Şimdi Ara

İŞ KURMA İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA.. ANKARA İVEDİK OSB DE ÖZEL Bİ ŞİRKETTE MUHASEBEDE ÇALIŞIYORUM.. BEN TİCARETE ATILMAK İSTİYORUM. UZUN ZAMANDIR DÜŞÜNÜYORUM AMA GÜZEL Bİ SEKTÖR BULAMADIM.. 15.000TL İLE BURALARDA NE GİBİ İŞLER YAPABİLİRİM ? RİCA EDİYORUM BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YAZSIN KONU CIVIMASIN

• asagı yukarı sendekı parayla bu aralar bı ıse gırıcem,
    Daha once bı franchıse fırmasını ısletmıstım uskudarda, fırmanın polıtıkaları uskudarda tutunamadı ıster ıstemez kapattım,
    suan yıne ıstanbulda guzel bos bır dukkan buldum, etrafında hıc bufe fastfood yok,
    sabah pogca borek,ogleden sonra doner kavurma sosıslı,
    aksam ustude kokarec mısır falan koymayı dusunuyorum, hemen onunde durak ve ısıklar falanda var.
    Becerebılırım dersen boyle bırsey onerırım ama devır alsan para yetmez, sıfır acsan sans lazım guzel bır yer bulmak ıcın.
    acele etme paranı carcur etme
  • hocam fikir güzel ama ben o tarz istemiyorum. mal alım satımı istiyorum. dediğin gibi devire çok isterler sıfırdan yapmak lazım.. inşallah tutar senin işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyilmaz0

hocam fikir güzel ama ben o tarz istemiyorum. mal alım satımı istiyorum. dediğin gibi devire çok isterler sıfırdan yapmak lazım.. inşallah tutar senin işte

tesekkur ederim
  • büyükbaş hayvan çiftligi işine girebilirsin bogulacaksan büyük denizde boğul
  • 5.000 tl şirket kurulum ofis filan desen 10.000 tlye git nohut , mercimek , ceviz , fasulye artık ne bulursan depola birkaç ay sonra az bi karla satarsın dikkat et boceklenme filan olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM BEN ELEKTRONİK ÜZERİNE BİŞEYLER OLSUN İSTİYORUM. FİRMALARA SATIŞ YAPMAK İSTİYORUM. UCUZA ALICAM ÜZERİNE BİRAZ KAR KOYUP BAŞKA FİRMALARA SATMAK İSTİYORUM.
  • HOCAM O KADAR PARA O ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİLMESİ SIKINTI O TARZ BİŞELER YAPICAK OLSAM BORSAYA GİRERİM VEYA ALTIN ALIRIM.. BEN UZUN SÜRELİ İŞİ OTURTUP ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM... SANAYİDE YÜZLERCE TİCARET YAPAN FİRMALAR VAR ONLARDAN BİRİDE BİZ OLABİLİRİZ...
  • ticarete borçla girmek çok sıkıntı.. o yüzden hazır parayla girip batma ihtimalini göz önünde bulundurarak olumsuz giden şartlara kendimizi hazırlayarak devam etmemiz lazım. ben elektronik üzerinde çalışmayı düşünüyorum. piyasaya tam olarak ayak uydurduktan sonra kendi imalatımı yapmak istiyorum. bakalım neler olucak.. tabi bende fikirlere açığım .. araştırmaya devam ediyorum
  • aslında bizim sana sormamız lazım ostim,ivedik de gördüğüm muhasebeciler müşavirlik alana kadar hep bu firmaların dosyalarını takip ediyorlardı ek gelir için. amaçları para biriktirip kendi şirketlerini açmaktı. o civardaki esnafla iş yapacaksanız işiniz zor.mal,hizmet almaya gelirken atmaca ödemeye geldi mi Allah'ın izniyle şu zaman ödeyeceğim.o zaman gelir biz de ödemeler cuma gidersin bir yerlere saklanır arabası dışarıda itin kendine yok dedirttirir. sen daha iyi biliyorsundur. bu civardaki elekçileri. para tahsil edemezsen sermayen de yok zora girersin. çoğu firma böyle alacağını alamayınca o da vereceğini vermiyor. ne yaparsanız yapın internete ve mümkünse yurt dışına satış yapmayı da deneyin.aklıma şu otobüslerin arkasında olan tvler arabalarda da yayılmaya başladı.oto teypleri,hoparlör filan da saklayabilirsin. benim ticarete ilgim kalmadı öyle tipler gördüm ki. bir araştır istersen.

• hocam dediğin doğru. ama bende çalışacağım firmaları iyi seçicem tabi.. bildiğim insanlarla ticaret yapıcam. ben sdece neyin üzerine yoğunlaşacağıma karar veremedim. büyük firmaların hepsi çekle ödemelerini yapıyolar. birine gelen çeki cirolayıp başka birine yolluyolar. vade uzun olunca çek geziyo. ben hangi alanda atılıcam ticarete onu düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.