gelir olarak ne yazdınız,mesleği emekli mi seçtiniz yoksa çalıştığı sektörü mü |
babası hem eytli hemde çalışan olanlar kyk başvurusunda ne yazdı?

-
-
up
-
valla benimde
Babam işten çıktı emekli olucağı için ama birkaç ay sonra tekrar çalışcak şuan iş bakmıyor emekli maaşınıda daha almadı
babamın aylık geliride sadece emekli maaşını mı yazayim yoksa emekli maaşı ile beraber asgeri ücretmi yazmalıyım falan diyede düşündüm babam kyk başvuruları değerlendirirliken işe girerse başvurum iptal olur mu düşünceye girdim
emekli maaşını yazıcam sadece başka yol bulamadım sistemde ne kayıtlıysa onu uygularlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orda aylık toplam gelir diyo ya emekli maaşı+işindeki maaşın toplamını yazıcaksınız
-
hocam peki meslek olarak hangisini secicez? bir de kaynak nedir? benim de ayni durum, hatali yapmaktan korkuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemyilmazx -- 29 Ağustos 2023; 20:52:25 > -
benimde babam nisan gibi belgelerini yolladı hala bir şey yokmuş maaş filanda yatmadı sistemde emeklide gözükmüyor ne yazıcam şimdi ben emekli desem yalan bilgi mi olur ?
-
son olarak ne yaptınız ,up
-
Benim de 2 gün önce belgesini yolladı ben de emeklş yazdım ama kontrol ederlerse sıkıntı çıkar. Emekli yazmasam mı acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maaşa sadece emekli maaşını mı yazdınquote:
Orijinalden alıntı: Guest-2A9D48150
Benim de 2 gün önce belgesini yolladı ben de emeklş yazdım ama kontrol ederlerse sıkıntı çıkar. Emekli yazmasam mı acaba
Ya serbest meslek. 15 yazdım. Gerçekte 20 üstüdür ama elimde net bir veri yok herkes düşük yazıyormuş napim. 2500 yazanı bile gördüm
Oraya ne yazdığının çokta bir önemi yok galiba zaten denetlenecekquote:
Orijinalden alıntı: Guest-2A9D48150
Ya serbest meslek. 15 yazdım. Gerçekte 20 üstüdür ama elimde net bir veri yok herkes düşük yazıyormuş napim. 2500 yazanı bile gördüm
çift dikiş yazdım
-
emekli yazmadım sorun vs olur diye gerçekten türkiyeymiş alt tarafı 2-3 belge 4 aydır bekliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X