Şimdi Ara

iş yerinde kira artışı %33 zam Bilgili arkaşlardan yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.Az önce postadan bir mektup geldi yazanlar aynen şu şekilde.

    Mülkiyeti Kurumumuza ait ve kiranızda bulunan .......... adresindeki taşınmazın kira kontrat süresi 01.11.2013 tarihinde sona ermektedir.

    Kiracılığınızın devamını talep etmeniz halinde ödemekte olduğunuz aylık 800 tl kiranızın aramızda imzalanan 01.11.2006 tarihli kira sözleşmesinin ilgili artış maddesi kapsamında artırılarak aylık 1040 tl üzerinden 01.11.2013 tarihindden itibaren ....... hesaba yatırılmasını rica ederim.

    Arkadaşlar her sene kirama artış yapılıyordu 40-50 arası ama bu sene fark 240 Tl olmuş.

    Benim bildiğim kira ( TEFE+TÜFE )/2 dir.

    Bu durumdan hesaplayında aşağı yukarı 850 civarı olmazı lazım.Ben bu durumda ne yapabilirim.Sözleşyi tam hatırlamıyorum yedeğinede bakmadım ama öğrendiğim kadarı ile sözleşme 1 yıllık olmasa bile mülkiyet sahibi ( TEFE+TÜFE )/2 oranının dışına çıkamazmış.

    Önerilerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 7 Ekim 2013; 16:20:12 >







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.