Şimdi Ara

İş Cep Uygulaması OPERATÖR, TELEFON PROBLEMLERİ ve ÇÖZÜMLERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
0
Favori
34.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia 6730 a yükleyemiyorum. 6220 classicle aynı özelliklerde ama cihazınız desteklemiyor diyor. yükleyebilen varmı?
  • Nokia 6700 classic var bende, işcep'in sms'i geliyor. Fakat telefonunuz işcep'i desteklemiyor diyor.

Yapabilen varmı?
  • Bugün cüzdanımı evde unutmuştum ve para çekmem gerekiyordu. Bu is cep uygulaması sayesinde bankamatikten kartsiz çok rahat para çektim :) harikaydi.
  • benimde kartlarim geldi internet bankacılığım açık fakat havale eft yaptirtmıyor işcep uygulamasını indirerek tam yetki kullanmamayı onaylamam gerekliymiş ama işçep uygulaması itunes store da yok hala:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: samura92000
    benimde kartlarim geldi internet bankacılığım açık fakat havale eft yaptirtmıyor işcep uygulamasını indirerek tam yetki kullanmamayı onaylamam gerekliymiş ama işçep uygulaması itunes store da yok hala:S

Artik var.

İsCep uygulamasi guncellendi ve AppStoreda yerini aldi.
  • Baglantinin da ucretsiz oldugu acikca belirtilmis.

http://img693.imageshack.us/i/imagevdy.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 14 Nisan 2010; 8:21:29 >
  • Şu iphoneu gördükçe insanın iphone alası geliyor yahu..
  • w900 ve w995 telefonlarıma sorunsuz bir şekilde yükledim. Hiçbirinde de sıkıntı çıkmadı. Gayet güzel kullanıyorum. Çok faydalı bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Şu iphoneu gördükçe insanın iphone alası geliyor yahu..

Kesinlikle tavsiye ederim. Telefon kullandığını anlıyorsun. Bilgisayarda yaptıgın herseyi yapabiliyorsun.

Ustelik muhtemelen onceden bu kadar para bu telefona verilir mi derdim. bana hediye geldi ve kullandıktan sonra kesnlikle diyorum ki; verilir
  • işcep e girmeye çalışıyorum. "TEKNİK BİR SEBEPLE İŞLEMİNİZİ GERÇEKLEŞTİREMİYORUZ. LÜTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ (IOE-3)" normalde kullanıyordum, bi kaç gündür bu hatayı alıyorum, hata bende mi acaba? nokia 6280
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkpt
    işcep e girmeye çalışıyorum. "TEKNİK BİR SEBEPLE İŞLEMİNİZİ GERÇEKLEŞTİREMİYORUZ. LÜTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ (IOE-3)" normalde kullanıyordum, bi kaç gündür bu hatayı alıyorum, hata bende mi acaba? nokia 6280

Telefonun 3G modunu kapatarak EDGE moduna geçip o sekilde deneyin. Hatta hataya aldanmayın, bir kez daha deneyin. Genelde 2. girişte giriyor hata vermeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

işcep e girmeye çalışıyorum. "TEKNİK BİR SEBEPLE İŞLEMİNİZİ GERÇEKLEŞTİREMİYORUZ. LÜTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ (IOE-3)" normalde kullanıyordum, bi kaç gündür bu hatayı alıyorum, hata bende mi acaba? nokia 6280

Telefonun 3G modunu kapatarak EDGE moduna geçip o sekilde deneyin. Hatta hataya aldanmayın, bir kez daha deneyin. Genelde 2. girişte giriyor hata vermeden.

ben de aynı hatayı neredeyse 1 haftadır alıyorum. geçen hafta turkcell hattımı vodafone a taşıdım. taşımadan önce turkcellde iken de aynı hata şimdi vodafone ile girerken yine aynı hata. telefonumda 3g yok. uygulama- bağlantı ayalarından her defasında kontrol ediyorum başka bi ayar mı var diye??

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaustun88

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

ben de aynı hatayı neredeyse 1 haftadır alıyorum. geçen hafta turkcell hattımı vodafone a taşıdım. taşımadan önce turkcellde iken de aynı hata şimdi vodafone ile girerken yine aynı hata. telefonumda 3g yok. uygulama- bağlantı ayalarından her defasında kontrol ediyorum başka bi ayar mı var diye??

Cep Anahtarı tekrardan etkinleştir öyle dene.

• olmuyor olmuyor kafayı yicem, IOE-3 ???
    6300 la deniyorum sorun yok,
    ne oldu bu telefona ya 1 yıldır sorunsuz giriyordum, turkcell nokia 6280.
  • quote:

olmuyor olmuyor kafayı yicem, IOE-3 ???
    6300 la deniyorum sorun yok,
    ne oldu bu telefona ya 1 yıldır sorunsuz giriyordum, turkcell nokia 6280.

Hata verince uygulamayı kapatmadan GERİ tuşuna basın ve tekrar deneyin. 2. denemede nedense giriyor.
  • internet ayarlarımı yapmadan önce ıoe-3 hatası alıyordum. şimdi ayarları yaptıktan sonra nok-404 hatası vermeye başladı. inat etti girmemek için :(
  • Problem yaşayan arkadaslar uygulamayı telefondan silip, yeniden yüklerlerse problem çözülüyor.
  • Unutmadan ekleyeyim ki; uygulamayı silip yeniden yukleyince cep anahtar aktivasyon işleminin tekrardan yapılması gerekiyor.
  • İşCep’i indirirken ve İşCep ile yapacağınız işlemler sırasında bağlantı ücretsizdir. Bu uygulama Avea, Turkcell ve Vodafone hat sahipleri için 31.12.2010 tarihine kadar geçerli olacaktır.
  • Şu iscep uygulamasına bayılıyorum. Artık oturdu galiba. Hiç problem çıkmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.