Şimdi Ara

İş + Emek = Para > Mutluluk. İş Tavsiyesi? 100.000 TL ( Beyin Fırtınası Yapma Zamanı )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet DH ailesi acil bir iş seçimi yapmam gerekiyor ve bu konuda sizlerin tavsiye, görüş, öneri ve birikimlerinizide harmanlayarak ortaya güzel bir mutlu son çıkarabiliriz.

Evet malum çalışmadan emek vermeden para kazanılmıyorken, parasızda mutluluk olmuyor.

Elimde bir birmiş bütçem var 100.000 tl.

Bu bütçe ile iş yapmak istiyorum, ev düşündüm arsa düşündüm altın düşündüm hisse senedi düşündüm... Derken sadece düşünebiliyoruz. Riskli.

Bu nedenle "Risk" siz helalinden birşey yapmak istiyorum

Siz olsanız ne iş yapardınız diyerek konuya başlıyorum?

Fikirler;
    - Turkcell, Vodafone veya Avea Ana Bayii
    - Şirket ( işlevi gizlidir. )
    - Ajans ( Reklam, Web, Grafiki, Matbaa )
    - Pizza tarzı bayiilik.
    - Alışveriş merkezi odaklı iş.
    - Araba alım satım
    - Emlak
    - 4 bayiliğe kadar farklı iş ( Bardak mısır tarzı, çiğköfte tarzı )

Çalışan Hedefi : minimum 4 maksimum 6

Hedef Yaş kitlesi : 15 - 50 ( Genel 21 - 34 )

Evet şimdi siz olsanız hangi işe yönelirdiniz? Neden? Nerede? Amaç?

Bana fikirlerinizi söyleyebileceğiniz kadarını söylerseniz harmanlar birşeyler düşünebiliriz.

Amaç bizden sonra bu konuyu göreceklere yardımcı olmaktır, batmazsam tabi..

Hadi bakalım beyin fırtınası yapalım.

• O paraya vodafone bayi açamazsınız. Önermemde zaten. Birkaç bayiniz olduktan sonra ve işi bildikten sonra kazanmaya başlıyorsunuz. Dükkanın işleyişi göründüğünden çok çok daha karmaşık.
  • Açık söylemek gerekirse bütçeyi yükseltebilirim fakat abartmanın anlamı yok çünkü bir yerden başlamak lazım diye düşünüyorum. İşleyiş bakımından kota, hat taşıma ve sistemi bildiğimi söyleyebilirim çünkü içinde bulundum lakin patron olmak daha farklı. Yani işin asıl işleyişini bilen kişi ve tüm yükü kaldıran kişidir. Benim için bu konularda ki öneri ve tecrubeler çok önemli.

Bu nedenle teşekkür ederim yorumun için öncelikle fakat kazanç nasıldır? Çünkü yarın belli görüşmeler yapılması için randevu alındı üst kademeden kişilerle diğer bir operatörle. Başka bana sayabileceğiniz olumlu olumsuz sebepler varmıdır?
  • Hepsini altina bas , altin bu ay yukselicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılda 2'den fazla araba alım-satım yasaklandı diye biliyorum.

Pizza Pizza bayiliği çok pahalı değildi diye hatırlıyorum ben.

Kafe / restoran da açabilirsin.

Kaliteli tavuk döner dükkanı açabilirsin güzel bir konsept ile.
  • En kârlı ve risksiz iş:
    Arsa Alım-Satım
  • Birahane aç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Yılda 2'den fazla araba alım-satım yasaklandı diye biliyorum.

Pizza Pizza bayiliği çok pahalı değildi diye hatırlıyorum ben.

Kafe / restoran da açabilirsin.

Kaliteli tavuk döner dükkanı açabilirsin güzel bir konsept ile.

yasaklanmadı hocam 2. arabadan sonrası vergiye tabi tutuldu.
  • bulunsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_zebani

Evet DH ailesi acil bir iş seçimi yapmam gerekiyor ve bu konuda sizlerin tavsiye, görüş, öneri ve birikimlerinizide harmanlayarak ortaya güzel bir mutlu son çıkarabiliriz.

Evet malum çalışmadan emek vermeden para kazanılmıyorken, parasızda mutluluk olmuyor.

Elimde bir birmiş bütçem var 100.000 tl.

Bu bütçe ile iş yapmak istiyorum, ev düşündüm arsa düşündüm altın düşündüm hisse senedi düşündüm... Derken sadece düşünebiliyoruz. Riskli.

Bu nedenle "Risk" siz helalinden birşey yapmak istiyorum

Siz olsanız ne iş yapardınız diyerek konuya başlıyorum?

Fikirler;
    - Turkcell, Vodafone veya Avea Ana Bayii
    - Şirket ( işlevi gizlidir. )
    - Ajans ( Reklam, Web, Grafiki, Matbaa )
    - Pizza tarzı bayiilik.
    - Alışveriş merkezi odaklı iş.
    - Araba alım satım
    - Emlak
    - 4 bayiliğe kadar farklı iş ( Bardak mısır tarzı, çiğköfte tarzı )

Çalışan Hedefi : minimum 4 maksimum 6

Hedef Yaş kitlesi : 15 - 50 ( Genel 21 - 34 )

Evet şimdi siz olsanız hangi işe yönelirdiniz? Neden? Nerede? Amaç?

Bana fikirlerinizi söyleyebileceğiniz kadarını söylerseniz harmanlar birşeyler düşünebiliriz.

Amaç bizden sonra bu konuyu göreceklere yardımcı olmaktır, batmazsam tabi..

Hadi bakalım beyin fırtınası yapalım.

basliktaki denklemin yanlis para mutluluktan buyuk olamaz mutlu olmak icin para istersin cunku:)

risksiz hicbir yatirim olamaz,sifir risk ile is kuramazsin para kazanamazsin.tavsiem minimum risk altinda en kotu senaryolari ve sanssizlik- basarisizlik durumlarini analiz et bunlari tani .hepsine karsi cozum yolun varsa kafanda,yeni isini buldun demektir basarilar dilerim:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence Arsa.Neden mi Arsa? çünkü güzel işlekli bir yer olursa al bi arsa ve satılıga cıkar.Mütayit gelip 10 dairelik bina yapacaksa %50 komisyon var bu demektir ki 10 dairenin 5 'i sana düşer ve bunun karşılında para almazsın tabi bu mütayitten mütayite degişebilir biri 3 daire önerebilir bide %50 önerebilir.Babam mütayit bu işlerden az çok anlıyorum

2---Borsa.Borsa takip et.

3.Bankaya koy..gelen faiz 800 900 1000 tl arası olur güzel kıyak bi iş bul o iştende 1200 filan alsan rhat sana 2000 tl maaş gelecektir...

bu dediklerimi iyi düşün cevab beklıyorum senden
  • kokoreçci demedi deme hocam çok manyak iş yapıyorlar kola su hepsinde kazancın %300den fazla ucuz krizden etkilenmez
  • pizza işini filan işin içinden çıkar...bence tabi ]] eger bayisi olabiliyosan burger king yapacaksın baskada caren yok pizza 2 gün iş yapar 3. günn vıızzz cat vıızzz cat sinek avlarsn
  • Dominos bayiilik alırsan 60binTL gibi para ödemen lazımmış.
  • Senin kendi mesleğin ne?
  • Dükkan , mağaza tarzı birşeyler daha mantıklı geliyor , diğerleri hep riskli yada çok fazla sermaya istiyor öyle 100 bin TL ye olucak işler değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan candan

Önerebileceğim bir şey yok ama sana akıl vereyim. Sakın ama sakın paranı piyasaya yatırma. SAKIN! batarsın! (Altın da dahil)

Hepsinden alıntı yapmak isterdim lakin yapamıyorum çok fazla mesaj var ve ilgi için çok teşekkür ederim

Kendi mesleğim sorusuna cevap vereyim önce;

Kendim mesleğim çeşitlidir gerçekten birçok meslekte bulundum sıralandırıyorum;

- Uzman satış temsilciliği ( Uzman dediysem şirketin verdiği gazdır )
    - Elektronik Ticaret İş yerimiz var ve 10 yıldan fazla oldu aktif halen fakat günü kurtarmakla yetiniliyor bu zamanda
    - Pizzacı açtık bir sürü rakip varken tek marka olduk iyide tutturduk ama ortak yüzünden kapadık zarar 40.000 TL
    - Ajans işinde bulundum halen devam ediyor o hep aktif olarak çalışacak alt elemanlar yürütecektir o işi.
    - Araba alım satım aktif olarak devam etmektedir, doğru yasa var ve bu yüzden 30.000 tl gibi rakamlarla ceza alan tanıdıklarımız cezalarını ödüyorlar dip not : itiraz hakları var.
    - Arsa alım - satım bina yaptırımı hakkında düşüncelerim var ( Değerlenmeli. ) Tabi 100.000 tl ye arsa olur mu bakmam lazım. Evvelinde arsalarımızı 200.000 gibi rakamlarla vermiştik İstanbul Bahçelievlerde.
    - Borsa sakat ama insan birazcık para yatırmasam mı demiyor değil. Borsada Türk Hava Yolları hisselerim var henüz zarar etmedim bölünmüştü 2 yıl kadar rahat oldu kârda şuan.
    - Dominos o kadar ucuz değil diye biliyorum açıkçası.
    - Burger king bizi iplemez çünkü daha yüksek miktar para talep ediyor
    - Kokoreç bayilikli olabilir aslında en azından 3-4 iş yeri açılır o parayla.
    - Banka o kadar faiz getirse keşke bildiğim 450 tl gibi veriyor
    - Denklemde biraz haklısın fakat sonuç yine aynı "Para şart.."
    - Bujiteri iş yeri 2 adet açılabilir onuda düşünüyorum.
    - Çinden mal getirip satmayı düşünüyorum küçümsenmemeli.
    - Çine tavuk bacağıda götürebilirim gitmişken
    - Dükkan mağaza açıkçası sıkıyor en azından ürüne bağlı olarak şahsen 10 yıldır gına geldi
    - Turkcell ve SuperOnline ile ilgili salı günü haber gelecek onu bekliyorum onay geldiği an şirket kurulumu işlemlerine başlamayı düşünüyorum zaten muhasebeci avukat arabalar hepsi hazır önceki işlerden

En son iddaa bayii düşündüm ama tekel karışınca işe gece gündüz insanın karışacak gibi duruyor. En güzeli akşam 7 - 9 arası işinin bitip insanın eve gelmesi. Şuan ki iş yerimiz gece 2 ye kadar çalışmaktadır konumu gereği ve zor o saatte.

Yeni önerilere açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Escobar -- 2 Eylül 2012; 15:52:32 >

• PS3 Cafe aç müdür işlek biyere
  • 100k tl varsa elinde. ben senin yerinde olsam rent a car işine girerim. filo indiriminden yararlanarak 4 tane ya da 3 tane artık kactane oluyosa reno symbol alıp günlük 100tl'e kirala bunları. hepsi günlük dışarda olsa 1 günde 400 lira para yapar, temiz iş.
  • bulunsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.