Şimdi Ara

İş buldum ama bir tek babam sevinmedi. (18+) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aklınla karar verebilecek yaştasın. Babanın gönlünü almaya çalış. Çalışmak istiyorsanda yoluna devam et derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 27 Kasım 2010; 19:04:23 >
  • Türk erkeklerinde (aile reislerinde), evde yapılandan haberdar edilme/edilmeme kompleksi vardır. Yaşının başının ilerlemesiyle tamamen ters orantılı olup, hiç ummadığın tepkiler alabilirsin babadan. Çünkü o hala evin reisidir, onun bilgisi haricinde kimse karar veremez. Normal şartlarda iş aradığın evreyi onunla paylaşıp, gelişmelerden arada bir haberdar etseydin böyle olmazdı diye düşünüyorum. Yaşım 24, babamla bu türden sorunları bir çok kez yaşadım, huyunu suyunu bilmeme rağmen hala yaşıyorum.
  • boşver babanı,
  • E dişiysen babana danışman gerekirdi tabiki...
  • Ne güzel mesleğinle ilgili iş bulmuşsun.. Babanın amacı ney anlamadım. tamam haber vermeni istemiştir ancak bunda kırılacak, üzülecek bir durum yok bence. Sen gidipte barlarda, kafelerde, restorantlarda çalışmıyorsun ki, çiçek gibi işin var ne güzel.. Babanın seninle daha çok gurur duyması gerekirken niye darılmış anlamak güç. Baban, 'erkeklerin içinde...' falan demiş biraz paranoyak galiba ama artık aşmak lazım bunları. İşini yapıyorsun sonuçta. Babanın yatığı yanlıştır demiyorum tabiki babaya danışmak iyi birşeydir ancak darılması, konuşmaması yersiz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.