Şimdi Ara

İş Bankası İnternet Üzerinden Başka Bir Hesaba Para Aktarma YAPAMIYORUM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
43.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bankamatikten bilgilerimi güncelledim yani hertürlü işlemi yapmaya izin veren seçeneği seçip onayladım.geçen gün 220 ytl aktarmıştım hesaba internet üzerinden DÜN gene denedim fakat olmadı havale kısmına girdim tanımlı hesaba tıklıyorum tanımlı hesap yoktur diyor.Yani hesap numarasını gireceğim yerler çıkmıyor.. bu işlemi bilen yardımcı olabilirse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Ağustos 2012; 0:26:11 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İş Bankası İnternet Üzerinden Başka Bir Hesaba Para Aktaramıyorsanız Ne Yapmalısınız?

İş Bankası'nın internet bankacılığı hizmeti İşCep ya da internet sitesi üzerinden başka bir hesaba para aktarmakta sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• İnternet bağlantınızı ve tarayıcınızın güncel olduğundan emin olun.
    • İşCep uygulamasının veya internet sitesinin son sürümünü kullandığınızı kontrol edin.
    • İş Bankası sistemlerinde herhangi bir bakım çalışması olup olmadığını kontrol etmek için bankanın resmi internet sitesini veya sosyal medya hesaplarını ziyaret edin.
    • Hesabınızda para transferi işlemi yapmanıza engel olan bir limit veya kısıtlama olup olmadığını kontrol edin.
    • Alıcı hesabının numarasının veya IBAN'ının doğru olduğundan emin olun.
    • "Bu hesaba para gönderilememektedir" hatası alıyorsanız, alıcı hesabının para almaya uygun olup olmadığını kontrol edin.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala para aktarma işleminizi gerçekleştiremiyorsanız, İş Bankası müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz önerilir.

Önemli Not: Bu metin bilgilendirme amaçlıdır ve finansal tavsiye niteliği taşımaz. Para transferi işlemleriyle ilgili sorularınız için lütfen İş Bankası'nın resmi kaynaklarına başvurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •  İş Bankası İnternet Üzerinden Başka Bir Hesaba Para Aktarma YAPAMIYORUM !

ssde koydum.
  • "TANIMSIZ HESABA" bölümüne tıklaman gerekiyor.
  • Hesap tanımlama kısmından hesabı tanımladıktan sonra tanımlı hesap olarak gözükür. Aksi halde tanumsız hesaba kısmından gönderim yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

"TANIMSIZ HESABA" bölümüne tıklaman gerekiyor.

ona girince de cepaktivasyon istiyor ilkinde istememişti google markete giriyorum işcep uyumsuz diyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunc4

Hesap tanımlama kısmından hesabı tanımladıktan sonra tanımlı hesap olarak gözükür. Aksi halde tanumsız hesaba kısmından gönderim yapabilirsin.

onun içinde cepaktivasyon istiyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Ağustos 2012; 0:42:44 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Hesap tanımlama kısmından hesabı tanımladıktan sonra tanımlı hesap olarak gözükür. Aksi halde tanumsız hesaba kısmından gönderim yapabilirsin.

onun içinde cepaktivasyon istiyor hocam.

Dostum telefonun destekliyorsa cep anahtar uygulamasını kullanarak aşabilirsin problemini. Yok kullanmam diyorsan sms yoluyla da çözülüyor diye biliyorum ama sen yine de güvenlik ayarlarına girip bir bak istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum telefonun destekliyorsa cep anahtar uygulamasını kullanarak aşabilirsin problemini. Yok kullanmam diyorsan sms yoluyla da çözülüyor diye biliyorum ama sen yine de güvenlik ayarlarına girip bir bak istersen.

hocam telefon ideos x5 uyumlu değil diyor delireceğim yahu. bir çözüm bulmaya çalışıyorum şuan. mesaj gönder diyorum göndermiyor. ne saçma iş..
  • Cep anahtar uyumlu değilse yapabileceğin pek fazla birşey yok. Net anahtar yada i anahtar gibi güvenlik seçeneklerine yönelmek gerek. Eğer çok acilse arkadaşının veya ailendeki telefonu uygun olan birisinin telefonuna yükle programı sonra silersin tekrar.
  • Cep anahtarı aktive ettiysen yanlışlıkla o yüzden ister onu. Ben kullanıyorum o şekilde. Aktive etmediğin taktirde mesajla yapar. Ayrıca tanımsız hesaba kısmına girince nasıl cep anahtar istiyor anlamadım. O kısımda hesap numarasını gireceğin yerler çıkması lazım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.