Şimdi Ara

iş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çalıştığım işi hiç sevmiyorum yaş 34 taşeron çalışıyorum. Ne yapim işsizlikte malum ne önerirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belli bir meslegin varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: xnergy

Belli bir meslegin varmi

Hayır

• Yaparken keyif aldigin birsey varsa kendini gelistirip meslegin yap.

• Var ama meslek değil hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Var ama meslek değil hocam

Ne?

• Gece rüyalarımda sıkıntılı rüyalar görüyorum üzülüyorum işe giderken bi ayağım geri gidiyo fazla sürmez ama işsizliğide çok çektim. İki arada kalmak zor. Ama insanın sevmediği işi yapması çok zor be hocam ..

• Kendi işimi yapmak her hangi bişey olabilir

• Burada ne kadar maaş alıyorsun ?

Asgari ücret ise gir bir markete reyon görevlisi falan gibi rahat rahat çalış taşeron işten daha iyi olacağına eminim.
  • 1050 yemek bana ait kalıyor 750 anca

• burası türkiye modern köle sistemi....tipini düzeltip zengin karı bulmanı onerebilirim çevremde bu yolla baya şey elde eden oldu ciddiyim...(bekarsan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

burası türkiye modern köle sistemi....tipini düzeltip zengin karı bulmanı onerebilirim çevremde bu yolla baya şey elde eden oldu ciddiyim...(bekarsan)

Bekarım hocam ortalama bir tipim var elim yüzüm düzgündür. Ama kiloluyum ben o duruma pek inanmıyorum boşver ciddi öneriler olurda sevinirim..

• quote:

quote:

burası türkiye modern köle sistemi....tipini düzeltip zengin karı bulmanı onerebilirim çevremde bu yolla baya şey elde eden oldu ciddiyim...(bekarsan)

Bekarım hocam ortalama bir tipim var elim yüzüm düzgündür. Ama kiloluyum ben o duruma pek inanmıyorum boşver ciddi öneriler olurda sevinirim..

eee tutpda 90-60-90 bul demiyoz zaten valla işsizlik garibanlıktan bunalmış bir tanıdğım 38 yaşında evde kalmış zenginimsi bir hatun bulup evlendi hayatını kurtardı karı iş bile açtı valla tipi orta şeker...o maaşla hayat kurabilceğinimi sanıyon????? köle olarak doğup köle olarak ölücen bu moktan ülkede....o kazanca kız bile vermezler zaten 35 e gelmişsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Mayıs 2015; 20:06:46 >

• quote:

quote:

quote:

eee tutpda 90-60-90 bul demiyoz zaten valla işsizlik garibanlıktan bunalmış bir tanıdğım 38 yaşında evde kalmış zenginimsi bir hatun bulup evlendi hayatını kurtardı karı iş bile açtı valla tipi orta şeker...o maaşla hayat kurabilceğinimi sanıyon????? köle olarak doğup köle olarak ölücen bu moktan ülkede....o kazanca kız bile vermezler zaten 35 e gelmişsin..

Haklısın dostum bu maaşla bırak evlenmeyi yanından kıyısından dahi geçemem. Ama öyle zengin dullarda kollarını açmış beni beklemiyor. Senin bu söylediğin filmlerde oluyor be hocam. Kölelik konusunda haklısın resmen modern değil düpedüz köleyiz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.