Şimdi Ara

İş görüşmesine gidiyorum - şans dileyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Part-time yazılım geliştirici olarak bir firmaya başvurmuştum. Saolsun yazılım sorumlusu çok ilgilendi, bana bi proje verdiler 10 gün içinde yapıp getirecektim ve bugün doldu süre. Şimdi göstermeye gidiyorum, gerçi bitmedi ama olduğu kadarıyla artık. Teoride proje hazır ama iş kodlamaya gelince zaman yetmedi pek. Neyse evden çıkıyorum şimdi şans dileyin. Gelince güncellerim. Pek umudum yok açıkçası.

• bitiremediysen almazlar.

yine de bol şans
  • biz seni ararız
  • Hadi bakalım senin için hayırlısı neyse o olsun
  • hayırlısı olsun işe giremesende herşey bir tecrübe unutma bunu.
  • şans
  • diliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş görüşmem vardı gitmedim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mesaj bulunsun sonucu merak ediyorum..

Umarım dh işsizlik ortalamasını yükseltmezsin.

edit:harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner4141 -- 22 Ekim 2011; 5:45:57 >
  • çok umutsuz gitmiştim ama içeri girince daha projeme bakmadan direk benim odamı, çalışma masamı ve bilgisayarımı filan gösterdiler. dedim noluyoruz böbreği gazete sarıp direk vereyim filan.

sonra işte oturduk neler yapacağımızı, neler geliştireceğimizi filan anlattılar. çok samimi bir ortam var. zaten firma 4 arkadaşın ortak, liseden arkadaşlar bunlar. hepsi kendi dallarında baya sağlam yerdeler, yani artık kendi işimizi kuralım demişler yıllarca özel sektörde çalıştıktan sonra. bu arada bilgisayarlar daha yeni kurulmuş, o yüzden eclipse, android sdk yı filan indirmeye başladık. projeyi göstercem ya.
    yazılım sorumlusu ilk görüşmeden sonra hongkong a gitmişti. ordan bana hediye getirmiş. soldaki yeşil olandan. ufak bir şey ama düşünmesi yeter. :)
    http://www.itabletpcshop.com/image/cache/data/Android%20mini%20collectibles-3%20-500x500.jpg

neyse işte ne kadar ücret istediğimi filan sordular söyledim, beklentimin 300 lira fazlasını verdi. bir de full akbil
    bu arada bilgisayara kurulumlar filan tamamlandı. projeyi yükledim. ama cihazda açamadık. sonra az bir şey kodlarımı inceledi. kodları gördüm tamam dedi açılmasa da olur. :H
    sonra işte beşiktaşa gidecekti dedi gel seni de taksime bırakayım ordan evine gidersin. taksiyle bıraktı taksime ordan da metroya atladım eve geldim.

kısaca: çok umutsuz gittim ama sıkıntı olmadı. hatta bi ara gitmesem mi diye düşünmedim değil proje yarım kaldığından. ama dedim ulan ne olacak almazsa almaz sanki bir daha beni nerede görecekler. demek ki şansımızı değerlendirmek lazımmış.

hafta için 2.5 gün çalışacağım. aynı zamanda projeler serverda tutulduğundan istediğim zaman girip evden de devam edebilirim. esnek oldu baya yani. bir de tablet bilgisayar verdiler o iyi oldu baya telefonla sıkıntı çekiyordum şimdi kocaman ekran rahat rahat hallederim işlerimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 21 Ekim 2011; 19:39:22 >

• proje olarak ne istediler nasıl birşey yaptırdılar ?
  • Hayırlı olsun
  • saolun arkadaşlar. android tabletler için ebook reader yaptım, epub dosyalarını okuyabilen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 22 Ekim 2011; 0:13:12 >
  • benim sayemde iyi geçti çok dua etmiştim mubarek gun sana.Hayırlı olsun.İşin ras gitsin.
  • Hayırlı olsun hocam.Hangi üniversite ve bölümden mezundun ?(değilsen de soru geçerli )

Birde onları foruma üye yap, senin giflerin ile, yorumların ile kahkaha atsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

benim sayemde iyi geçti çok dua etmiştim mubarek gun sana.Hayırlı olsun.İşin ras gitsin.

allah razı olsun dostum.

@OnrbK saolsın. ytü bilgisayar ve öğretim teknolojileri 3. sınıftayım.

foruma üye yapsam 2. gün kapı dışarı ederler beni. ne ulan burası liseli kaynıyor diye.
  • hayırlı olsun. artık ilk maaşını aldığın zaman bizide düşünürsün heralde. o kadar dua ettik cuma cuma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

saolun arkadaşlar. android tabletler için ebook reader yaptım. epub dosyalarını okuyabilen.

tebrikler hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.