Şimdi Ara

İş Bankası İşcep ve İnteraktif Şube Boyner 40 TL Kupon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
5.581
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün denk geldi. İnteraktif şube ve İşcep'ten kampanyalar kısmından kod üretiliyor. 200 TL üzeri 40 TL indirim kuponu var. Boyner'in indirimleriyle avantajlı olabilir. Kampanya tarihi uzun.

• Referans kodları 18 Aralık 2017- 8 Ocak 2018 tarihleri arasında kampanyalar sayfasından alınabilir.
    • Referans kodları tek kullanımlıktır. 15 Ocak2018’e kadar kullanılabilir. (Bu tarih dahildir.)
    • Referans kodunuzu kullanarak, Maximum Kart veya Maximiles ilewww.boyner.com.tr veya Boyner Mobil Uygulamasından tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişte anında 40 TL indirimden yararlanabilirsiniz. İndirim, “Sepetim” sekmesindeki “İndirim Kuponu” alanına kodun girilmesiyle aktifleşecektir.
    • Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.
    • Kampanya; Lacoste, Converse, Keds, Mavi, The North Face, Harley Davidson ,Caterpillar, Dior, Hermes, Voit, Gopro, Kolej Markaları, Hardline Nutrition, Elektrikli Ev Ürünleri, Hush Puppies, Sunglass Hut gözlüklerde Lancome, Estee lauder, Cliniqiue yılbaşı setlerinde geçerli değildir.
    • İş Bankası ve Boyner kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

İş Bankası İşcep ve İnteraktif Şube Boyner 40 TL Kupon

• GN4JJL2B5
  • Arkadaşlar sepet hazır kullanmayacak olan PM atabilir mi ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Arkadaşlar sepet hazır kullanmayacak olan PM atabilir mi ? Teşekkürler.

Özel mesaj ile gönderiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ben bir kaç ürün alsam ve sonrasında iptal etsem bir kısmını oran ile mi iptal ederler yoksa direk çeki mi iptal ederler
  • Bi dal bende alabilirim ozelden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2UGV8N4M3

• Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Teşekkürler.
  • İsteyen arkadaş pm atabilir. 1 adet kod var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memetti -- 23 Aralık 2017; 0:21:41 >
  • Bu nedir yahu.

“Kampanya; Lacoste, Converse, Keds, Mavi, The North Face, Harley Davidson ,Caterpillar, Dior, Hermes, Voit, Gopro, Kolej Markaları, Hardline Nutrition, Elektrikli Ev Ürünleri, Hush Puppies, Sunglass Hut gözlüklerde Lancome, Estee lauder, Cliniqiue yılbaşı setlerinde geçerli değildir.”

• bana da bir kod lazım dostlar...
  • Merhaba Arkadaşlar. Referans, Gece350 kodu ile birleştirilebiliyor mu? Bir de yanlışlıkla iptal ettim. Referans kodu paylaşabilir misiniz?

• özelden 1 kod verebilirim

• 2gnhzybax

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Bu nedir yahu.

“Kampanya; Lacoste, Converse, Keds, Mavi, The North Face, Harley Davidson ,Caterpillar, Dior, Hermes, Voit, Gopro, Kolej Markaları, Hardline Nutrition, Elektrikli Ev Ürünleri, Hush Puppies, Sunglass Hut gözlüklerde Lancome, Estee lauder, Cliniqiue yılbaşı setlerinde geçerli değildir.”

Boyner bu gariban ürünleri yuzde 10 karla satiyormus. Sermayesi kurtarmiyor demek ki

• 8SXMV47XE
  • İndirim kodu isteyen özelden yazsın.
  • VYS23PCD4

• Boyner mobil uygulamasindan değilde kurumsal web sitesinden kodu girdim 40 lira fiyat dustu, satin aldiktan sonra 40 lira indirimin ekstreme yansimadigini gordum. Musteri temsilcisi kayit acti bakalim ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loutrec_ -- 24 Aralık 2017; 17:42:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

Boyner mobil uygulamasindan değilde kurumsal web sitesinden kodu girdim 40 lira fiyat dustu, satin aldiktan sonra 40 lira indirimin ekstreme yansimadigigini gordum. Musteri temsilcisi kayit acti bakalim ne olacak.

Eğer ödediğiniz fiyat 3D secure'de düşmüş hali ise faturada düşmemiş hali görünebiliyor. 3D secure'de yazana dikkat edin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.