Hergün cehennem ateşinde yanıyormuş gibi hissediyorum. Ne var sevdiğim işi yapabilseydim. |
İş Bulmak Neden Bu Kadar Zor Allah'ım

-
-
data center mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldadata center mi ?
data center neresi hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldadata center mi ?
Hocam öğretmenlik mesleği
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4A681DC35Hocam öğretmenlik mesleği
Alıntıları Gösterdata center kurmak istediginizi düşünmüştüm hocam veri barındırma merkezi yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldadata center kurmak istediginizi düşünmüştüm hocam veri barındırma merkezi yani
Alıntıları Gösteryok hocam o kadar zengin değilim, öğretmen olsam kurtarıyorum, ötesinde gözüm yok. Bir de Asya turu yapma hayalim var tabii, bir piyano bir de kaliteli pc hayalim var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4A681DC35yok hocam o kadar zengin değilim, öğretmen olsam kurtarıyorum, ötesinde gözüm yok. Bir de Asya turu yapma hayalim var tabii, bir piyano bir de kaliteli pc hayalim var.
Alıntıları Gösterkaliteli pc şuan 50 bin tl civarı malesef
-
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yoldakaliteli pc şuan 50 bin tl civarı malesef
Alıntıları GösterHocam ben 15-20bin bandında all in one ya da kasa düşünmüştüm. Kaliteden kastım buydu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4A681DC35Hocam ben 15-20bin bandında all in one ya da kasa düşünmüştüm. Kaliteden kastım buydu
Alıntıları Gösterkaliteli ekran kartı desen sade rtx 3090 30 bin filan
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X