Şimdi Ara

İş yolu için hyo gt250r Alıcam yorumlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle belirteyim lütfen en az 250 cc motor kullanmamış arkadaşlar yorum yapmasın...
    Konuya gelirsek;
    İzmir de oturmaktayım Kaynaklardan/ bucadan izmir otoyolu üzerinden güzelbahçeye işe gidip geliyorum.
    araçla gidip gelmek hem bunaltıcı hem yakıt tam bir ölüm olucak benim için (dacia duster) e tabi hergün babamdan araba isteyemem :D
    100cc cup motor çok kullandım dağ tepe otoyol gitmediğim yer kalmadı açmadığım çivatası kalmadı.
    şimdi iş için alıcam yol çekilmiyor git gel 100 KM çünkü.
    Honda CBR 125r hiç sevmiyorum sevemedim hem küçük cc hemde lastikler çok küçük geliyor yani yola oturacak yolda tutucak kalınlıkta bi lastik değil.
    yamaha YZF 125r a baktım onunda bazı modellerinin lastikleri küçük ve 125cc motor için kalıbı çok büyük biliyorum boğacak.
    bu 2 motorla zaten o yol hergün bitmez.
    Fakat sonradan karar verdim Honda CBR 125r a kalkıp 10 bin tl vermektense
    Hyosung gt 250r a veririm 9 - 10 bin ben basarım hem kalın lastikler hem tam bi race tipi var.
    Zaten motor hastasıyım racelerin alıcaktım elinde sonunda bahane oldu işte :D
    Cıvıtmadan ve bilgili abilerin yorumlarını bekliyorum.
    Bu arada dediğim gibi vitesli motor kullanmışlığım var cup a zaten bisiklet biner gibiydi ama bunun gibi büyük makinaya alışmam uzun sürer mi beni zorlar mı ?
    Bunuda yazarsanız çok sevinirim.

• Gt250r yerine ninja 250sl daha iyi tercih olur. Sebep: Kalite ve abs.
  • Kardeşim aslında söylediğin motor iyi hatta baya iyi.
    fakat gt250 r a göre lastikleri gene ince, bu motorlara kalın lastik taktira biliyormuyuz ayrıyetten. bi sakıncası olur mu
    Birde gt 250 r daha kalıplı duruyor bu motor biraz kasa ince duruyor bana göre honda cbr 125 r gibi yani.
    250 çok büyük bi cc değil ama kasa büyük olsun. otoyolda gidip gelicem yatmam lazım üstünde.
  • Daha geniş lastik takılabilir ancak yakıt tüketimi ve performansı olumsuz etkiler.
    Öncelik görüntü ve ses ise hyosung tercih edilebilir.
    Abs'nin avantajı göz ardı edilmemelidir.

quote:

Kardeşim aslında söylediğin motor iyi hatta baya iyi.
    fakat gt250 r a göre lastikleri gene ince, bu motorlara kalın lastik taktira biliyormuyuz ayrıyetten. bi sakıncası olur mu
    Birde gt 250 r daha kalıplı duruyor bu motor biraz kasa ince duruyor bana göre honda cbr 125 r gibi yani.
    250 çok büyük bi cc değil ama kasa büyük olsun. otoyolda gidip gelicem yatmam lazım üstünde.

• 4ikaos kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu belirtmeliyim yakıt tüketimini göz önünde bulundurursanız Kawasaki 250 SL şuan Honda CBR250R dan sonra en az yakan 250 cc SS'dir. Hyosung bakımlarını düzenli yaptırdığınız ve temizini aldığınız takdirde sizi kolay kolay üzmez. Kalın lastik olayına gelirsek bir kere yol tutuşu kalın lastikle alakalı bir olay değildir dolayısıyla kalın lastiği olan inceden iyi tutar diye birşey yoktur ama zevk meselesi olarak kalın lastik herkese daha ilgi çekici gelmektedir ama şuanki motosiklet üreticilerinin lastik kalınlığını küçültmeye çalışmasında bir bit yeniği aranmalı ve neden zorunlu kalmadıkça kalın lastik tercih edilmediği öğrenilmelidir. Ayrıca kalıp olarak Hyosung doğru çok iridir. Ama yapılan araştırmalara göre motosiklet ebatı ne kadar küçük olursa o kadar iyi manevra kabiliyeti kazandığı saptanmıştır. Tüm bu bilgiler ışığında eğer ciddi anlamda vitesli motor tecrübeniz çok az ise Hyosung'un ağır kaçacağı kanaatindeyim ve ayrıca hoşlanmadığınız Honda CBR125R'ın da çok keyifli bir sürüşü olduğunu belirtmeliyim. Ama para ve tecrübe yönünden sıkıntınız yoksa ve görünümü de hoşunuza gittiyse Hyosung Gt250R çok doğru bir seçim olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.