Şimdi Ara

İŞ BANKASINDAN 20 TL MAXİPUAN (MEZUN OLAN İŞTE ÜNİVERSİTELİ KART SAHİPLERİNE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
4
Favori
1.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş Bankası mezun olduktan sonra da yanınızda!

Başlangıç Tarihi 27.03.2014
    Bitiş Tarihi 30.06.2015

Türkiye İş Bankası olarak “İş’te Üniversiteli Bankacılık Hizmet Paketi” ile öğrencilik hayatınızda ihtiyaç duyduğunuz her alanda yanınızda olmaya gayret ettik; mezun olduktan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz…

“İş’te Üniversiteli” mezunları 30 Haziran 2015 tarihine kadar, MEZUN boşluk kartının son 6 hanesini yazıp 4402'ye sms göndererek İş Bankası’ndan mezuniyet hediyesi olarak 20TL MaxiPuan kazanıyor!

Detaylar:

• Mezuniyet hediyesi olarak MaxiPuan uygulaması 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecektir.
    • Mezuniyet hediyesinden mesaj gönderilen tarih dikkate alınarak, son 1 yıl içerisinde üniversiteden mezun olan ve en az 1 yıldır kullanıma açık olan Bankamızın İş’te Üniversiteli kredi kartı sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir.
    • Müşterilerimizin sadece Bankamız veri tabanında kayıtlı cep telefonundan SMS göndermesi gerekmektedir. (Bankamız veri tabanında kayıtlı cep telefonu numarası bilgisi ATM’lerimizden, sadece cep-anahtar, i-anahtar, mobil imza kullanıcıları tarafından İnternet Şubemizden veya Şubelerimizden güncellenebilmektedir.)
    • Söz konusu uygulama yalnızca İş’te Üniversiteli asıl kredi kartı sahibi müşterilerimize yönelik olup, ek kartlar uygulama kapsamı dışındadır.
    • Mezuniyet hediyesinden yalnızca 1 kez faydalanılabilecektir.
    • Mezuniyet tarihine 1 aydan kısa bir süre kalan müşterilerin talepleri Bankamızda kayıtlı mezuniyet tarihinde değerlendirilecek ve gerekli koşulları taşıması durumunda mezuniyet hediyesi MaxiPuan kredi kartına yüklenecektir. Mezun müşterilerin ise sms gönderilen haftayı takip eden hafta MaxiPuan yüklemesi gerçekleştirilecektir.
    • Mezuniyet tarihine 1 aydan uzun bir süre olan müşterilerin başvuru talepleri alınmayacaktır.
    • 4402’ye gönderilen SMS’ler her operatörün kendi tarifesi üzerinden standart SMS ücreti ile ücretlendirilecektir.

İŞ BANKASINDAN 20 TL MAXİPUAN (MEZUN OLAN İŞTE ÜNİVERSİTELİ KART SAHİPLERİNE)

• Puana kanmayın kart aidatı kitleyecekler 50tl. Benim vsrdı mezun olunca normal Maximum kart yolladılar, 50tl kart aidatı almışlar aradım anında iade ettiler. İade etmeseler ben size öğrenci kartı için imza attım o da 2009da ücretsizdi, ben ücretli kart için onay vermedim deyip çemkirecektim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana zaten 45 lira aidat kitlemişlerdi, şikayet edip geri aldım bu ay. mesajı atıp puana da çökelim bari
  • mezunları belirlemedeki bi yem heralde bu o zaman
  • mayıs sonunda mesaj atalım o zaman
  • benden de 50tl kesmıslerdı mezun olmadan bır ay once dur ben yarın onu hakem heyetıne vereyım :) + puanı da alayımda görsunler ;)
  • yem atmışlar arkadaşlar.. Geçen sene de aynı şeyi yapmışlardı..

Puanı gönderiyolar, ardından yeni kart gönderip artık öğrenci olmadığın için yeni kart gönderiyolar, ardından da haliyle kart kullanım ücreti almaya balıyolar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müşterisiydim İş Bankasının. Euro hesabı vardı, hesapta da 10 küsur euro. Tam geçen yaz mezun oldum, 10 küsur euroyu hesap işletim ücreti diye kesmişler :) Ben 1 ay sonra farkına vardım, geçmişe yönelik öğrenci belgesi alıp zor kurtardım parayı. Ben de hesabı,kartı kapattım aralıkta bi daha kesmesinler diye, haziranla aralıkta kesiyorlarmış hesap işletim ücretlerini. Şunu da alsaydim iyi olurmuş.
    Dikkat edin ücret hesap işletim ücreti kitlemesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 lira yansımış bu sene sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

bana zaten 45 lira aidat kitlemişlerdi, şikayet edip geri aldım bu ay. mesajı atıp puana da çökelim bari

Hocam benden de aldılar 45tl. Nasıl geri aldınız?

• zaten işte üniversiteli karttan her yıl 20 tl kestiler geride vermediler bir daha geçmem önünden bile bu bankanın
  • sebtom kullanıcısına yanıt
    5 yıldır kullanıyorum, son 2 yıldır 20 lira kesiyorlardı öğrenci belgesiyle geri alıyordum dilekçe falan, bu yıl mezun oldum, tam kartı alışımın 5. yıl dönümünde de baktım öğrenci kartı limitini 5750 yapmışlar, hayırdır inşallah demeye kalmadı ki 45 lirayı gömmüşler. şikayetvar'a yazdım, yarım saat olmadı ki mail geldi bu yıla özel iade ettik falan. seneye de seneye özel geri alırız artık
  • Mezun olduktan sonra sikayet ettim iade olmadi. Direk iptal ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: 9008

Puana kanmayın kart aidatı kitleyecekler 50tl. Benim vsrdı mezun olunca normal Maximum kart yolladılar, 50tl kart aidatı almışlar aradım anında iade ettiler. İade etmeseler ben size öğrenci kartı için imza attım o da 2009da ücretsizdi, ben ücretli kart için onay vermedim deyip çemkirecektim.

aynen hocam

• Güzel yem atmışlar. Her sene geri alıyorum da bu sefer bu şekilde maceraya giremem.
  • 2008 den bu yana işte üniersiteli kredi kartım hala kullanıyorum üniversiteliden normal kredi kartına çevrilmedi :) aidat yok,
    20 tl kazanıp 50 tl sildirmek için ugraşamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk_

2008 den bu yana işte üniersiteli kredi kartım hala kullanıyorum üniversiteliden normal kredi kartına çevrilmedi :) aidat yok,
    20 tl kazanıp 50 tl sildirmek için ugraşamam

20 lira yansıtıyorlar yanlışın var
  • 5 yıl oldu mezun olalı mesaj atsam kabul olur mu 1 sene demiş olsa da nerden anlıycak,zaten 45 lira aidat gelmiş hakem heyetinden alırım daha fazla aidat gelse de
  • Müşteri hizmetlerini arayın Anında geri ödeme yapıyor aidatı

• quote:

Orijinalden alıntı: avenged

zaten işte üniversiteli karttan her yıl 20 tl kestiler geride vermediler bir daha geçmem önünden bile bu bankanın

Kartı açtığınız bankaya öğrenci kartınız ile gidin geri alırsınız tüm kesilen paralarınızı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.