Şimdi Ara

İş yerinde akrabam sayılan patronu dövdüm sizce iyimi yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teyzemin Kadın kuaförleri var samsunda ve bende birisine çırak olarak girdim bugün oldu olay ve 3.günümdü bugün kuaförde teyzem olmadığı için eniştemin diğer eşinden olan oğlu vardı kuaförde ve patrondu ancak oda çalışıyordu saç baş yapıyordu dükkanda 3tane kız vardı ve hepside benim yaşımda bu arada yaşım 18 kızlardan birisi çok hoşuma gitmişdi hani bana bakıyodu arada bi bende ona bakıyodum ve işden anlamadığım için sadece yerleri süprüyodum etrafı topluyodum eniştemin oğlu kızlardan birisine fön çekerken bende biyerde saç fırçalarıyla saçımı düzeltirken eniştemin oğlu bana "gerizekalı müşteriye çay içermisin diye sor aptal aptal oturma salak" dedi aynen bunları dedi hemde bağrarak kızlar eniştemin oğlunun bana bunları dediğini duydu ve etrafda bi sessizlik oldu kızlar bana bakıyodu hemde acımış bi şekilde bakıyodu eniştemin oğlununda götü kalkdı tabi bu lafın peşine "hadi lan dediğimi yap" dedi bende bu lafının üzerine hiç gıkımı çıkartmadan kızların yanına doğru gidermiş gibi yaparken bana "aferim" dedi ve dediği gibi yumruğu yapıştırdım suratına yandan vurduğum için savunamadı zaten vurmayacağım zanneti büyük ihtimalle ilk yumruğu yiyince sersemledi bende peşine 1-2tane daha vurdum daha doğrusu 1-2tane vurabildim çünkü ayırdılar sonra ben bi köşede o bi köşedeyken bağırmaya başladı "s*iktir git burdan seni gördüğüm yerde öldürene kadar dövecem" felan dedi bende arka cebimde bulunan kelebeği göstererek "gelde g*ötüne sokayım bunu senin" dedim peşine çıktım eve gittim tabi haber benden önce eve ulaşmış babam açtı kapıyı "geç odana" dedi bende geçtim babam peşimden odama girdi dediği laf şuydu "o bıçağı ver bana " dedi bende direk verdim aldı eline baktı ve "bunu nerden buldun " dedi bende "arkadaşdan aldım ali dayıda biletcektim bugün" dedim aslında hikaye eniştemin oğlunun bana ters yapacağını bildiğim için aldım yanıma herneyse bunun üstüne babam "git bunu arkadaşına ver biletme " dedi bende "tamam baba" dedim babamda "sen niye mehmet abine ((eniştemin oğlunun adı)) vurdun "dedi bende olayı anlattım babamda "o senin büyüğün yapma öyle şeyler bak şimdi tehtit ediyo " felan dedi bende babama "ozaman gelsin görelim" dedim babamda ayağa kalkdı "gerizekalı sen beni katilmi etcen git özür dile" dedi bende "dilemem özür felan " dedim babamda "o adam sana bişe yaparsa kılımı bile kıpırdatmam git özrünü dile eğer hala ters yapıyosa beni ara ben halletcem" dedi bende "tamam baba" dedim ve şimdi mesaj attı bana Whatsapp dan "Seni türkişde görmiyim atakumda ömürevlerinde görmiyim " dedi bende bidaha ağır abi olan kekolar varya onlardan samet abiyi aradım olayı hallettim eniştemin oğlunun numarasını verdim öylece kaldı sizce ne yapmalıyım benim yaşıtım kızların arasında beni rezil etti diye yaptım ve bunu ilk yapışıda değil geçen senede demiştide küçükdüm bişe diyemedim bu sefer oruçda olunca kafama vurdu zaten sigara vurmuştu başıma bende vurdum adama sizce ne yapmalıyım eniştemin oğlu bana bişe yapmaya kalkarsa samet abi öldürür onu ben eniştemin oğlundan özür dilersem eniştemin oğlu bana gider yapar bu seferde babam onu öldürür çıkmazdayım yani sizce ne yapayım?

• Okumadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • özür dileme bidaha döv ve bidaha. ailesel sıkıntı olursa dövme dövdür canın sıkıldıkca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıçak çekmen çok salakça, vurmadan adam gibi konuşması için uyarsaydın. Bir kenara çekip tekrar düzgün bir şekilde uyarsaydın. Eğer yinede devam ediyorsa ağzına yapıştırman normal. Ama hiç tepki vermeden direkt gidip vurman mantıklı değil.
    Hadi vurdun bıçağı neden çekiyorsun, keko musun eşkiya mısın nesin sen?

Gidip yaş farkı 4 ten fazlaysa "abi kusura bakma" de , kızların yanında atar yapma bana de. Oruç siniriyle oldu vs de, olay büyümesin.
    O kaç yaşında?
  • Oldu okuruz bunu şimdi

• Bıçak çekmek aptalca olmuş.Ama özür falan dileme.

• Ipin her iki ucu mok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okudum zebani yok. Ama okumayın değmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.