selam arkadaşalr şöle bi problemim var aynı firmada çalıştığım arkadaşımın ip nosunu öğrenmem gerekiyo daha önce bi kaç defa yapmıştım ama şimdi anımsıyamıyorum yardımlarınızı bekliyorum tşk.ler
öncelikle öğrenmek istediğin kişinin ipsini öğrenmek için bilgisayarına otur başlatı aç ordan çalıştıra gir oraya cmd yaz entere bas sonra karşına gelen dos ekranında ipconfig yaz ve entere bas orda ip adres bölümü var .................görünür birde başka bir yöntem var masüstündeyken ağ bağlantılarımı sağ tıkla özelkikleri aç orda yerel ağbağlantısı çıkacak ona çift tıklat desteğe gir ordan da bakabilirsin
ok thanks
Mahir2121 Sen Soruyu Yanlış Anladın Galiba Senin Söylediğin Yöntem İle Arkadaş Kendi Ip sini Öğrenir
diğer ıp yi nasıl öğrenebilirim ki anca makinasına oturmamız gerekir öle değil mi oturmadan öğrenebiliyo muyuz
öğrenmek istediğin kişinin bilgisayarından başlat->çalıştır->cmd yaz->gelen dos ekranına ipconfig yaz
arkadaşım yazdığım cevabı iyi oku anlarsın ama iyi okuman lazım yanlış anlamamışım doğruyu anlatmışım
quote:
Orjinalden alıntı: Leanordo
Mahir2121 Sen Soruyu Yanlış Anladın Galiba Senin Söylediğin Yöntem İle Arkadaş Kendi Ip sini Öğrenir