Şimdi Ara

İş bankası onay kodu gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün İş Bankasından hesap açtırdım kart 1 hafta içinde eve gönderilecekmiş .

Eve geldiğimde telefonuma mesaj gelmiş şifre oluşturun diye bende indirdim işcebi girdim müşteri no felan onay kodu istiyor ama o onay kodu tekrar tekrar denememe rağmen gelmedi ben müşteri hizmetlerini aradım kart elinize ulaştığında arayın oluşturalım vs. dedi.

İnternette araştırdım biraz herkes bu konudan müzdarip hattım Vodafone daha 1 hafta oldu Turkcell'den geçiş yaptım bundan kaynaklanabilir mi ?

teşekkür ederim , iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de geçen ona benzer bir şey oldu meğerse şubede hesabı açtırırken herif benim numarayı yanlış kaydetmiş 1 hanesi farklı çıkmış. Şifreyi bunlar hep o yanlış numaraya gönderiyorlarmış bende diyordum bana niye gelmiyor işte gittim şubeye numaramı güncelledim düzeldi hemen.

Orijinalden alıntı: Captain Gerrard

Bende de geçen ona benzer bir şey oldu meğerse şubede hesabı açtırırken herif benim numarayı yanlış kaydetmiş 1 hanesi farklı çıkmış. Şifreyi bunlar hep o yanlış numaraya gönderiyorlarmış bende diyordum bana niye gelmiyor işte gittim şubeye numaramı güncelledim düzeldi hemen.

Kartı eline almış mıydın şifreyi oluşturur iken ?

Avea'dan Vodafone'a geçtim. Numara taşıma, sim kart degisimi gibi olaylarda bankaniz sim kartinizi bloke ediyor.

Bankamatige gidiyorsunuz bloke'u kaldiriyorsunuz. Is bankasi yapikredi vakifbank ta olay bu sekilde cozulmektedir.

Hangisi oldugunu unuttum, numarayi silip tekrar ekledim öyle duzeldi.

Bankanizin musteri hizmetlerine bir turlu baglanamiyorsunuz baglansaniz operatoru sucluyorlar, ortada kaliyorsunuz. Herkes birbirini sucluyor. Numara tasima yapan arkadaslar bu sekilde cozebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 kilo patates

Beyler bugün tum gunumu harcayip uğraştığım için en azından benim sorun çözümümü söylüyorum.

Avea'dan Vodafone'a geçtim. Numara taşıma, sim kart degisimi gibi olaylarda bankaniz sim kartinizi bloke ediyor.

Bankamatige gidiyorsunuz bloke'u kaldiriyorsunuz. Is bankasi yapikredi vakifbank ta olay bu sekilde cozulmektedir.

Hangisi oldugunu unuttum, numarayi silip tekrar ekledim öyle duzeldi.

Bankanizin musteri hizmetlerine bir turlu baglanamiyorsunuz baglansaniz operatoru sucluyorlar, ortada kaliyorsunuz. Herkes birbirini sucluyor. Numara tasima yapan arkadaslar bu sekilde cozebilir

Ben kartı taşıdıktan sonra başvuru yaptım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.