Şimdi Ara

İş buldum ama..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (9 Mobil) - 4 Masaüstü9 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 haftadır işsizim. evde oturmaktan kafayı yemek üzereyim. bir iş buldum. koçtaşın deposunda depo elemanı olarak. daha önce 2 ay depo elemanı olarak çalışmıştım. biraz biliyorum yani işi.

850 lira maaş veriyorlar. SERVİS YOK. yemek var. sigorta var. 135 liralık da koçtaş içinde harcayabileceğim çek veriyorlar. sabah 8 akşam 5 çalışma saatleri.

yalnız evimiz oraya çok uzak. 2 dolmuş yapmam gerekiyor. sabah 6 da dolmuşa binmem lazım yoksa yetişemem..

Günlük 8 liradan yol hesapladıgımda 100-150 lira yola gitcek. Sigara aylık 200 lira. kuş kadar para kalcak. eski çalıştığım yerde herşeyi düştüğümde bana temiz 850 lira para kalıyordu

çok kararsızım. gidip başlasam mı yoksa evde oturmaya devammı etsem. yorumlarınızı bekliyorum

• Şu sömürüye bak ! Resmen insanları modern köle haline getirdiler. Ne zaman insan sömürüye bir dur der işte o zaman insanlık düzlüğe çıkar. Senin bileceğin ama bence bu kadar kendini sömürtme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • snoop haklı.bundan kat kat güzel işler bulursun uğraşsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoopnweed

Şu sömürüye bak ! Resmen insanları modern köle haline getirdiler. Ne zaman insan sömürüye bir dur der işte o zaman insanlık düzlüğe çıkar. Senin bileceğin ama bence bu kadar kendini sömürtme.

İnsanı sömüren yine insanın bitmek tükenmek bilmeyen arzularından ötürü oluşuyor. O sömürünün son bulması imkansıza yakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın gidip görüşeceğim yapabileceğim başka bişey yok 5 parasızım
  • sigarayi birak bu dunya cile adamim isyan etme ve sus acilari vucudunda hisset

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sigarayı bırakmanı tavsiye ederim bende yukarıdaki arkadaş gibi. Sigaraya verilen paraya acımam bırakırsan +200 lira cebine kaldı demektir. Evde boş boş oturacağına çalış diyorum. Eski çalıştığın yer iyiyse keşke bırakmasaydın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence ilgilenme bu işle.AVM'lerde ki giyim mağazaları oluyo defacto,boyner vb.. her zaman yeni eleman alıyolar genellikle insanlar geçici olarak böyle işlerde çalışıyo sezonluk veya ünv. öğrencisiyken paraya ihtiyacı oluyo vb.. fazla kalıcı insan olmadığından ilerlemen daha çabuk olur.
  • Bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez.
    Başarılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 11 Nisan 2014; 10:19:44 >
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bugün gittim görüştüm. Servisi olmadığı için sıcak bakamadığımı belirttim. Migrosun deposuna sokmaya çalısacak beni o tanıdık adam.. Bugün haber bekliyorum gidip görüşebilirimde.Migrosunda şartları aynı sadece servisi var fark olarak okadar. Migros olmassa koçtaşı düşüncem birkez daha. Dükkanımızı kapattık maddi açıdan zor durumdayız.Evde 4 kişiyiz. Mecburen çalışmam gerek. Evde oturdukca deliriyorum. İş bulamıyorum. İyi kötü 300 400 lira geçer elime. Yapacak başka birşey yok
  • Sigarayı bırak, yoksa olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

3 haftadır işsizim. evde oturmaktan kafayı yemek üzereyim. bir iş buldum. koçtaşın deposunda depo elemanı olarak. daha önce 2 ay depo elemanı olarak çalışmıştım. biraz biliyorum yani işi.

850 lira maaş veriyorlar. SERVİS YOK. yemek var. sigorta var. 135 liralık da koçtaş içinde harcayabileceğim çek veriyorlar. sabah 8 akşam 5 çalışma saatleri.

yalnız evimiz oraya çok uzak. 2 dolmuş yapmam gerekiyor. sabah 6 da dolmuşa binmem lazım yoksa yetişemem..

Günlük 8 liradan yol hesapladıgımda 100-150 lira yola gitcek. Sigara aylık 200 lira. kuş kadar para kalcak. eski çalıştığım yerde herşeyi düştüğümde bana temiz 850 lira para kalıyordu

çok kararsızım. gidip başlasam mı yoksa evde oturmaya devammı etsem. yorumlarınızı bekliyorum

Sana tavsiyem mağazacılık sektörüne girmen yapabilirmisin bilmiyorum ama yapman gerek çok basit kılığına kıyafetine dikkat ediceksin hergün ve kibar olucaksın ve mac,watsons,zara,pull&bear gibi markalara başvuru yap 1500tl üzeri maaş+ prim diyim gerisini sen düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

3 haftadır işsizim. evde oturmaktan kafayı yemek üzereyim. bir iş buldum. koçtaşın deposunda depo elemanı olarak. daha önce 2 ay depo elemanı olarak çalışmıştım. biraz biliyorum yani işi.

hocam aylık 135 liramı harcama çeki mesela 10 ay çalışıp bitiktirip güzel bişey alabiliyozmu bende ekim ayında başlamayı düşünüyorumda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.