Şimdi Ara

İş Fikri - Kuru Temizleme Dükkanı Açmak - Ne Dersiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kurmak istiyorum. Kuru temizleme işi mantıklı geldi bana. Hem temiz iş.

Ne dersiniz?

Yürür mü acaba?

Çevrenizde deneyimleyenler oldu mu?

Nasıl başlanmalı?

Bayilik mi? Yoksa kendi ismimizle mi açmak daha mantıklı olur?

Farklı iş fikriniz varsa onu da dinlemek isterim.

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 23 Haziran 2020; 12:56:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba;

Açmak istediğiniz iş biraz maliyetli.. ekipmanları sıfır alırsanız ciddi para tutuyor benim tavsiyem devirli bir yer satın alın hiç olmazsa en dipten başlamazsınız ayağı alışan bir kitleyide satın almış olursunuz. ayrıca bilginiz tecrübeniz varmı bilmiyorum ama yanına terzi gibi bir hizmet daha verirseniz çok iyi para kazanabilirsiniz. bayilik veya isim hakkında bilgim yok.. Avm içindekiler iş yapıyor gibi duruyor zengin bir muhitte açarsanız avm içinde iyi para kazanırsınız. hemde mağazalarla anlaşma yapabilirsiniz
  • Rx3004 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Farklı dükkanlara baktım. Kiminde büyük makineler var kiminde ufak makineler. Farklı farklı aletler var.

Tecrübemiz sıfır. Ancak bir temizlemeciye girip bir süre çalışıp gözlem yapmayı düşündüm. Devren dükkanlar dediğiniz gibi daha mantıklı duruyor. Maliyet biraz daha düşmüş olur. Ama şöyle bir bakıyorsun sağlık veya bilmem ne nedeniyle devren satılık diyor. Güvenemiyorsun da. İş mi iyi değil de satıyorlar acaba diyorsun.

İkinci husus sağlık açısından ileride bir sorun yaratır mı acaba? Bunu da düşünüyorum. Simdilik araştırma içerisindeyim. Bakalım zaman ne gösterecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.