Şimdi Ara

İş Bulmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene sınava hazırlanıyorum da mayıs başı gibi iş aramaya başlamayı düşünüyorum. Part time , full time nasıl olursa artık. Hem daha liseliler haziran ortasında falan işlere dağılıyor onların kapacağı işleri ben kaparım diye mayıs başı düşündüm. Şimdi nerelere başvursam şansım çoktur? Aklımda kafe , restoran, otel , avm bu tip yerler var. Özellikle AVM'de part-time iş bulurum sanırım ama direk tek tek dükkan dükkan dolaşıp " kolay gelsin eleman lazım mı ? " mı demeliyim? Veya tecrübeli arkadaşlar taktik verirse sevinirim. Teşekkür ederim , iyi akşamlar.

• Aslında aklımda burger king , mc donalds falan filan da vardı ama oralar köpek gibi çalıştırıyormuş ve 10-11 saat civarıymış. E o kadar çalışırsam sınava son 1.5 ayda bütün formum düşmesin diye daha çok part time yani 7-8 saat çalıştırıp 40-50 ateşleyen bir yer arıyorum.
  • Fastfood a bulaşma eleman arıyor musunuz diye değil direkt kasaya git ve cv doldurmak istiyorum de ve ktn lcw de facto gibi yerler part time için uygun olabilir ve yanında muhakkak vesikalık götür olmazsa cvyi ciddiye almayıp çöpe atarlar direkt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

Fastfood a bulaşma eleman arıyor musunuz diye değil direkt kasaya git ve cv doldurmak istiyorum de ve ktn lcw de facto gibi yerler part time için uygun olabilir ve yanında muhakkak vesikalık götür olmazsa cvyi ciddiye almayıp çöpe atarlar direkt
    Ha eyvallah hocam vesikalık olayını bilmiyordum cidden. Doğru diyorsun. Bir de hocam mağazadan mağazaya değişir mi? Yani Koton'un A şubesinde eleman lazım değilken B şubesinde lazım olabilir mi?
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Tabi ki eğer cv formu verirlerse orda büyük ihtimal çalışmak istediğin mağazayı sorarlar yazarsın ama genelde nerede açık varsa oraya alırlar.

• günde 50 tl alsan ayda 1500 eder . Sınavdan başarılı olursan o 1500 tl yi çok kısa sürelerde kazanabilirsin.

Zorunda değilsen çalışma , sınavına çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

Tabi ki eğer cv formu verirlerse orda büyük ihtimal çalışmak istediğin mağazayı sorarlar yazarsın ama genelde nerede açık varsa oraya alırlar.
    Eyvallah hocam sağ olasın. Teşekkür ederim.

@Umutcan_34
    Hocam planlarıma göre part-time bulursam günde yine 7-8 saat çalışabiliyorum. Planıma göre marttan sonra sadece soru çözümüm kalıyor yani konularım bitmiş oluyor. O yüzden çok fazla düşeceğimi sanmıyorum. Ve zorundayım aslında. :D. Sağ olasın hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni İş Bulmam Lazım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en kolay bulacğaın yerler fast food zincileri,mağazalar,çağrı merkezleri
    sana mutlaka birşeyler katar ileriki iş yaşantın için insan tanıma,iş yönetme,sorun çözümü bir çok konuda ince bir fikir verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

en kolay bulacğaın yerler fast food zincileri,mağazalar,çağrı merkezleri
    sana mutlaka birşeyler katar ileriki iş yaşantın için insan tanıma,iş yönetme,sorun çözümü bir çok konuda ince bir fikir verir.
    Hocam fast-food tipi yerler çok çalıştırıyor ve çok fazla mobing oluyormuş araştırdığıma göre. O yüzden soğuk bakıyorum. Çağrı merkezinde de sabahtan akşama kadar otur otur insan kafayı yer. Kıyafet mağazası , restoran , kafe falan tipi bir yer olsa çok iyi olacak bir bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Hocam fast-food tipi yerler çok çalıştırıyor ve çok fazla mobing oluyormuş araştırdığıma göre. O yüzden soğuk bakıyorum. Çağrı merkezinde de sabahtan akşama kadar otur otur insan kafayı yer. Kıyafet mağazası , restoran , kafe falan tipi bir yer olsa çok iyi olacak bir bakayım.

Alıntıları Göster
    ömrünü geçirmeyeceksin zaten kaç çalışacaksın ki? kimse iş beğenmiyor zaten hocam :))
    part-time seçeneği çok yok, mağazanında ayrı dertleri var
    koli aç,reyon diz,ürün katla vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

ömrünü geçirmeyeceksin zaten kaç çalışacaksın ki? kimse iş beğenmiyor zaten hocam :))
    part-time seçeneği çok yok, mağazanında ayrı dertleri var
    koli aç,reyon diz,ürün katla vs.

Alıntıları Göster
    Hocam 4 ay falan yaşadığım şehirde çalışırım sonra okul başlayınca duruma göre gittiğim yerde bir iş bulursam çalışırım. Öyle hocam sen de haklısın aslında.
    Bakayım hocam ya gidip tek tek sorucam mecbur.

• Konuyu hort yapacağım ama bir sorum var.

İşsiz kalmaktan sıkıldım iyice. İş arama siteleri de dönüş yapmıyor. İş arama siteleri kullanmadan en hızlı nasıl iş bulabilirim? Neresi olur? Her türlü işi kabul edeceğim artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Konuyu hort yapacağım ama bir sorum var.

İşsiz kalmaktan sıkıldım iyice. İş arama siteleri de dönüş yapmıyor. İş arama siteleri kullanmadan en hızlı nasıl iş bulabilirim? Neresi olur? Her türlü işi kabul edeceğim artık...
    O sitelerin alayı yalan. Bakıyorsun her yer iş kaynıyor. Başvuruyorsun dönen yok. Şu sıralar en kolay işe alan yer A101 depoları. Başvuran başlıyor bizim burada. Ama zormudur kolaymıdır bilemiyorum.
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    Şuan E ticaret siteleri çok fazla personel alıyor, marketler aynı şekilde buralara başvurabilirsin bulunuduğun şehirdeki Avm cadde mağazalarına sorabilirsin CV ni bırakabilirsin inşallah en yakın zamanda iş bulabilirsiniz sizde bende iş arıyorum.
  • Ulan konuyu okuyunca flashback yaşadım. Gidip iş aramıştım nisan gibi , ilk gün bir kafede iş bulmuştum günlük 50 tl. Sabah 10 akşam 9-10. Gitmedim işe falan. Çalışma şartları iyi olan yerlerde de paso tecrübe falan istediler. Sonradan 2-3 arkadaşla konuştum da " olm öyle bulamazsın zaten araya tanıdık sok " dediler. Harbiden bütün olay torpilde bitiyor beyler. Gidin bir şekilde torpil kovalayın öyle girin işe. Yoksa 12-13 saat 40-50 TL'ye köpek gibi çalıştırırlar.

Bu yaz da iş aramayı düşünüyorum ama bir yandan da bir bilişim şirketine beleşe girip tecrübe kazanmak var kafamda. Bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Ulan konuyu okuyunca flashback yaşadım. Gidip iş aramıştım nisan gibi , ilk gün bir kafede iş bulmuştum günlük 50 tl. Sabah 10 akşam 9-10. Gitmedim işe falan. Çalışma şartları iyi olan yerlerde de paso tecrübe falan istediler. Sonradan 2-3 arkadaşla konuştum da " olm öyle bulamazsın zaten araya tanıdık sok " dediler. Harbiden bütün olay torpilde bitiyor beyler. Gidin bir şekilde torpil kovalayın öyle girin işe. Yoksa 12-13 saat 40-50 TL'ye köpek gibi çalıştırırlar.

Bu yaz da iş aramayı düşünüyorum ama bir yandan da bir bilişim şirketine beleşe girip tecrübe kazanmak var kafamda. Bakalım.
    Bence gidip kendini bedavaya kullandırtma. Onların öğreteceği şeyi sen online eğitimle de öğrenirsin. 2 videoyu birleştiremeyen ben bile onu bunu izleyerek After Effects uzmanı oldum neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Bence gidip kendini bedavaya kullandırtma. Onların öğreteceği şeyi sen online eğitimle de öğrenirsin. 2 videoyu birleştiremeyen ben bile onu bunu izleyerek After Effects uzmanı oldum neredeyse.

Alıntıları Göster
    Yok hocam haklısınız fakat tecrübeden kastım işler bir ortamda nasıl dönüyor. Hani toplantılar , projeler falan nasıl ilerliyor , müşterilerle etkileşim nasıl i bir projenin başlama - gelişme - bitiş gibi olayları nasıl oluyor falan. Yoksa haklısınız internette kaynak bol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.