Şimdi Ara

İş yaşamı mı daha zor öğrencilik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabiki de iş yaşamı
  • Valla ben tükanda mutluyum.
  • Is yasami tabiki.hayatin gercekleri basliyor.

• 2 sininde + eksi yonleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

2 sininde + eksi yonleri var.

Bu cvbi gormek icin girdim , cikiyorum

• yaptığın işe ve okuduğun bölüme göre değişir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabikide is hayati . Aklim olsaydida okusaydim :/

• Okudum, okurken çalıştım ve şimdi sadece çalışıyorum. Cevabım çok net; iş yaşamı.
  • tartışmasız öğrencilik hayatı hamallık bile yanında çerez kalır millette çok kolay sanıyo gel bi statik diferansiyel dersine gir ve eşşek gibi çalış hoca alakasız sorular sorup emeğin çöpe gidince hayattan soğuyosun uykusuz geceler bel fıtığı oldum ders çalışmaktan ameliyatlık düzeyde 2 aydır anam ağladı iş hayatı öyle mi istediği kadar zor olsun akşam 5-7 gibi bittikten sonra kafayı resetleyip normal hayatını yaşıyosun ama öğrenci hep stress okulda çalış yetmez evde de çalış acaba kalıcam mı geçicemmi stressten yatarken bile aklında çeken bilir bu anlattıklarım öğrenciliğinin hakkını verenler için öyle tv dizilerindeki o lise üniversite laylaylom hayat yaşayanlar için değil yaşadığımız stresi bi biz biliriz stresten kendini yemeğe verenmi dersin saçı dökülen mi dersin işin bitmiyo bi tğürlü siz arada eve iş götürürsünüz nadir ama biz her Allahın günü ders düşün ve streslen kısacası taş taşımaktan daha zordur hakkını vererek okuyanlara özellikle mühendislik tıp diş ecz vb hele birde ingilizceyse dersler varın siz düşünün halimizi 2 yıllık okuyan kolay gibi görünen bölümler bile zordur kolay okumak yok!!!

• İşe ve okula göre değişir.Mesela Pewdiepie gibi bi işin olursa okul daha zor.
  • ögrenci yaşamı. evden hergün 8 de cikip aksam 9 da eve geliyorum. evet is yasamini bilmiyorum simdilik ama 10 sene sonra dh kalirsa yine gelip ogrenci yasami derim

• Çok net iş yaşamı. Sadece fiziksel olarak değil psikolojik olarak da iş yaşamı zor.
  • Şuan öğrenciyim ama bence iş yaşamı çok daha zordur. Öğrencilik zamanlarımızı çok arayacağız bence
  • Keşke öğrenci olsaydım :). İş yaşamı zor alışmak gerekiyor.
  • İş yaşamında acemilik yılları daha zordur. Sonrasında işi öğrendikçe, işini de seviyorsan keyif almaya başlarsın.

Öğrencilikte eğer öğrenmeyi seven bir yapın yoksa ve okumak sana hamallık olarak geliyorsa çok daha fazla zorlanırsın.

Ayrıca iş yaşamında, sıkıldığın veya sana göre ters giden bir durumda işini değiştirebilirsin. Öğrencilikte zorunlu eğitim seviyesindeysen her gün okula gitmek zorunda olduğundan istemesen bile yapmak zorunda kalacağından daha fazla strese sebebiyet verir.

Yani özetle bu durum senin kafa yapınla alakalı. Herkes burada kendine göre cevaplar verebilir. Senin neyi sevip neyi sevmediğini, vaktini nasıl geçirmekten hoşlandığını bilemeyiz. Bu yüzden de kesin bir genelleme yapamayız.
  • klasik olucak ama ikiside berbat eğitimde hocalara idarecilere boyun eğmek zorundasın.haklı da olsan hak kavramını akıldan silmek zorunda kalıyorsun.aynı şey iş içinde geçerli işverenin altında ezilmek.en iyisi insanın tek tesellisi sevgiği okul ve iştir.
  • iş yaşamı sıkıcı zor birşey yok genellikle hep rutin şeyler kafayı çalıştırmaya gerek yok ayrıca parada kazanıyorsunuz ama yeterince sıkıcı ve zamanınızı yiyor. öğrencilik ise çoğunlukla eğlenceli ama ne paranız oluyor nede kafanızı yormadan durabiliyorsunuz. hep birşeyler öğrenmeye çalışıyorsunuz. şu anda stajyer olduğum için bu yorumu yapıyorum kendime göre bir yorum herkes farklı şeyler söyleyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdi U.

Okudum, okurken çalıştım ve şimdi sadece çalışıyorum. Cevabım çok net; iş yaşamı.

cevap budur
  • bence apple alır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.