf komisyona bakıp geçmeyin bir yerlere..

konuyla ilgili ise işcepi ben bir türlü kuramıyorum telefona,doğrulanamadı diyor sürekli, huaweiyi telefondan saymıyor sanırım iş bankası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Mayıs 2013; 10:13:48 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.