Şimdi Ara

İş Cep Uygulaması OPERATÖR, TELEFON PROBLEMLERİ ve ÇÖZÜMLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
34.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba iş cebi 480x800 cözünürlüklü bir pda ile kullanabilen varmı? Örnegin HTC Touch HD,Touch Pro2 veya Diamond2 ile kullanan varsa nasıl?
    Teşekkürlerimle.
  • internet şubesine girişte paroladan sonra iki adet şifre soruyor. biri sabit şifre diğeri tek kullanımlık şifre..

buradaki şifreyi sadece tek kullanımlık şifre yapabilir miyiz ? aklımda şifre tutmak istemiyorum.

garanti bankasında sadece tek kullanımlık şifreyle girilebiliyor o yüzden soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankys

internet şubesine girişte paroladan sonra iki adet şifre soruyor. biri sabit şifre diğeri tek kullanımlık şifre..

buradaki şifreyi sadece tek kullanımlık şifre yapabilir miyiz ? aklımda şifre tutmak istemiyorum.

garanti bankasında sadece tek kullanımlık şifreyle girilebiliyor o yüzden soruyorum.

Turkcell kullanıyorsan en iyisi mobil imza kullanmak... Kendi belirlediğin şifre ile giriş yaparsın...
  • arkadaşlar bende n95-8gb telefon var daha önce işcebi yükleyip kullanmama rağmen cep anahtar çıkınca güncelleme mesajı geldi ben de yükle dedim. Fakat verdiği hata telefonunuz işcebi desteklemiyor diyor. Ben de eski işcebi kaldırıp interaktiften yükleme için mesaj istedim. Gelen mesajı kurmaya başladığımda tekrar aynı hatayı veriyor.pozitron telefonunuz iş cebi desteklemiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: since

arkadaşlar bende n95-8gb telefon var daha önce işcebi yükleyip kullanmama rağmen cep anahtar çıkınca güncelleme mesajı geldi ben de yükle dedim. Fakat verdiği hata telefonunuz işcebi desteklemiyor diyor. Ben de eski işcebi kaldırıp interaktiften yükleme için mesaj istedim. Gelen mesajı kurmaya başladığımda tekrar aynı hatayı veriyor.pozitron telefonunuz iş cebi desteklemiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba?

ayni sorun bende de var, 6730'la iscep yukleyemiyorum. bu sorunu cozebilen var mi?
  • 3 gündür turkcell den cepanahtarı yükleyemiyorum. Telefon samsung d880. önceden yüklüydü ve rahatlıkla kullanabiliyordum. iptal ettirip sildim. Sonra baktımki talimatsız EFT yapamıyorum cepanahtarsız, tekrar yüklemeye karar verdim.

Başvuru yaptığımda telefonuma gelen linke tıkladığımda geçici bir hata ile karşılaşıldı lütfen daha sonra tekrar deneyin yazısı çıkıyor. 3gündür böyle. telefonumun ayarlarında sorun yok.

hatta farklı telefonlara takıp kartımı, ayarları yapıp, tekrar link istedim ama sonuç yine aynı ne etcem şaşırdım. çıldıracam. iş bankasıda saçma saçma tavsiyeler veriyor. yok ayarlarınızda sorun olabilirmiş felan. hepsi çalışır durumda diyorum. kem küm.

varmı benim gibi sorun yaşayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYRoLeX

3 gündür turkcell den cepanahtarı yükleyemiyorum. Telefon samsung d880. önceden yüklüydü ve rahatlıkla kullanabiliyordum. iptal ettirip sildim. Sonra baktımki talimatsız EFT yapamıyorum cepanahtarsız, tekrar yüklemeye karar verdim.

Başvuru yaptığımda telefonuma gelen linke tıkladığımda geçici bir hata ile karşılaşıldı lütfen daha sonra tekrar deneyin yazısı çıkıyor. 3gündür böyle. telefonumun ayarlarında sorun yok.

hatta farklı telefonlara takıp kartımı, ayarları yapıp, tekrar link istedim ama sonuç yine aynı ne etcem şaşırdım. çıldıracam. iş bankasıda saçma saçma tavsiyeler veriyor. yok ayarlarınızda sorun olabilirmiş felan. hepsi çalışır durumda diyorum. kem küm.

varmı benim gibi sorun yaşayan

nalet olsun,aynı sorun bende de var,
    sms ile link geliyor,tıklıyorum ama bir türlü bağlanıp ta nalet programı indiremiyorum,
    eft gönderme hayal oldu

• geçici bir sorun oluştu hatasımı veriyor?
  • aynen öyle,
    bir türlü geçmedi bu sorun
  • İş bank cep anahtar uygulamasını ,
    VODAFONE hattıma iş bank tan gelen sms içerisinde ki adrese tıklayıp açıyorum ancak beyaz bir sayfa çıkıyor geçici bir sorun oluştu diyor geçer dedim ancak 2 gündür yükleyemedim .
    wap ayarlarım vs mi hatalı diye düşündüm ancak vodafone.com.tr den ayarlarıda alamadım . Telefon modelini vs seçiyorum ayarlar gelmiyor hata mesajı veriyor vodafonun sayfasında
    ancak ayarlarım doğru olması gerek başka sitelerde sorun yaşamıyorum .
    5800 kullanıp ta cep anahtar uygulamasını kullanan var ise yardımcı olursa sevinirim . bu uygulamaya ihtiyacım var yarın havale işlemleri yapacaktım ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 17 Ocak 2010; 22:49:53 >
  • benimki avea hat,
    bu sanırım işbankasından kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dazed

İş bank cep anahtar uygulamasını ,
    VODAFONE hattıma iş bank tan gelen sms içerisinde ki adrese tıklayıp açıyorum ancak beyaz bir sayfa çıkıyor geçici bir sorun oluştu diyor geçer dedim ancak 2 gündür yükleyemedim .
    wap ayarlarım vs mi hatalı diye düşündüm ancak vodafone.com.tr den ayarlarıda alamadım . Telefon modelini vs seçiyorum ayarlar gelmiyor hata mesajı veriyor vodafonun sayfasında
    5800 kullanıp ta cep anahtar uygulamasını kullanan var ise yardımcı olursa sevinirim . bu uygulamaya ihtiyacım var yarın havale işlemleri yapacaktım ....

nasıl bir iş bu anlamadım havale işimiz yalan olacak ...
    müşteri hizmetlerinde destek alıyorum hep aynı şeyleri söyleyip başlarından atmaya çalışıyorlar yada birşey bilmiyorlar ...
    Yok bağlantı ayarlarınız ayarlı değil vs diyip duruyorlar diğer sayfaları açıyorum sorun yok ancak lanet uygulama yüklenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 17 Ocak 2010; 22:52:31 >

• bildiğim ve yeni geliştirdiğim tüm küfürleri sayıyorum kendilerine hak ediyorlar,
    amaç heralde müşterileri şubeye çekmek,havadan eft parası kazanmak varken,
    maaş kartı olmasaydı çoktan iptal etmiştim.
  • quote:

quote:

İş bank cep anahtar uygulamasını ,

nasıl bir iş bu anlamadım havale işimiz yalan olacak ...
    müşteri hizmetlerinde destek alıyorum hep aynı şeyleri söyleyip başlarından atmaya çalışıyorlar yada birşey bilmiyorlar ...
    Yok bağlantı ayarlarınız ayarlı değil vs diyip duruyorlar diğer sayfaları açıyorum sorun yok ancak lanet uygulama yüklenmiyor

hocam kayıtlı cebim turkcell. gelen linki telefona kopyaladım. sim değiştirip avea ve vodafondanda denedim (gerekli ayarları yaparak) yine aynı hata. Telefonu değiştirdim yine aynı hata. ödeme bekleyen arkadaşlar var. Bide şırnakta öğrtmenim düşünsene ilçede işbank atmsi bile yok. maaş işbanka yatıyor.

• bak hatta biraz önce yapıkredinin şifrematik ini bilerek iptal ettirdim sonrada rahatlıkla tekrar yükledim çatır çatır çalışıyor.
  • arkadaşlarımda ve akrabalarımda internet bankacığı kullananların hepsi garantiyi kullanıyor / cebe havaleyi
    başka telefondanda yüklemeyi denedim yine aynı hatayı veriyor .
  • sonunda birinde buldum iş cep yüklü telefon
    başkasınn teliindeki yüklü cep anahtarı hattımı takıp kullanabilir miyim ?
  • ?
  • bu sabah el alışkanlığı olmuş ya yine önceden gelen mesaja cepanahtarı yüklemek için tıkladım,
    o da ne bağlandı ve program yüklendi,
    aktivasyonu da yaptım,
    şimdi girişte vs sms gelmiyor cepten şifre üretip giriyorum,eft hesabını da ekledim,oh be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 19 Ocak 2010; 20:26:52 >
  • Ben de 5800 a yükleyemedim öznitelikler eksik diye hata alıyorum yüklemiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.